Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd

Roznica wieku..czego w kobiecie szuka 30 latek?

Polecane posty

W 1916 u mnie była wielka susza, lato stulecia i przodkowie nie mieli z czego wina pędzić;)

czuję, że ten klub to jakaś zayebista sprawa:classic_cool: Właściwie to zawsze tak długo siedzę, lubię noc, lubię położyć się do łóżka i zasnąć od razu a nie rzucac się 3 godziny bez sensu z boku na bok. Poza tym n akafe też jest spokojniej i sympatyczniej nocą. No ale od jutra...lub soboty koniec z kafe na 3 tyg:D A Ty...też żyjesz nocami?

Ja mieszkam w NL...dzisiaj w ogóle szaleństwo tu jest, wszyscy drą ryje i biegają z wuwuzelami, nawet teraz. Agent...domyślam się, że w UK jesteś... Husky ano nie będzie mnie. Taki przymusowy odwyk:D

Jaa? Na takich tematach...niee:D To na erotycznym bylo? Na erotyczny nie wchodze w ogóle.

Najczęściej śpi, albo jest w PL, on jeździ częściej niz ja:( A Ty w UK na stałe? Czy zamierzasz wrócić któregoś pięknego dnia?

Ja wrócę na pewno w ciągu najbliższych dwóch lat. Pokończę tutaj rozpaprane sprawy i wracam...chcę mieć dziecko, ale nie mam zamiaru rodzić tutaj. W PL mam dom więc mam dokąd wracać. A praca też się jakaś znajdzie. Kurcze ta wypowiedź brzmi tak jakbym była optymistką:D

No ale właśnie problem w tym, że jestem urodzona pesymistką...a tak czytam tą kafeterię i czytam i czytam...i optymizmu przybywa;);) Może nie jest ze mną jeszcze tak źle. Zgadłam, że ta stopka była juz na kafe pod innym nickiem?

skojarzyłam i się zdziwiłam po prostu. Nie znam powodów dla których zmieniles nick...więc nie będę ciągnęła tematu. Może się przed kimś ukrywasz:classic_cool: A jeśli Ty to tamten on, to tak, pisaliśmy kiedyś ze sobą;)