Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd

Roznica wieku..czego w kobiecie szuka 30 latek?

Polecane posty

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
Ewcia 242 dziekuje:) szczescie i powodzenie na pewno sie przyda;) chantalka nawet nie spojrzalam na to z tej strony... a tu faktycznie duzo do odkrycia jeszcze bedzie mial facet niz z kobieta w soim wieku..no coz wszystko ma swoje plusy i minusy:)

jhasdkjgasjdgbjasgd dokładnie, wszytsko ma swoje dobre i złe strony i o żadnej z nich nie możesz zapominać. Mi ostatnio ktoś rzucił taki mądry tekst na kafeterii "Życzę Ci wiary w ludzi Chantalko"...czego i Tobie autorko życzę. A poza tym popatrz na moją stopkę;)

nie wiem czego szuka ale moj mąż jest tez odemnie 9 lat starszy i jest nam dobrze ze soba rozumiemy sie i kochamy a jestesmy juz wiele lat ze soba:) czyz wiek jest takim problemem moze jestes ladna inteligentna dobrze mu sie z toba rozmawia macie takie samo podejscie do zycia:) pytasz czy ma sens pewnie ze ma bynajmniej u mnie tak jest

hehehe już zapomniałem. gdybym zaczął na początku średniej szkoły współżycie to mógłbym mieć dziecko w jej wieku. siostra na pewno fajna, ale nie dla mnie. ;)

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
Zycze Ci wiary w ludzi....faktycznie madre slowa:) Chantalka i Ankatorunianka przekonalyscie mnie:* dziekuje za wsparcie:)

Gość sa rozni 30latkowie
w kobiecie moze szukac czego innego :) Mysle, ze wiekszosc jednak wbrew temu co myslicie szuka niestety mlodego ciala, potwierdzenia, ze wciaz jest sie atrakcyjnym dla mlodszych... Czesc mezczyzn patrzy na kobiete przez pryzmat tego kim ona jest - wiek nie ma znaczenia - moze faktycznie byc nad wyraz dojrzala 20latka i moze tez dziecinna 30-latka. Nie rozumiem natomiast, dlaczego Chantalka (jak sie domyslam blizsza 20 niz 30) obraza 30-latki? Czy sama planuje w wieku 30lat zostac lozkowa nudziara? Czy uwaza sie za nich lepsza z racji swej mlodosci? Mam 35 lat i kobiete 32-letnia. Nie wymienilbym jej na zadna 20-latke... ani 30parolatke... ani na rowniesniczke. Na pewno nie jest nudna w lozku i nic tego nie zapowiada. Nie jest - i nigdy nie byla - ryczaca 30. Jest madra, dobra i piekna kobieta, bogata w doswiadczenie zyciowe.

sa rozni 30latkowie ---> oj nie czytasz uważnie moich postów. Pisałam, że nie mozna uogólniać wszystkich. Możliwe, że kobiety 30-letnie są wspaniałe, kochane i żadnej z nich nie miałam zamiaru obrazić. mam nadzieję, ze takie są, bo sama pędzę w stronę trójki z przodu w liczbie wieku. Przepraszam jeśli ktoś poczuł sie urazony, to nie bylo moją intencją:)

Gość sa rozni 30latkowie
sama musisz ocenic czego szuka Twoj Powiem ze ja moze jestem wyjatkiem, ale nie chcialbym tak mlodej kobiety... chyba ze naprawde wyjatkowej, zaradnej, trzezwo myslacej, ustabilizowanej. Przed obecna partnerka poznalem pare studentek i powiem ze ona kazda bije na glowe. Mam wrazenie ze wiekszosc mlodych kobiet ma siano w glowie (choc nie twierdze ze w wypadku kazdej tak jest). 30latki to w duzej mierze matrony z dorobkiem rodzinym , ona byla inna

agent ja nie mam swoich ulubionych temató, nie mogę stworzyć takiej listy. wiem, że tu chodzi o jakieś ciasteczka ale ja nie mam pojęcia co to jest:D Tak więc tematu z rymami nie mam:)

Gość sa rozni 30latkowie
o.k. Chantalko :) a co do dojrzalosci u mlodych kobiet - rzadko sie jednak zdarza, acz pamietam pewna nie 20latke nawet a 14 latke, ktora miala dusze pelna spokoju i odpowiedzialnosci, duzo starsza od ciala :)

moja ma jeszcze troche kielbie we lbie, ale to chyba kwestia wieku:P

No i jak widac mężczyźni postrzegają wszytsko inaczej. Może Wy doradzilibyście autorce co robić. Z naszego, babskiego punktu widzenia nie zawsze dostrzec można jakieś kruczki;)

ja byłam w zwiazku z 30 latkiem... nawet z nim mieszkałąm. czasami mialam wrazenie, ze mam doczynienia z kims ode mnie mlodszym pare lat :o :P

EEEEEEEE no agent, jakbyś zobaczył mnie to odechcialoby Ci się koleżanek;) żartuję, nie dam Ci linka...już na pewno nie na kafe bo mnie frela dorwie i siary mi narobi:D:D:D