Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd

Roznica wieku..czego w kobiecie szuka 30 latek?

Polecane posty

agent cie nie widział na zdjeciu??? oj agent... piekna jest :D

agent_provocateur dziękuję, że to szanujesz...:D A koleżanek tyle przeciez na kafe masz...gdzie tam w moich znajomych będziesz grzebał?:D

no mialas kiedys zdjęcie w stopce w takim zbożu tak?? bo może mi sie pomyliło..

mialam...ale mi się wydaje, że pojawiłas się na kafe długo po tym jak wywaliłam fotę. A jesli kojarzysz to ok:D

Gość Chanatalka..
tak, polecam Ci Husky. zajebista jest :classic_cool:

pod nickiem Husky jestem od pazdziernika ubieglego roku :P a ogolnie kafe znam od 2005

ok:D Teraz looknęłam na ilość Twoich postów, no i faktycznie, troche tu juz siedzisz;)

agent_provocateur -> tylko mi nie mów, że wielkiej nieskończonej miłości, szczerości, zaufania, picia ciepłej malinowej herbaty przy kominku w chłodne, jesienne wieczory?? :D:D

agent to tak jak ja...ale za slodko też niedobrze. Najlepsze jest pół wytrwane-słodkogorzkie:D

Gość 30latki to matrony z dorobkiem
rodzinnym, no tak, już się dorobiły bachorów jeśli trzepały się z facetem koło 18 stki a w wieku 20 lat brały ślub bo pierwsza ciąża. Zamiast na studia to one do zlewozmywaka i bagranie się w sraczce dziecięcia. To jak potem taka 20 paro latka ma się śmiać i tańczyć z radości - ona ma sraczki, kupki i rozwolnienia - taka jak dojdzie do 30 tki to tylko ma doświadczenie matrony od sraczek dziecinnych.

Gość rmsd
oczywiście ze ma sens taki związek, mój tez jest ode mnie starszy, no ale ja zawsze byłam ustatkowana, powiedzmy w sensie nie ciekałam po dyskotekach tylko siedziałam w książkach :P poznaliśmy się jak ja miałam 23 lata a on 33, podobne zainteresowania, poglądy, mnie dużo nieszczęścia spotkało, jego też ...nie jestem nudziarą, on zresztą jak najbardziej nie jest nudny, lubimy sobie zabalować, w sumie to on mi trochę więcej życia pokazał :) idź za ciosem, będzie ci źle to zrezygnujesz :) ja nigdy nie szukałam starszego faceta, po prostu znalazłam jego i nie obchodzi mnie ile ma lat :)

Ale wiesz agent...jak już chcesz ze mną pić to z baniaka pięciolitrowego:D Dasz radę???:classic_cool: