Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_Praga

Jeżeli jesteś facetem lubiącym piękno NIE WCHODZ(pasztet ze mnie:/)

Polecane posty

Gość maciek z klanu bom bom bom
Ej dziewczyno, tak trudno zakładać ubrania rozmiar większe? Uwierz, to, że na siłę się wciśniesz w S czy M nie sprawi, że będziesz wyglądała szczuplej, a wręcz odwrotnie, co widać po zdjęciach...Jak na 18latkę nie jest super, ale też jakoś tragicznie też nie, no ale z miniówy to raczej zrezygnuj. ;) pozdro

Gość gość
Mam 23l, znam swoją wartość, wiem, na co mnie stać i kogo mogę mieć, więc wyluzowałam! Zresztą z urodą musi iść charakter - bez tego nic nie zdziałasz!

Gość DDF
kobieto! co od siebie chcesz? :/ przecież ładna zwykła kobietka jesteś :D a że nie jesteś patykiem jak modelki to nie Twój problem :D bo każdemu NORMALNEMU facetowi się spodobasz :D przestań się przejmować :D i nie piszę tak mając figurę modelki :P sama podobnie wyglądam i się sobie podobam :D

Gość Anka_Praga
maciek podsumował dobrze. łagodniejszymi słowami pasztet. nie no przestanę żrec i mam tylko nadzieje ze schudne... bo nie wiem czy po takim jojo.. no ale moze

Gość Anka_Praga
DDF pewnie fajną buźke masz.. albo inne towarzystwo. u nas tylko ladne las moga lepiej zyc.. reszta to szara masa niektorym z tym dobrze a niektorym nie

Gość Anka_Praga
*laski

nie trawie takiego pierdzielenia od rzeczy;] masz 18 lat? I później ludzie myślą że dzisiejsza młodzież to sami kretyni i kretynki. Chociaż teraz z tego co widzę to wiek nie ma znaczenia same tematy ,,jestem brzydka'', ,,oceńcie moje cycki'' i takich pierdół moderacja nie kasuje.

Gość Anka_Praga
kafe jest dla wszystkich. ja mam problem z tym, Ty z czym innym. spróbuj sobie pożyc z kompleksami..powodzenia. no chyba ze masz mocny, bardzo mozny charakter. czlowiek jest istota spoleczna, normalne jest ze kobieta lubi sie podobac. kropka.

Gość 436643
to może pokaż się bez ubrania ;) tak najlepiej ocenić figurkę ;) po tych zdjęciach oceniam tak 4/6 ;) dawaj

Gość Anka_Praga
lepiej nie. nie bede sie ponizac. pasztety nie powinny sie obnażać. orzygałbyć monitor.. no chyba, że jakis zboczek z Ciebie

Gość 436643
pokaż ;) powiedzmy, że mały zboczek :D a ja i tak myślę, że masz niską samoocenę ;) pokaż to ci podniesiemy

Gość Anka_Praga
najlepiej podniosłaby mi operacja plastyczna, a najlepiej parę :/... nie nie bede sie oszukiwac. chcesz zwalic? idz n redtube'a. tam masz ładne laski.

Gość 436643
nie chce zwalic ;) nie przesadzaj az taki zboczek nie redtube nie lubie wole naturalne POLKI z kafeterii dawaj, operacje to tani szit z ameryki, nie upadabniaj sie do amerykanskich tlusciochow, badz soba

Gość Anka_Praga
a ja nie wolę naturalnycj tylko ładne. nie będe się obnażać bo jeszcze mi aparat pęknie ;/

Gość Camille van de Camps
masz ladna, kobieca budowe jedna z bardziej pozadanych, bo w ksztalcie klepsydry. Jestes harmonijnie zbudowana - szczuple, dlugie nogi, ladnie zaokraglone biodra, piersi itd. Mysle, ze po episodzie anoreksji jeszcze nie jestes w stanie siebie postrzegac normalnie, zreszta malo ktora z bylych anorektyczek widzi siebie normalnie, ta choroba jest jak alkoholizm- z tego sie wychodzi ale chorym jest sie do konca zycia... Powinnas skoncentrowac uwage na zupelnie innych aspektach zycia, to nie obwod w pasie decyduje o tym czy jestes sama czy nie, ale twoje podejscie do ludzi. Narazie jestes skoncentrowana zbyt na sobie - na swoim ciele, niedoskonalosciach, wadze, tyciu cwiczeniach itp zamiast skupic sie na relacjach towarzyskich czy samorozwoju. W tej chwili twoja pasja/obsejsja jest to jak wygladasz, powiedz mi jakie inne pasjonujace tematy masz innym do zaoferowania, czym moglabys sie podzielic z ludzmi. Ach i faceci bardzo nie lubia dziewczyn, ktore wciaz gadaja o wadze, kaloriach, centrymetrach itd, maja ochote wyjsc z dziewczyna na plaze, zrobic ognisko wypic piwo czy zjesc kielbaski bez wyrzutow sumienia( bo ty zle wygladasz, bo sie nie rozbierzesz, bo nie zjesz, bo cos tam)

Gość idż do psychologa dziecko
dzieciaku nie głodź się na własną rękę bo skończy się to efektem jojo i bedziesz jeszcze grubsza!!!!!!!! wyglądasz normalnie tylko ktoś musi wyprostować Twoje myślenie, po co ty chcesz być łądna w oczach dresiarzy?!?!?!?!?! dresiarze to prymitywne pustaki, co z tego że ładne laski sa dobrze traktowane przez drechów skoro dresiarz to pustak!!! powinnaś raczej zmienić styl ubierania się, i nie pij alkoholu bo alkohol TUCZYYY!!!!! TAK ALKOHOL TUCZY! podziękuj mamie że ci go zabrała i popracuj nad swoim myśłeniem i przestań liczyć na dresiarstwo!!!

Gość Anka_Praga
Camille van de Camps sensowanie gadasz.kto wie, czy nie masz racji. ale moja psychika to jedno, a to ze mam brzydkie nogi i powinnam ubierac luzne dlugie rzeczy to co innego eeh niestety widze ze nikomu sie nie podobam

Gość Anka_Praga
idż do psychologa dziecko no fajnie z tym ze w moim otoczeniu wiekszosc ludzi to dresy... i nie kazdy to kretn, chocia i tacy sie zdarzaja.. zreszta co to za klasyfikacja-nosi dres czy dzinsy prymitywem mozna być nawet w rozowych rurkach.. a jeszcze co do tego to ja sama dawniej kibicowalam chodziłam na mecze bo to lubie po prostu. teraz to szkoda gadac.

Gość Anka_Praga
pozatym wyobraź sobie, ze ja chce sie do tych ładnych lasek zaliczac. to nic dziwnego w dzisiejszych czasach ladne mają lepiej! nie zyjcie iddylami...

Gość 436643
nic nie peknie o to sie nie boj ;)

Gość wiesz co jestes okropna
szczerze mowie, ale nie jesli chodzi o wyglad tylko o twoje nastawienie i charakterek, jestes poprostu rozpuszczona gowniara ktorej jeszcze sie nie przytrafil prawdziwy problem,jak sie tak nudzisz idz sie zapisz na jakis wolontariat i sie czyms zajmij a nie tylko stoisz przed lustrem i miauczysz!!!! o fuck co za porazka !!!

Gość Camille van de Camps
Anka Praga - nawet gdybys miala grube nogi jak slon, czy to byloby dyskryminujacym faktem dla ciebie, zeby nie wychodzic z domu czy glodzic sie. Idz na plaze, popatrz jak roznorodnie ludzie wygladaja( grubi, chudzi, starzy, mlodzi) i to nie przeszkadza im zyc. Poza tym nie masz grubych nog, masz zaburzone autopercepcje. Jak idziesz ulica policz ile osob ciebie minelo i w tym ile o figurze modelki... Lubilas chodzic na mecze, kibicowac - zacznij znowu, jesli to twoja pasja. Wypic piwo czy zjesc hamburgera w towarzystwie dziala lepiej na samopoczucie niz jakakolwiek dieta czy rozmiar 0

Gość DDF
Anka_Praga hmm wiesz... kiedyś uważał że mam być jak modelka, ale pewnego razu się zatrzymałam i zadałam sobie pytanie: "DLA KOGO?" dla facetów? przecież nie chcę męża który będzie mnie za chudą dupę kochał, chcę innego, nie chcę żeby na mnie patrzyli jak na towar dla innych kobiet- bo wypada? a niech się inne głodzą i malują i tną i maltretują :D:D:D uznałam że wolę być jednak normalna i zostałam sobą ;)

Ok, zawsze znajdziesz jakaś odpowiedź na wszystko, więc po co piszesz tu na forum, skoro nic do Ciebie nie trafia.. Pewnie masz gorszy dzień i chcesz w ten sposób poprawić sobie humor, bo wiesz, że ludzi będą Ci pisać, iż nie masz na co narzekać ;) Popatrz na mnie, mam większy tyłek niż głowa i jakoś nie płaczę z tego powodu :D a dodam, że wielu się ze mnie śmieje, ale mnie to tam wali ;) http://www.fotka.pl/duza_fotka.php?fotka_id=33342868&owner_id=6260039&owner_type=1&album_nr=1

Gość Anka_Praga
aleś mnie teraz pocieszyła :/ jestes ladna i zgrabna faceci lubią fajne tyłki. naprawde. mój jest PŁASKI... a uda ogromne.,. wygladam jak facet napakowany sterydami... jkabym miała tyłek wiekszy tzn kobiecy taki to by nie bylo tak zle.. a ja i plaska i pulchna;/ gorszy dzien.. hmmm ten moj gorszy dzien trwa juz pol roku albo i wiecej nawet

Gość nie no laska ty masz
chyba cos z glowa:O (do autorki) ja tu myslalam ze naprawde jestes gruba itp a masz NORMALNA FIGURE ladna pasuje tylko troche boczki sa grubawe WSZYSTKO JEST NA SWOIM MIEJSCU naprawde chcialabym miec twoj problem chetnie zamienie sie z toba ja ci dam swoje problemy a ty mi twoj i wierz mi dziekowala bym bogu gdyby taka zamiana byla mozliwa NIE JESTES PASZTETEM I MAZS NORMALNA FIGURE

Gość wiesz co jestes okropna
poker fejs robi lansik hehehe

Wiesz, a ja bym się jednak zamieniła z Tobą.. Ciagle muszę wciągać brzuch i mam straszne boczki... to mój problem, bo nawet jak schudłam to nadal mam brzuch i codzienne wzdęcia, na które nic mi nie pomaga, nic a nic.. więc uznałam, po co się odchudzać haha :D Mój brzuch wygląda jak balon. Uda i tyłek można sobie wyrobić na rowerze a taki brzuch to zjesz coś i już ciąża :D przynajmniej w moim przypadku :) Nie narzekaj lepiej, bo ludzie maja 1000x gorzej... Aż wstyd byłoby mi narzekać wyglądając tak, jak Ty..

Gość Anka_Praga
poker fejs spojrzałam na reszte zdjec i potwierdzam to co wczesniej napisałam JESTES SLICZNA!! ja przy Tobie to gowno.. sorry, ale taka prawda nawet wlosow nie mam ladnych a wale kremy i odzywki

Gość Anka_Praga
twarz i włosy super mi nawet(a raczej zwlaszcz) tego brakuje