Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem-brzydka.

Jestem brzydką kobietą. Już się z tym pogodziłam.

Polecane posty

Gość jestem-brzydka.

Zazdroszczę jedynie wszystkim ładnym dziewczynom z pracy urody, tego że mają mężczyzn, że mają do kogo wracać, że nie zasypiają same, że rano budzą się obok osoby, którą kochają. Wiem, że coś takiego nigdy mnie nie spotka. Nigdy nie miałam okazji nawet przytulić się do mężczyzny tak prawdziwie. Nigdy nikt nie prawił mi komplementów. Żyję w przekonaniu, że jak jest, to jest, a jak nie ma, to nie ma. :(

Gość kyrjemyjje
Wiesz co Ci powiem.... ja jestem świadoma swojej urody, wiem że jestem piękna. Wiem tez że brzmi to próżnie ale co z tego? Co mi po mojej urodzie? Skoro choruję na hirsutyzm (pewnie nawet nie wiesz co to jest :() i nigdy nie założyłam nawet krótkich spodenek :( Ludzie na ulicy mojego nadmiernego owłosienia nie widzą, chowam się pod ubraniami :( Ale chociaż mam 18 lat, nigdy nie miałam chłopaka :( I nigdy nie będę miała, bo co mu pokażę, owłosiony tyłek? chyba bym umarla ze wstydu. sorry za wtrącenie się w Twój topik :o ale wiesz, jest lato i Ty przynajmniej mozesz pojechac poopalac sie nad morze 👋

Monikucha zgadzam się z tobą,brzydka tylko mysli że jest brzydka bo ktoś kiedyś jej tak powiedział:D

Gość kyrjemyjje
nawet lapka mi nie wyszla :o 🖐️

hirsutyzmu nie leczy się laserem, to nie ejst nune owlosienie, ale owlosienie typu meskie, kiedy kobieta ma za duzo androgenów. PRG Pewnie tak jest, ze ktoś jej powiedizał, ze jest brzydka i w to uwierzyla, tak samo jak Ble Ble

Gość jestem-brzydka.
Mam 29 lat. Nigdy nikt mnie nie dotknął. Nigdy nikt nie chciał. Nie znajdę już szczęścia. :( Nie jest ono dla mnie. Wiem co to hirsutyzm.

Gość kyrjemyjje
Nie da :o Nawet po kilkukrotnym laserze wlosy odrastaja. Bardzo duzo czytalam na ten temat, chodzilam po lekarzach. Na hirsutyzm nie ma lekarstwa :( Poza tym mam wlosy na calym ciele, nawet na piersiach :( Dlatego cieszmy sie z tego co mamy 🖐️ jeden jest ladny i owlosiony jak malpa, drugi brzydszy ale gladki i zdrowy

od urody nie zalezy szczescie w miłości, widziałam wiele naprawde brzydkich kobiet które maja mężów, zaś moja siostra piekna , nawet uczestniczka miss polonia jest sama od wielu lat

Gość kyrjemyjje
Pisze sie "niekoniecznie" :o Monikucha masz racje, ale terapia hormonalna tez nic nie daje (nie tylko mi)

Gość jestem-brzydka.
Powiedział? Szkolne czasy... i naśmiewanie się z mojej osoby, później przyszły studia. Myślałam, że znów rówieśnicy nie dadzą mi spokoju. Wtedy jednak nikt nie zwracał na mnie uwagi... o dziwno znalazłam nawet znajomych, z którymi wychodziłam w wolnym czasie. Takie jest życie osoby brzydkiej. Dbanie o siebie nic nie da, twarzy nie zmienię.

kyrjemyjje przesadzasz,nie jednemu facetowi by to aż tak bardzo nie przeszkadzało i by to zakceptował,tylko że żaden tego nie zrobi bo żadnemu nie dasz szansy,jesli byś mi się spodobała to dla mnie nie było by to problemem.

Gość anioł skrzydlaty spowiednik
diablica bo twoja siostra ma problemy ze sobą

Gość najdziwniejszy
a na brzydala bys spojrzala? :classic_cool:

Kiedyś myślałem tak jak wy,laski tez mi w szkole dokuczały ale bardziej z innego powodu,wpadłem w kompleks który mam do dziś a mianowicie nieśmiałośc i nie umię za bardzo poderwać dziewczyny,więc jak widzę jacy czasem brzydcy i grubi faceci mają laski to zawsze wkurza mnie to że ja tez tak nie umię mimo że jestem znów nie najbrzydszy,takie życie niestety

Gość WIELE PRAWD ISTNIEJE
moze i nie jestes piekna w "klasycznym pojeciu piekna" ale zawsze mozesz byc - zadbana - dobrze ubrana- kobieca. idz do fryzjera, zrub ekstra fryzure- doczep wlosy jak trzeba,pofarbuj- wydepiluj brwi, idz na solarium lub na plaze opalić się, fajnie sie ubierz, zaloz fajne szpilki, zrob super makijaż- od razu zobaczysz ze poczujesz sie lepiej a i inni beda patrzyc na Ciebie inaczej. wiem wiem- nie zmieni to wszystkiego, ale uwierz, mialam w swoim otoczeniu kolezanki nie za piekne- piegowate z rudymi wlosami ktore po latach tak o siebie zadbaly ze calkowicie zmienily swoj image- wystarczy troche wysilku. powodzenia- i wiem ze na kazdego czeka prawdziwa milosc. pozdrawiam

Gość kyrjemyjje
Jestem-brzydka naśmiewali się z Ciebie z powodu wyglądu nawet na studiach? :( Współczuję ale nie wiem jak Cię pocieszyć, jak sama widzisz jestem w podobnej sytuacji :( Życie przekreślone z powodu wyglądu PGR dzięki ale nie przesadzam, widzę jacy są ludzie :o wyśmiewanie "wąsatych bab" i jakiegokolwiek owłosienia na ciele, widzę co się dzieje w internecie :o durne komentarze gdy na zdjęciu piękna dziewczyna ma chocby bardziej widoczne wlosy na rekach :( a ja takie chcialabym miec, a nie meskie czarne klaki ktore musze ciagle usuwac

Gość kyrjemyjje
Jestem-brzydka przepraszam znowu za wciskanie w Twoj watek moich zalosnych historii ale jak sama widzisz jakos mi podpasowal 🖐️

kyrjemyjje Ja zdaje sobie sprawe jakie to moze byc dla Ciebie krepujace. Moja siostra ma poludniowy typ urody, jest snaida, ciemna oprawa oczu, geste rzesy, brwi jakby sobie kredka narysowala (troche jej zazdroszcze :D ), ciemne wlosy, teczowki czarne, bo zrenicy nie widac jak sie nie przyjrzyc, od dziecka miala tzw wasik. Dzieciaki jej strasznie dokuczaly, czesto przychodzila zaplakana do domu. Jak poszla do liceum to zaczela woskiem depilowac, do dzisiaj to musi niestety robic. Ja tam wlosow na rekach nie depiluje, nie chce mi sie :P PRG Z jakiego powodu Ci dokuczali w szkole? U mnie nabijali się z mojego nosa :D Do dzisiaj go nie lubie :o

kyrjemyjje uwierz mi że byłem z dziewczyna która miała spora nadwagę a do tego była bardzo brzydka i zerwałem z nią nie z powodu urody ani otyłości tylko z powodu charakteru,więc raczej twoja dolegliwość w żaden sposób by mi nie przeszkadzała,a ja do tego jesteś ładna to był bym w 7 niebie że mam taka laskę jak ty.

Gość kyrjemyjje
Monikucha mam taki sam typ urody i uwierz mi, wąsik to najmniejszy problem :( Dobra nie załamywac sie ludzie, bedzie dobrze :o ide spac dobranoc

Gość kyrjemyjje
PGR no jestem ladna, ale jakos mi to nie pomaga na razie :o dzieki za pocieszenie i dobranoc 🖐️

kyrjemyjje Hmm... podejrzewam, ze gdybym ja miala hirsutyzm to tez bym do najszczesliwszych nie nalezala, ale... JEZELI spotkasz dojrzalego, odpowiedneigo faceta to dla niego to nie ebdzie wazne, ze masz owlosienie tam, gdzie 'standardowa' kobieta nie ma. Bo bedzie cie kochal za to jaka jestes w srodku, a nie za gladkosc skory. Musisz przestac o tym tak obsesyjnie myslec, bo zameczysz sama sibie. Polecam wizyte u psychologa czy tez psychoterapeuty. Ja bylam kiedys z problemem u psychologa, naprawde duzo mi pomoglo.

Monikucha nie ważne,nie lubię mówić o swoich wadach;)ale ta która mam jest bardzo dokuczliwa,nie pozwala na sprawownie pewnych zawodów gdzie pracować trzeba z ludzmi.Dodam że tej wady w żaden sposób nie widać,podrywanie lasek jest bardzo trudne,ale pracuję nad tym i mam nadzieje ze za parę lat to będzie historia .

Gość kyrjemyjje
Dzieki... tutaj rzeczywiscie moze to wygladac ze sie zadreczam. Ale w realnym swiecie mysle troche inaczej i zachowuje sie inaczej, staram sie doceniac to co mam i nie przejmowac sie "jakimis glupimi wlosami" :o Moze kiedys sie wybiore do psychologa kto wie. Dzieki i pa bo juz ide z tej kafeterii trzeci raz

Gość autorgjvcgvhgvbb
ja mam zjebany ryj cialo boomba 192cm przypakowany ale... ryj;/ a byscie widzieli laski ktore wyrywam ;D