Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straaaaaaaaaaaaszneee

Czy ktoś wie o tym, że "korzystacie" z kafeterii??Czy raczej się z tym kryjecie?

Polecane posty

Bo ja się tego wstydzę :O

Gość coffeeblack
Ja się kryję, bo to przestępstwo jest :):):):) A jak się wstydzisz to po cholerę tu włazisz?

Gość baby som gupie
a ja kiedyś pokazałem kumplowi :) spodobało mu sie to forum :) ale on jeszcze niewie w jakie kłopoty sie pakuje hehe

Gość ja tez to pierwsze
Ja też się z tym kryje.

Gość maturks4
A czego mam się wstydzić? Piszę z paroma znajomymi, wymieniamy doświadczenia i ploteczki. Nikogo nie krzywdzę, nie używam wulgaryzmów... Takie samo miejsce, jak wiele innych. Szkoda tylko, że wszystkie męty też mają tu dostęp

Gość baby som gupie
moja znajoma też już odkryła kafe i przesiaduje tutaj:O

u mnie nikt nie wie...to jest tajemnica... nikt nie może sie dowiedzieć... Nic nikomu nie mówicie, że tu jestem...

Wstydzę sie swojego uzależnienia... :P Jestem tu kilka dni, a już nie mogę sobie z tym uzależnieniem poradzić:P

Gość hahahhahaha
Wstydzić to się powinny małolaty (obie płci) za swoje postępowanie, za pustotę, bezmyślność, egocentryzm i totalny brak odpowiedzialności, za brak kultury, za beznadziejne topiki ........ o doopie marynie, bo poruszenia wartościowego tematu ich IQ nie sięga!!! Nie ukrywam faktu, że bywam na kafe .., przeciwnie polecam znajomym, ale oczywiście uprzedzam o idiotycznych topikach, za które faktycznie można się tylko wstydzić. Może przytoczę jeden, gdy dziewczyna robiąc facetowi loda, nie wytrzymała i ...... puściła pawia ... i pełna obaw zakłada topik na kafe, przerażona, że on nie będzie chciał jej za to więcej widzieć. No ..... ręce opadają, nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać nad naiwnością tej dziewczyny. Poczucie wartości zerowe, poczucie godności chyba poniże zera.

hahahhahaha ^^ Ale ja nie tego się wstydzę. Ja należę do normalnych;) Raczej mogłabym powiedzieć, że wstydzę się tego, iż uzależniłam się od tej durnej kafeterii :O

Gość hahahhahaha
straaaaaaaaaaaaszneee ............Jeśli chodzi o uzależnienie, to nie musisz się tak martwić, bo w tym temacie nie jesteś odosobniona, bo prawie każdy tak ma. Sama zaobserwowałam, że kiedy nie mogę usiąść do komputera, to odczuwam dyskomfort i ciągnie mnie. Jeszcze nie tak dawno było gorzej, teraz zdarza mi się robić 1 dniowe przerwy.....oczywiście, tylko wtedy, gdy jestem mocno zajęta.

Żaden wstyd :D :D :D Wie moja przyjaciółka, która też czasem tu zagląda :D i mój mąż powoli zaczyna bo bardzo go ciekawi co ja tu czasem wypisuje i co tak z ciekawością czytam :D :D :D

Gość a ja reklamuje je bo
mozna sie posmiac z niekturych idiotów

brat wie ;) ale nie wie jaki mam nick choć gdyby poczytał kilka moich postów to by mnie z powodzeniem rozszyfrował :D ale jakoś sie tym nie przejmuje :) ja już na kilku forach go znalazłam :classic_cool: gdyby ktos inny wiedział toooo (ojciec brr a tu na niego pisałam)...:O ale brat może wiedzieć :classic_cool: on tylko dziwi sie,że marnuje czas na "najgłupsze forum jakie kiedykolwiek widział,gdzie same jakieś przydupasy porąbane" :D