Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_Praga

Jeżeli jesteś facetem lubiącym piękno NIE WCHODZ(pasztet ze mnie:/)

Polecane posty

Gość Anka_Praga

jestem naprawdę obrzydliwa z figury. wiem, wiem wyręczę was w pojazdach po mnie-mam grube uda, brzydki tyłek, obrzydliwy brzuch i boczki. nie potrafię się odchudzać bo która z was widząc takie cielsko miałaby motywacje do czegokolwiek? zrażona odchudzaniem-kiedyś anorektyczny szkielet, dziś paskudny pasztet z efektem jojo i zaburzonym żarciem. nie, nie będę ubierać luźnych tunik, długich spódnic itpe.. bo nie lubię takiego stylu i jeszcze bardziej mnie to dobija ;] spoko jestem głupia wiem. na dodatek matka była u mnie na chacie i zabrała mi flaszkę robiąc awanturę..;] nie moge się napić więc musiałam się wygadać. piszcie sobie co chcecie. nie oczekuję pocieszeń, zaprzeczeń i zapewnien że wyglądam dobrze bo NIE WYGLĄDAM. i sama dobrze o tym wiem. mam nadzieję że chociaż kobiety wyleczą się z kompleksów.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48c8a0a14e7fb249.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/578fa4549e4b9286.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9864935075f1a229.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f84f83262dcf92ec.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a264ee08dd78707.html nie, nie mam 30 lat i nie rodziłam dziecka. mam 18 :/ i tak ćwiczę morduję się w pierony a h*ja widać

Gość Anka_Praga
od pół roku nie mam nikogo. nikt się mną nie interesuje. charakter mam dobry.. nie jestem pustakiem jakims, gadam jak trzeba, zachowuję się OK. wiec o wyglad chodzi.co do figury widocznie chłopakom/mężczyznom się taka nie podoba bo charakter mam OK (wiele osdób mi to mowi) a jestem sama. więc o wygląd idzie. jeżeli już ktoś się mną interesuje, to robole z budowy,a to raczej nie powód do dumy.

Gość Teddy 0.
Nie jest źle. Jeśli masz ładną buzię i często się uśmiechasz to będzie dobrze :)

Gość olifia co
strzel sobie w łeb i po kłopocie

Gość łoborze...
wiesz co, nie chce mi sie ale napisze. Uzalasz sie nad soba, wygladasz bardzo dobrze, masz fajny tylek ale te sweterki z szerokim sciagaczem na pasie to porazka ! beznadziejne sa i nikt w tym dobrze nie wyglada, i przestan marudzic i sie nakrecac

Gość Anka_Praga
olifia co strzeliłabym ale nie jestem jakimś emo p*rdolonym po za tym chce żyć tylko nie jako pasztet

Gość ale ty głupia
ja myślalam,ze naprawde wstawisz zdjęcia z dupą jak 3 szafy ,a tu jedna z normalniejszych figur..;O ja sama mam 18lat 173cm/55kg i niestety,ale na punkcie odchudzania mam obsesje,własna matka mnie od anoreksji wyzywa,a najlepsze jest to,ze siebie widze podwójnie,a patrząc na innych uważam,ze są szczupeljsi niż ja.. oczywiscie mam kolezanki,które ważą np. 90kg na 170cm ..ale jedna z nich jest zajebiscie ładna i zadbana ..wszyscy ją podziwiają ..wyglada jak z hollywood no i sprowadza sobie ubrania z Londynu .. także nie denerwuj się ;) ja mam swoj chorą metode..głodówka +czerwona i zielona herbata..fakt jest mi bardzo słabo i ledwo się ruszam,ale zmuszam się do wychodzenie z domu i moze i mam spieprzony humor cały czas,ale potem to wszystko mija i jestem dumna,ze waże ile waże ..chce zejść do 50kg...po prostu musisz sie spiąć

Gość Anka_Praga
ale ty głupia też na tym byłam ale miałam wtedy tak płaską dupę że porażka chcąc tego uniknac chce cwiczyć. tylko ze wiesz co zrobic zeby miec sile na cwiczenia przy takim trybie zarcia??... podobno feta dobra ale nie chce sie wciagnac.

Gość JArkos
a gdzie ten pasztet ? Nie zauwazylem ? Moim zdaniem masz dobra wage .

Gość przestań narzekać
Wyglądasz bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUż? Dowartościowałam Cię??

Gość miji
Nie ma sie co przejmować. Aż tak źle nie wygladasz.. wydaje mi sie ze wszystko lezy w Tobie. Wmawiasz sobie ze jestes brzydka i gruba i inni tez tak mysla. Wiecej usmiechu i na pewno znajdzie się ktoś kto pokocha :)

Co ty chcesz, normalna figura. Spodziewałam się zwałów sadła, dupy o szerokości przeciętnej autostrady czy nóg niczym belki do podtrzymywania dachu. B. w porządku jeśli o mnie chodzi.

Gość JArkos
nogi masz ładne , wciecie w tali , kobieca sylwetka . Nie musisz niczego zakrywac .

Gość super figury nie masz
ale 95 % jej nie ma

Gość Anka_Praga
no się mówi przestań narzekać, przestań narzekać.. a przychodzi co do czego i "ale pasztet idzie"... "jakie boczki"... "taką laskę masz? ku*wa brzydka trochę" i nie mówcie żeby się nie przejmowac, bo każdą istotę rozumną to zdemotywuje

Gość Anka_Praga
zdecydowany jestem realistką. tylko tyle i aż tyle.

Gość JArkos
taką laskę masz? ku*wa brzydka trochę"\\ nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz , ale wyczuwam patologie .

Gość Anka_Praga
JArkos srodowisko normalnych 17, 18 latkow z Warszawy... czy ja wiem zadna patologia. tak niestety jest.

Gość JArkos
jestes pesymistką . Realista nie krytykwałby takiego ciała , a stwierdził ze jest srednie . Pesymista wszystko sprowadza do parteru . Obiektywnie stwierdzam , ze masz srednie ciało . Nie jesteś 100 kg wielorybem , ale tez nie masz wygladu modelki . Nie przepadam za kobietami z duza nadwagą tj. tymi ktore wazą powyzej 75 kg . TE, ktore maja mniej niz 75 kg moga mi sie podobać, nie wymagam sylwetki modelki . Moja dziewczyna moze wazyc od 50 - 75 kg .

Anka_Praga, może i jesteś realistką ale przesadzasz z samokrytyką. Chyba, że pasztetem nazywasz inną osobę niż przedstawiona na zdjęciach ;)

Gość Anka_Praga
No ale panowie, przyznajcie szczerze-chcecie mieć kobietę z ładnym ciałem. Ładne dziewczyny mają lepiej i to święta prawda jest. jaa chcę należeć do tych atrakcyjnych ale ani w tą ani w tamtą z tym dochudzaniem sama nie wiem co mam robić.. więc piję i już powoli obojętnieje mi wszystko

Gość JArkos
no to teraz sprecyzuje : 170 cm wzrostu i 74 kg - 165 cm wzrostu 69 kg 160 cm wzrostu 64 kg 155 wzrostu 59 kg itd itp.. tyle moze wazyc maksymalnie moja dziwczyna .

Anka_Praga, oczywiście że chcemy i oczywiście do modelki Ci daleko. Tylko, że niedoskonałości Twojego ciała możesz z powodzeniem nadrobić charakterem, usposobieniem, uśmiechem. Nie jesteś żadnym pasztetem, niedoskonałości nie przekreślają Cię w najmniejszy sposób. No chyba, że w oczach tych, którym zależy tylko na ciele ale tacy akurat nie mają poważniejszych zamiarów do zaciągnięcia Cię do łóżka (tzudzież w inne ustronne miejsce) celem kopulacji. ;)

Gość JArkos
1 70 74 kg 4 kilogramy wiecej niz centymetry we wzroscie . Koncowka 70 a wiec 70 + 4 = 74 Teraz jest wszystko oczywiste .

Gość Anka_Praga
Ja znam tylko takich. słuchaj, może krótko żyję, ale dziewczyna musi być ładna. nie mówię, że te niezgrabne nie mają facetów, ale prędzej czy pózniej i tak zdradzą z fajną dupą. więc wiesz. zaliczać się do przeciętnych i niezgrabnych nie jest tak cudownie. zresztą głupio bym się czuła musząc komuś się pokazać z takim ciałem..