Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzobezbronnestworzenie

Mąż uderzył mojego ojca, przy tym i ja oberwałam.

Polecane posty

Gość NIE DZIW SIE
A TY MASZ PRAWO DO TEGO ŻEBY JEGO RODZINE WYZYWAĆ,PONIŻAC?????/ A ON NIE MA PRAWA ŻEBY DOJEBAĆ TWOJEMU OJCU ????

To gratuluje, biłabyś kobiete? damska bokserko?? jesteś taka sama jak moja teściowa i szwagierka! zapamiętajcie sobie jedno, niezależnie od tego jak kobieta się zachowuje, co mówi nikt nie ma prawa jej dotknąć. Ani kobieta, ani tym bardziej facet, jeśli ktoś uderzy kobiete jest dla mnie śmieciem.

Mój ojciec to starszy człowiek, usłyszał kilka słów od mojego ojca, mój tata go nie uderzył a mój mąż odważył się podnieść na niego ręke, więc chciałam go przywołać do porządku. Ja powinnam mu dać w twarz, a on nawet palcem mnie nie powinien dotknąć, tak nie zachowuje się prawdziwy mężczyzna.

Gość NIE DZIW SIE
TO WEDŁUG cIEBIE KOBIETA MOŻE BIĆ FACETA ,WYZYWAĆ GO TŁUC PO MORDZIE ,PONIŻAĆ ITP.??? A FACET NIE A WIESZ CO TO ZNACZY WOLNO UPRAWNIENIE ???? I POWIEM cI JEDNO NIKT ALE TO NIKT CZY TO KOBIETA CZY MĘŻCZYZNA NIE POWINIEN BIĆ I PONIŻAĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA. ZNASZ SŁOWO SZACUNEK?? WIDOCZNIE NIE!! ALE Z KONT MASZ TO WIEDZIEĆ JAK TWÓJ TATUŚ I MAMUSIA cIEBIE TEGO NIE NAUCZYLI !

Nie powiedziałam że kobieta może bić, to co innego jak kobieta uderzy FACETA[nie kobiete] w twarz, to tylko policzek, co mężczyźnie może zrobić taka kobieca łapka. Mężczyzna nie powinien podnosić ręki na drugiego człowieka z pewnych względów, on jest silniejszy i powinien panować nad sobą.

Gość NIE DZIW SIE
A I CO DO PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY TO FAKTYCZNIE NIM NIE JEST BO DAWNO TAKA BABE JAK TY BYM ZOSTAWIŁA,COS TAKIEGO MUSIAŁO SIE STAĆ ZEBY CHŁOPAK TO ZROZUMIAŁ

Nie czytałam wszystkich postów, ale twój mąż to anioł. Ja na jego miejscu już dawno bym cię wywaliła z domu a tatusiowi zabroniła w ogóle przyłazić- bo po co? po to żeby obrażać? Poniosło go, to fakt bo nie powinien nikogo uderzyć ale ja jakoś mu się nie dziwię :o Nienawidzę takich bezczelnych 'mamusiów" i "tatusiów" którzy chcą udowodnić partnerom swoich dzieci, że są nikim i że ich dziecko już gorzej wybrać nie mogło 😠.

"Ja powinnam mu dać w twarz, a on nawet palcem mnie nie powinien dotknąć, tak nie zachowuje się prawdziwy mężczyzna." a słyszałaś o równouprawnieniu? :) a tak poważnie- ty też nie masz prawa go bić a "damska rączka" może za dużo fizycznie nie zrobi, ale zdaje się, że to trochę takie poniżenie, prawda? i tak jak ty nie zachowuje się prawdziwa żona która powinna stanąć murem za swoim mężem za nie przyklaskiwać jaśnietatusiowi.

Gość ja bym ciebie i twoich rodzicó
w po prostu zabiła.

Gość ja bym ciebie i twoich rodzicó
za kogo się uważacie? za pępków świata. Dobrze TWÓJ MĄŻ zrobił, jeszcze bym pomogła:D

Gość Lenka___
Hmmm przypomina mi sie kawalek Piersi pt Rodzina slowem silna... Ojciec bluzga na ziecia, ziec leje tescia, corka leje meza, maz leje zone...

Gość patologiczna rodzina
:D :D :D :D :D :D