Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doktor nauk ścisłych

na żonę dziewczyna z doktoratem

Polecane posty

nie kręci mnie nie leżenie z browarem przed TV, wolę pobiegać albo pojeździć na rowerze:)

Gość puella pulchra est
to dobrze , że kręci cię coś oprócz wiedzy ogólnej ;)

mądre i inteligentne kobiety

No jest coś takiego jak wiedza podstawowa. Bez niej stajemy się właśnie takim "głupiejącym" społeczeństwem. Rzecz w tym, że nie przepadam za osobami, które uważają siebie za wszechstronne autorytety, które mają prawo do osądu ludzkości, w gruncie rzeczy niewiele różniąc się od reszty społeczeństwa.

Dżesa nie wymądrzam się wśród innych , uczę się bo lubię i robię to dla siebie. Ale słabo mi się robi jak człowiek nie ma podstawowej wiedzy i tylko czyta głupie kolorowe pisemka o życiu innych albo ogląda te wszystkie denne seriale.

Po twoim stylu i sposobie pisania nie zauważyłam żebyś miał jakikolwiek stopień naukowy. Prawda jest taka, że teraz posiadanie doktoratu niewiele znaczy i przecież bardzo łatwo jest się na doktorat dostać. Ostatnio poznałam dra chemii i również niczym się nie wyróżniał. Doktoratem teraz raczej nikomu nie zaimponujesz.

Gość po elektronice
Dżesa masz chyba problemy ze sobą haha, ja żałuje że nie poszedłem na doktorat, chociaż jestem elektronikiem, dwóch kumpli zostało teraz co pół roku jeżdzą na wymiany kilkumiesięcznie i to za duzą kasę (są już doktorami i za miesiąc pracy nad projektem koszą prawie 6 tys euro) do tego dochodzą projekty z firm to sama sobie pomyśl. A ten doktor nauk ścisłych siedzie w maszynach przepływowych, akurat wiem co to jest i po skończonym doktoracie będą się do niego pchać bo nie ma wielu specjalistów w tej dziedzinie. " dzisiaj doktoratem nikomu nie zaimponujesz" masz chyba jakiś żal do ludzi