Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna skóra

czy podoba wam sie dziewczyna o jasnej karnacji ?

Polecane posty

Gość jasna skóra

gładka jasna skóra ...czy taka dziewczyna może być atrakcyjna ? po pierwsze nie chce sie za bardzo opalać , latem sie ewentualnie trochę przyrumienie ale nie za dużo

Gość nie wiem o czym rozmawiasz
może jakieś foto?

Gość baskov1
może fotkę

Gość ormskirk
a jakie to ma znaczenie podoba ci sie?? pewnie podoba to po tych komentarzach zmienisz zdanie ?? bo ktos napisał ze sie nie podoba karzdy ma inny gust ja tam lubie bladynki i czy by miała jasna karnacje czy ciemna to mi sie podoba takie jest moje zdanie:)

Gość jasna skóra
bo większość dziewczyn opala się, smarują sie przyciemniającym pudrem a ja mam jasne podkłady i jasny puder, niebieskie oczy

Gość aloaloczytotyskarbiehahahhaha
agatka?

Gość ja tez jestem blada
wkurza mnie jak mi wszyscy mowia zebym sie troche opalila:/ nie moja wina ze moja skora sie nie opala, od razu robi sie czerwona:( a jasna skora jest ladna, o ile nie ma na niej zadnych niedoskonalosci bo niestety wszystko "rzuca" sie w oczy:(

Gość jasna skóra
mi sie moja twarz nbie podoba jak jest opalona :( najpierw jest taka czerwonawa, rumiana jakbym się zmęczyła robotą fizyczną a później jak jest ciemniejsza to wydaje mi sie że zanika wyrazistość oczu, ust tak jakby sie zlewało w jakąś brązowawą masę

"wkurza mnie jak mi wszyscy mowia zebym sie troche opalila:/ nie moja wina ze moja skora sie nie opala, od razu robi sie czerwona a jasna skora jest ladna, o ile nie ma na niej zadnych niedoskonalosci bo niestety wszystko "rzuca" sie w oczy" Mnie też słońce nie łapie, tzn nie opalam się, a robię się czerwona, a gdy czerwone zejdzie, zawsze pojawia mi się kilka piegów, które po kilku dniach schodzą. Jednakże przy mojej bardzo jasnej cerze te piegi fajnie wyglądają :) A niedoskonałości, jak pryszcze itd występują u mnie rzadko. Ale w razie takiego wypadku mam korektor i jest git :)

Gość Alfons Mickiewicz
Mi naprzyklad sie nie podobaja wiec prosze nie wypisywac glupot dziewczeta

Gość dcb gvzfg
ja mam dosc jasna karnacje, nie opalam sie, uzywam wysokich filtrow i tesc ciagle mowi zebym si eoplaila, czasami mam ochote go opierdolic :o

Gość jasna skóra
oooooooooo :)

Gość Alfons Mickiewicz
E tam solaris za mocno powiedziane .... wole jak dziewczyna jest naturalnie opalona badz ma ciemniejsza karnacje niz jak jest blada jak dupa;p

Gość ja tez jestem blada
alfons jestes wiec w mniejszosci:) pewnie ty wolisz solary:)i dobrze:)

Gość Alfons Mickiewicz
Napisalem ze solary to przesada...!! Tylko ze ta wiekszosc to kobiety:P a to nam masz sie podobac I mysle ze wieksza czesc plci brzydkiej mnie popiera bo blade dziewczyny zle wygladaja jeszcze jak maja czarne wlosy .... to masakra:P No ale kazdy jest jaki jest

Gość ja tez jestem blada
nie badz taki pewien alfons :)

" a to nam masz sie podobac " Ja tam na brak powodzenia nie narzekam, bo z tego co widzę i z tego co widzą inni, podobam się facetom. ;)

Gość Alfons Mickiewicz
Po prostu Em to ze twoj tata z dziadkiem twierdza ze jestes ladna nie znaczy ze tak jest:)

Gość ja tez jestem blada
zalosy jestes alfons...no ale czego sie spodziewac po takim nicku?:)

dziewczyny z jasną karnacją się podobają ale nie takie blady typu białe jak ściana

Gość Alfons Mickiewicz
O co ci chodzi... Nie podobaja mi sie i tyle , nie zmienisz tego. Nie chce nikogo obrazic czy zdenerwowac tylko mowie co mysle.