Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzobezbronnestworzenie

Mąż uderzył mojego ojca, przy tym i ja oberwałam.

Polecane posty

Za każdym razem mój mąż dostawał ode mnie w twarz jak coś zrobił lub powiedział nie tak. Usłyszałam że policzki od teściowej i mojej szwagierki to mi się należały bo je obraziłam. Dzisiaj mój mąż przesadził, podniósł ręke na starszego człowieka, któremu należy się szacunek, więc podszłam i go uderzyłam w twarz, on prawie mi oddał, szarpał się ze mną i pociągnął za włosy do samej ziemi.

Gość zal
"jak im ublizalam i dostalam" i bezmozgowie sie jeszcze tym chwali, dkajehfaweklhgeklf:D akcja = reakcja maz powinien dawno sie z toba pozegnac, biedaczek ciekawe ile wytrzymal:(

Gość grej f r u t
haha niech zgadnę, autorko, niedawno miałaś też taki temat o teściowej która nie chce płacić rachunków rodziny syna, nieprawdaż?? :D

Gość zal
mam nadzieje, ze to prowo, bo nie wierze, ze taki tepaki istnieja :DDDDD

Jesteśmy dwa lata po ślubie, z żadnymi facetami nie miał takich problemów. Nigdy nie pozwole na to by facet mnie tak poniżał, niestety mieszkanie jest jego. Moi rodzice mieli racje że to nie jest facet dla mnie, moja matka wiele razy mi mówiła bym zerwała z takim człowiekiem który ma rodziców alkoholików bo napewno jest śmieciem, a dzisiaj usłyszałam też kilka zdań na moją matke.

oblubienica U nich wszyscy wszystkich po mordach leją Komedia normalnie Na to wygląda że to lubią:-)

Nie zakładałam tutaj tematu, mój ojciec został pobity i nawet nie może zgłosić tego na policje bo wszystko wydarzyło się w mieszkaniu tego człowieka.

Gość grej f r u t
i w jakim celu opisujesz tu nam całą twoją sytuację w rodzinie??

Autorko czy to znaczy że jak ja miałam ojca alkoholika to w Twoim mniemaniu też jestem śmieciem?

Gość ode mnie juz dawno bys dostala
w morde z piesci. ps. mowie ci to jako kobieta

Gość grej f r u t
został pobity, leży w szpitalu???

Gość zal
ponizal to sie twoj stary jak powiedzial tyle razy to co powiedzial, widocznie jest wiesniakiem takim samym jak cala twoja rodzina skoro nie wiecie co to znaczy kultura bilam kogos i do tej pory nie bylo problemow? no koorwa chyba do tej pory to mialas kazikow spod monopolowego - kazdy w miare ogarniety facet po pierwszym razie by Ci powiedzial ostatecznie ze jestes niepelnosprytna

Gość o matko, jednym slowem
jakas patologia. Sama wiedzials z kim sie wiazesz...

Gość grej f r u t
rodzina gladiatorów

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Jesteście rasowym przykładem rodzinki kretynów i idiotów . . . Wasze dzieci będą wykapane dewianty jak i Wy . . .

ale moze jechac do byle szpitala na obdukcje a z obdukcja zglosic pobicie,nie ma znaczenia gdzie zostal pobity. To tak glupie ze az smieszne.

Gość do wziecia
JESLI BILAS KAZDEGO FACETA PO TWARZY.....TO KIM A RACZEJ CZYM JESTES?? dobrym czlowiekiem????.......odpowiedz sobie sama.... "zlo ktore dajesz drugiemu czlowiekowi wraca zawsze do ciebie ze zdwojona sila......."

Mówie tylko co moja matka powiedziała mi o moim mężu, nie znam cie by mówić że jesteś śmieciem, ale mój mąż teraz zachował się jak łajdak. A jego matka i siostra to co? uderzyły mnie nie raz w twarz, nikt nie nauczył ich po prostu tego że na kobieta nikt nie ma prawa podnieść ręki.

Gość grej f r u t
wasza rodzina jest gorsza niż rodzina alkoholików

Po pierwsze to jak śmiesz swojego męża non stop po twarzy bić, gdzie szacunek do człowieka któremu ślubowałaś miłość,? Biciem nie rozwiązuje się problemów.Po drugie jak Twój oj ciec ma czelność przychodzić do waszego domu i Twojego męża wyzywać od najgorszych, mogole jak śmie wtrącać się w wasze życie? Po trzecie jak śmie Twoja teściowa Ciebie bić? Po czwarte jak śmiesz Ty obrażać rodzinę męża i teściową?

Gość glupia jestes i tyle

Gość grej f r u t
taaa na kobietę nie można podnieść ręki?? To czemu podnosilas reke na jego matkę??

Gość do wziecia
"na kobiete nikt nie ma prawa podniesc reki......." a JAKIE PRAWO MIALAS WYZYWAC WSZYSTKICH DOOKOLA I LAC MEZA W BUZIE?? Facet to jakas gorsza warstwa spoleczna ze mozna go lac w buzie za byle gowno, za cos co powiedzial i tobie sie nie spodobalo........??!! jestes nienormalna.........

Gość grej f r u t
kobieto idz sie leczyc, tak bedzie najlepiej dla ciebie i innych przede wszystkjim

Ja nie podniosłam ręki na jego matke, powiedziałam jej tylko żeby do nas nie przychodziła bo nie chce by w moim domu przebywała alkoholiczke, a ona mnie uderzyła przy moim mężu a on nawet mnie nie bronił. Mężczyzna to co innego[w przypadku gdy kobieta go spoliczkuje] to on nie powinien jej oddać.

Autorko to samo idzie w drugą stronę mężczyzn też się z byle powodu nie okłada po twarzy, a propos bicia po twarzy to robiąc to cholernie poniżałaś i upadlałaś swojego męża robiąc coś takiego.

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Intercyzę podpisują biedaki, które się dorobiły, a intercyzy nie chcą biedaki, które w pieniądze chcą się wżenić. Jednym słowem jak kobieta da zada przed ślubem, a potem pyta się o intercyzy to już księżniczką nie jest. Kobieta jak szuka dawcy spermy przed trzydziestką to jest już w desperacji (musi wiedzieć, ze dziecko po ojcu dużo dziedziczy - szczególnie inteligencję, wrażliwość i empatię oraz asertywność także). Nigdy kobieta, która d00pczy się z piłkarzami i jest modelką na żonę się nie nada tak samo jak mężczyzna, któremu tatuś wszystko kupił. Ja swojego własnego syna czy córkę wydziedziczę chętnie i grosza nie dam jak skończy 18 lat i na swoją szkołę niech sami pracują i na prawo jazdy nie dam, ani samochodu nie kupię . . Patologia jest wszędzie od "dobrego domu" do patologicznego . . .