Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_Praga

Jeżeli jesteś facetem lubiącym piękno NIE WCHODZ(pasztet ze mnie:/)

Polecane posty

Gość Anka_Praga
wiem ... ja już byłam chuda mam za sobą okres figury Anji Rubik.. ale teraz serio chce zrzucic pare kilo bede sie czula lepiej...tylko Boze, zeby mi sie udalo ;> wlasnie najgorsze jest to ze ja cwicze na stepperze.. i mam te nogi jak biegaczka z NRD tzn ladne by byly jakbym tyle nie zarla

Ja mam nogi jak piłkarz, dlatego nigdy jeszcze nie założyłam mini w życiu :/ Ty przynajmniej nosisz... Oj ja pierdzielę Ty i tak wiesz swoje co by nie mówić jak zacięta płyta... Chcesz to zrzucaj, ale nie masz czego ;/

Gość Anka_Praga
mam no ale kwestia gustu ;p fajny temat podrzuciłaś tapeta jest niezbedna chociaz ja bez niej nie strasze nawet ale jakas taka mniej wyrazista jestem

Gość Anka_Praga
tfu w bieliźnie x] yebie mi sie wszystko;]

Gość eeeeeeeeeeeejSooko
lajt ale zrzuc jak chcesz

Gość Anka_Praga
no wiem ;]

tzn nie żebym miała coś do cellulitu, bo sama go mam. Chodziło mi że takie figury jaką prezentujesz mi się bardzo podobają :-) no jest cudnie !!

Gość defekt mózgó
proponuje przestac nosic biodrowki tylko spodnie z nieco wyzszym stanem bo to nieco wydluzy optycznie nogi

Gość Anka_Praga
a ja się tam zgadzam ze sratatata ..lepiej bym nie ujela. ciesze sie kobitki moje kochane ze Wam sie (w wiekszosci) podoba ale facet to facet . teraz tylko na diecie wytrwac..;]

Z tą Ruchowicz, oj Rutowicz to żeś wyjechał... :D I co ona złapała? Geja jakiegoś, co i tak ja rzucił a pół Polski z niej się tylko śmieje (drugie pół jej nie zna). Też mi przykład..

Gość zdupcaj
a mi srednio w sumie

no już lepiej ;) pupa całkiem fajna na tym drugim zdjęciu, ja tam bym cie chętnie poznał i zobaczył bez tego czarnego ;) powodzenia w ćwiczeniach i odzyskaniu pewności siebie :)

Gość Anka_Praga
a Tobie fociaczek po co fotki dziewczyn co zbierasz ?;p

Gość Anka_Praga
no baaa poker fejs :) ;*

Gość Anka_Praga
PAPA;* JA W SUMIE TEŻ

Jeśli zależy Ci na ładnej figurze to po prostu zacznij uprawiać sport ,a nie tylko narzekasz. Zmień swoja dietę ,ale jeśli nie masz silnej woli to przykro mi ,ale nie zmienisz się. Mówisz ,że jakaś tam Twoja koleżanka mimo ,że jest gruba wygląda ładnie i każdemu się podoba. Co to za problem zrobić sobie makijaż i ładnie się ubrać. A i skoro masz charakter w porządku to wszystko inne schodzi na dalszy plan. A poza tym czasem jak gdzieś idziesz to się porozglądaj ,zobaczysz ,że wiele osób ma gorzej od Ciebie. I nie chodzi mi tu tylko o wygląd zewnętrzny ,ale też o choroby i różne kalectwa. Czasem zazdroszczę takim osobom ,że potrafią tak cieszyć się życiem mimo że np.NIGDY nie będą chodzić. Powinniśmy brać z nich przykład.

Gość Fajnie wyglądasz bez 2 zdań.

nietypowe hobby ;) zbieram i już ;) od czasu do czasu oglądam ;) możesz wysłać więcej na mojego maila jak chcesz ;)

Gość Anka_Praga
MsWhite tylko że ja ĆWICZĘ :/ od orbitreka tak mam

Mr. Foto a mogłabym tak jak ty i kolekcjonować męskie foty? myślisz że ktoś dałby mi ?

Gość Anka_Praga
czemu męskie on kolekcjonuje kobiece a jeśli to była aluzja do mojej figury to trzeba było nie wchodzić ! napisane w tytule że brzydka figura wiec nie wiem czego sie spodziewałeś. ot, tępota.

nie powiedziałam że jesteś męska....ale zapytałam czy mogłabym nasladować pana Fotełka ......dla mnie masz ciałko ok:)