Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtaktojest

N I E Ś M I A Ł O Ś Ć

Polecane posty

Gość ehtaktojest
i nie umiesz napisać jak się ubierasz? t-shirt i jeasny? koszule? koszulki polo? jak? chyba umiesz nazywać ubrania co? a jak wyglądasz?

Gość ehtaktojest
może i uda nie wiem, mówie, że jestem nieśmiały i nie umiem zagadywać do dziewczyn...język staje mi dęba i nie umiem nic z siebie konkretnego wykrzesić...

Gość ehtaktojest
i chce Ci troche pomóc... i napisz mi jak się ubierasz...jak wyglądasz? w dużym mieście mieszkasz?

Gość ehtaktojest
Ubiur faceta ma bardzo duży wpływ na pewność siebie i na Twoją atrakcyjność w oczach kobiety...wiem co mówie... Jak mieszkasz w dużym mieście lub przynajmniej są jakieś centra handlowe z ciuchami... zabierz 300 zł, kup fajne nie powycierane dzinsy, schludne, fajne koszule z krótkim rękawem, buty...od razu poczujesz się lepiej...nabierzesz pewności siebie... nie wiesz jak sie fajnie ubrac? popros jakąs koleżanke niech Ci pomoże...NIE KUPUJ DRESÓW ANI WIEŚNIACKICH UBRAŃ, BĄDZ ELEGANCKI, UBRANIA TYPU CASUAL PIERWSZE WRAŻENIE JEST NAJWAŻNIEJSZE, KOBIETY BAARDZO PATRZĄ NA UBIÓR

Gość ehtaktojest
nie to że trace mowe przy dziewczynach TYLKO PRZY PODRYWIE I ZAGAJANIU ROZMOWY...A druga rozmowa lub dłuższa to już idzie na lajcie...TYlko chodzi o ten pierwszy krok...ten jest najtrudniejszy... Wiesz...jak chcesz być całe życie sam to Twoja decyzja...ale wiedz że cały czas będziesz narzekał aż zrobisz się zniewieściały... DOBRZE CI RADZE...zmień swoje podejście i nie siedz tak często przy kompie...

Gość ehtaktojest
ja też kiedyś mysłałem że już będe cały czas sam...lubiłem w sumie samotność ale gdzieś głeboko w środku chcialem kogoś wartościowego poznać, atrakyjną dziewczyne, inteligentną, modliłem się do boga...i wiesz co? nic się nie działo... Dopiero po jakims czasie doszedłem do wniosku że muszę się wziąc za siebie!!! Codzienna jazda na rowrerze przez 2 miesiące po 40 km dziennie...dała efekty, schudłem troszke, brzuch mi się fajnie wykształicł (6 wejdera) nabrałem fajnej atrakcyjnej sportowej sylwetki...I PRZY TYM CHOLERNIE NABRAŁEM PEWNOŚCI SIEBIE...Laski się na mnie gapiły, usmiechały i to mnie jeszcze bardziej budowało i DAWAŁO DALSZEJ PEWNOŚCI SIEBIE... 500 zł tyle wydałem na fajne ciuchy...typu casual, zacząłem fajnie się ubierać, styl sportowo elegancki... ...i WTEDY POZNAŁEM SUPER DZIEWCZYNE...fajnie się wtedy na 1 randke ubralem, perfumy...byłem bardzo pewny siebie ale nie zadyfany w sobie...dużo jej słuchałem i dużo rozmawiałem...ważylem i wybieralem słowa... przed 1 spotkaniem...wymyśliłem sobie co będe mówił, o czym i na jakie tematy bede z nią mówił...żeby nie było niezręcznej ciszy.... UDAŁO SIĘ!!! JESZCZE TEGO SAMEGO DNIA WIECZOREM NAPISAŁA DO MNIE ESA, że się super bawiła i czy możemy się jeszcze raz spotkac... nię bede skromny...SUPER WTedy wyglądałem...widzialem te spojrzenia na ulicy... ...ZASTANÓW SIĘ NAD TYM CO CI POWIEDZIAŁEM...

Gość ehtaktojest
tylko do tego trzeba dużej motywacji i samozaparcia, chęci żeby coś zmienić...

Gość edmonton22
ehtaktojest a powiedz czemu rozstałeś się z tą dziewczyną?

Gość ehtaktojest
Jaki tam lans człowieku.... no jeżeli jesteś już tak bardzo zniechęcony i nie masz ochoty na dziewczyne...to nic już dodać ani ująć w moich wypocinach... powodzenia...Jesteś poprostu troszke dziwakiem....tylko później miej pretensje tylko do siebie dziękuje za uwage

Gość ehtaktojest
z poprzednią panna rozstałem się 2 miechy temu... Tak samoocena spadła, masz racje, nie ukrywam tego...

Gość ehtaktojest
ponieważ ciągle się kłociliśmy i niezgadzaliśmy się w pewnych kwestiach...i postanowiliśmy się rozstac

ehtaktojest czemu spadła Ci samoocena, pomyśl, że ta dziewczyna dała Ci szanse na poznanie super laski ;) Tylko nie bój się i zagaduj do dziewczyn, które Ci sie podobają. Nie masz nic do stracenia, a możesz tylko zyskać.

Gość ehtaktojest
sorry nie wiem kto to jest troll na onecie... widze że masz jakieś pokłady nieuzasadnionej agresji do mnie i zapewne do innych też... o co pretensje? o to że nie walczysz i się poddałeś i o to że jesteś i bedziesz całe życie sam...straciłeś wiare i nadzieje...a to już źle

Gość xbrox
ehtaktojest masz jakies stronki z ubraniami tego typu casual co mówisz?

Gość ehtaktojest
inżynier...powiedz jeszcze raz bo nie zrozumiałem troszke "czemu spadła Ci samoocena, pomyśl, że ta dziewczyna dała Ci szanse na poznanie super laski" tzn?

Gość Czesc ktos radzil Ci wejscie
na forum da samotnych, ale to bardzo za rada. W czym pomoga Ci ludzie, ktorzy sami sa niesmiali i nie potrafia sobie poradzic z problemem? Lepiej pogadaj z kims smialym, z kims kto wie na czym polega niesmialosc. Ja zajmuje sie od kilku lat NLP i jesli bedziesz zainteresowany moge Ci zaprezentowac banane cwiczenie na pewnosc siebie. Pisz jak cos :)

Gość edmonton22
Darkera trza zostawić,chce zostać starym kawalerem jego wybór :)

Gość ehtaktojest
xbrox - niestety nie mam, nie kupuje w necie ubrań, najlepiej to poprostu iść do centrum handlowego (mieszkam w Warszawie więc jest ich sporo) i przymierzać czy pasuje czy nie, czy dobrze spodnie leżą, czy nie wiszą na tylku itp itd... a koszule z któtkim rękawem to np. w jakąś fajną krateczke, mogą być jednolite np. czarna, z fajne paseczki, no różnie...nie wszystko pasuje danej osobie...nie może poprostu być za duże ubranie...żeby nie wisiało...

Gość ehtaktojest
Czesc ktos radzil Ci wejscie - No to zaprezentuj te łatwe metody... czyżby np. pytanie kobiet o godzine...np. 5 kobiet dziennie i tak mam poprawić pewność siebie i luźne podejście do kobiet? Czy może to są lepsze i bardziej nacechowane zadania i metody na poderwanie dziewczyny?

Gość ehtaktojest
tak DARKER już postanowił być sam całe życie z książkami i samotnością...

Gość xbrox
a dziewczyny bardzo zwracają uwagę gdy chłopak ma mały trądzik i jakieś nieduże blizny potrądzikowe?(staram się dbać o skórę)ale chciałem wiedzieć czy dziewczyny dyskwalifikują takich chłopaków.

Gość ehtaktojest
bo z kobietami których nie chce podrywać i nie są w moim typie nie mam problemu z rozmową itp itd... gorzej już jest jak chce poderać fajna dziewczyne, która mi się podoba

Gość ehtaktojest
xbrox - to zależy od dziewczyny...myśle, że w pewnym stopniu zwracają na to uwage...bo trądzik troche psuje urode i wygląd twarzy...zalezy w jakim stąpniu masz ten trądzik... ja już nie mam tradzika ani krostek...no czasami od potu coś tam wyskoczy albo z zimna, ale to normalne przecież...zależy jaki ma się rodzaj skóry... ale i tak i tak nawet jak nie mam tradzika używam codziennie przed snem peelingu LOREAL a rano taki żel zamiast mydła do twarzy. W ogóle do mycia twarzy nie używam MYDŁA!!! POLECAM SERIE KOSMETYKÓW DO PIELĘGNACJI LOREAL... ZACZNIJ STOSOWAĆ PEELING, ON OTWIERA PORY!! DAJ SKÓRZE ODDYCHAĆ

Darker Mi pomoglo NLP :) Czesto tu wchodze i daje rady ludziom na ten temat. Ta metoda to kotwiczenie. Postaraj sie rozluznic, zamknij oczy i postaraj sie wyobrazic sobie sytuacje, w ktorej byles naprawde pewny siebie. Przyponij sobie obrazy i dzwieki z tej sytuacji, wszelkie odczucia. Patrz na swiat oczami czlowieka pewnego siebie i wiedz, ze juz niedlugo ta pewnosc siebie stanie sie Twoja integralba nierozerwalna czescia. (w tle wlacz muzyke, ktora powoduje u Ciebie dobry nastroj), a teraz kiedy Twoje uczucie pewnosci siebie bedzie ogromne scisni prawa reka nadgarstek reki lewej, bardzo mocno, pomysl teraz o rozowym kocie :), a teraz wyobraz siebie inna sytuacje w ktorej byles pewny siebie i zrob to o czym pisalem wczesniej (konczac na scisniecu tak samo nadgarstka) Teraz policz swoje polcz okna w swoim domu i sprobuj scisnac ten nadgarstek po policzeniu okien. Sprawdz co poczujesz :D Mam jeszcze fajne cw. na strach przed podejsciem do kobiet, ktory byl kiedys rowniez i moja bolaczka :) Podejsz do 10 lasek i powiedz tak :) Siema Jestem magister inzynier Jarek Nowak i chce zabrac Cie na kawe :) Odmowi bo to gowniany tekst, ale jesli 10 razy to powiesz i uda sie Ci kilka razy wytrzymac odpowiedzi kobiet to za ktoryms razem zaczniesz sie z tych lasek, pan swiata, smiac :) po prostu zaczniesz traktowac to jako zabawe. Aha i nie traktuj powaznie wpisow takich jak Darker, no chyba, ze chcesz skonczyc jak on :)

Gość xbrox
ehtaktojest jako że Ty tu masz jakiekolwiek doswiadczenie z dziewczyami,zapytam tak ogólnie,na jakie tematy gadałeś z tą dziewczyną na waszej pierwszej randce z tą która mówiła że się dobrze z Tobą bawiła :)

Ten od NLP pewnie naoglądał się Jeffriesa lub innych PUA w ostateczności Bandlerai zaraz zacznie się sypanie radami. Będzie zabawnie. Kolego, zabawny, a jednoczesnie zalosny Jestes Ty. Nie miales zadnej dziewczyny, bo zadnej nie umiales zarwac, a Jestes ograniczony i nie chcesz sprobowac tego co dziala. Ja zaczalem stosowac NLP w praktyce i nie wyszedlem na tym zle.

Gość ehtaktojest
dzięki :) te dugie to fajne ćwiczenie i śmieszne hahah serio... masz racje, że za 10 razem jak uslyszysz riposte dziewczyn i ich odmowe bedziesz się z nich smiać bo wiesz że to gówniany tekst.. no dobra jest wszystko fajnie ale co dalej? co po tych tekstach?

ehtaktojest jako że Ty tu masz jakiekolwiek doswiadczenie z dziewczyami,zapytam tak ogólnie,na jakie tematy gadałeś z tą dziewczyną na waszej pierwszej randce z tą która mówiła że się dobrze z Tobą bawiła Ja adalem na pierwszej randce o dobrych, pozytywnych uczuciach :) Bylo napawde zajebiscie :) wazne zeby nie nudzic :) Ja zamiast na kawe poszedlem na gokarty, czasem warto zaskoczyc, a nie powielac schematow typu roza kawa, gadanie o usypiajacych pierdolach, co powoduje, ze pierwsza randka staje sie ostatnia.

Gość gall anonim123567
Ja proponuję inne cwiczenie po prostu wziąść kumpla iść na balety wypić sobie 2-3 piwka przed wejściem i zacząć coś działać i od początku do końca ,a nie tylko cześć która godzina bo to chuja da.

1 CWICZENIE JEST WAZNIEJSZE ! Po tych tekstach przejdz na wyzszy poziom jazdy. podjedz do jakiejs laski i powiedz, ze chcialbys sie spotkac z dziewczyna, ktora kochaz, ale nie wiesz czy Jestes dobrze ubrany, zapytaj ja czy dobrze wygadasz, ajak CI powie, ze dobrze, to powiedz, ze ona tez zajebiscie wyglada i zartowales, ze masz dziewczyne :) zapytaj jej czy ma czas na spacerek, postaraj sie rozkrecic dobry nastroj przez rozmowe o muzyce, korj slucha, powiedz jakiej Ty sluchasz nastepnie zwroc uwage na pozytywne emocje plynace z muzyki, a wtedy ona pomysli o emocjach, ktore dajej jej ulubiona muzyka, co wprawi ja w lepszy nastroj. Jesli odmowi spaceru NIE PRZEJMUJ sie :) Kiedy uczyles sie chodzic tez wiele razy przewracales sie,a jednak wstawales i szedles dalej :) no i wejdz tutaj :) http://www.jakpoderwac.com/ MOGE ZARECZYC I OBIECAC, ze strona wiele Cie nauczy sa tam nawet lekcje podrywaniana, poczytalem troche i jest zrobiona naprawde rzetelnie.