Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_Praga

Jeżeli jesteś facetem lubiącym piękno NIE WCHODZ(pasztet ze mnie:/)

Polecane posty

Gość wiesz co dziewczyno
widać ze nie masz wiekszych problemow. Widocznie zycie Ci nie dalo wystarczajaco w kosc. Masz figure ok, tylko z Twoja psychika cos jest nie tak. Skad takie osoby biora sie na swiecie? A jak juz tak sie nudzisz, to idz do wolontariatu i schroniska i pomagaj innym. Zobaczysz jak cierpią ludzie i zwierzeta i odechce Ci się myslenia o SOBIE.

czytajac temat myslalam ze wyskoczy mi zdjecie paszteta, ale sie rozczarowalam bo nie powiem.....taki z ciebie pasztet jak z Dody dziewica....(mowie to na podstawie twej figury)

Gość wiesz co jestes okropna
anka masz racje, wygladasz jak gowno pomieszane z kupa :p co cie bede pocieszac skoro taka jest prawda, nogi jak dwie kłody, brzuch jak arbuz, cyce jak donice a mozg jak łepek od szpilki :P lepiej ci teraz po tym komentarzu? chcialas zeby ci ludzie przytakneli to masz!

Nie robię lansiku, bo naprawdę nie mam czym, ale tak, uważam, że jestem grubsza ( w przeciwieństwie do założycielki topiku) i mam zamiar udowodnić wszystkim, że mnie to jebie :D:D

Gość 436643
to pokaz sie bez ubrania ;) powiemy ci prawde

poker fejs, nie ekscytuj sie - tak napisalam bo uwazam ze jestes super lasencja i nie masz sie czego wstydzic :)

Gość Anka_Praga
wiesz co jestes okropna ja chciałam po pierwsze -prawdy (wiec jesli to co napisalas, zalozmy, jest prawda to ok) bo w realnym zyciu za ladna nie uchodze no chyba ze wsrod babc.. po drugie-wygadac sie bo mam juz k*rwa tego dosyc... ktos tam pisal zebym komus pomogla.. chodzilam na kwesty, na zbieranie kasy.. fakt, to cieszy. ze sie cos dobrego zrobilo. ale pozniej wychodzisz na osiedle i patrzysz na ladne laski z chlopakami ktorzy Ci sie podobaja a traktuja cie tylko jako brzydsza kolezanke.. jak siedzisz w domu w piątkowy wieczor bo nie masz z kim wyjsc na impreze albo chociaz na pole... wiem ze sa gorsze problemy ale ten zre mnie od srodka.

Gość Camille van de Camps
o, widze, ze zaczelo sie targowisko proznosci :P

Gość Anka_Praga
poker fejs co z tego że grubsza skoro masz KSZTAŁTY

aaa to o jakiegos konkretnego kolesia chyba chodzi! trzeba bylo tak od razu pisac! pewnie to jakis duper co lubi szkieletory a ty sie glupia przejmujesz hehe

Nie nazywaj siebie ''gównem''. Jesteś dla siebie zbyt surowa i przesadzasz, zresztą dobrze o tym wiesz :) Też tak kiedyś miałam, nawet gorzej się nazywałam, ale przeszło mi z wiekiem, Tobie też przejdzie, zobaczysz ;) Jak tylko zrozumiesz,że to co widać w gazetach czy necie to żadna wyrocznia a wręcz fałsz. Dobrze,że nie widziałaś mnie bez makijażu, wierz mi :D Ja jestem zdania, że z każdego można zrobić laskę :D Poza tym masz dopiero 18 lat, w tym wieku to ja ważyłam prawie 70kg/161cm a o wyglądzie nie wspomnę już lepiej.. Przecież Ty się jeszcze zmienisz, zarówno figura jak i twarz..

Gość Anka_Praga
Camille van de Camps-czytalam książke o tym tytule wiesz co jestes okropna-nie jest glupi. fajny gosc. jego laska nie jest szkieletem. wagowo porownywalna do mnie. ale ma figurę a nie bezksztaltny wor.. wiesz ja sie nie uwazam za GRUBA, ino za niezgrabną ;]

Może problem nie jest w tym, jak wyglądasz a jakiś dres szczelił focha? Oj coś 'mie' się zdaje, że tak:D

Gość Anka_Praga
żeby on jeden... kilku fajnych mi się podoba żaden nie spojrzy..

anka czulam ze ci jakis kolo zawrocil w glowie, dam ci rade - jak sie czujesz niezgrabnie to - idz do fryzjera,ufarbuj wlosy,opal sie troszke (chociaz nie wiem jak wygladasz bo dalas czarno-biale zdjecia), wydepiluj sie tu i owdzie:P, zrob sobie ladnie paznokcie, zaloz jakies fajne ciuszki (w twoim rozmiarze), i idz w miasto!! wez ze soba najlepsza przyjaciolke i do dziela!! na rozterki milosne wieku dojrzewania nie ma rady - klin klinem :P

To ćwiczenia i będzie dobrze, krzywych kulasów nie masz, słoń Ci między nimi nie przejdzie, rozwalocha hehe nie jesteś czy Kaczor Donald więc da się zrobić :D

Gość Mr. Foto
ale breczysz kobieto, jestem gruba brzydka ble ble ble ktos napisal idz do psychologa, ja mysle ze to najlepsze rozwiazanie!! powodzenia w akceptacji samej siebie

Gość gość
Nie siedź na kafe, tylko zapierniczaj na dwór jak chcesz schudnąć, na rower hop hop!

no jak ma na ciebie spojrzec skoro dziewczyne ma..to chyba dobrze o nim swiadczy ze sie na inne nie obraca nie??

Gość Anka_Praga
tak, ale wczesniej był wolny i też nic... a on serio nie jest jakims polmozgiem, fajny chlopak ... woja super traktuje.. macie racje ide na jakis spacer dlugi... musze czyms odwrocic uwage bo mam ochotę się nażreć albo uchlać.

Gość Anka_Praga
*swoją

no idz idz, moze ci sie humor zmieni. moze spotkasz na spacerze tego jedynego :P!!!! albo przynajmniej jakas kolezanke z ktora sie wybierzesz na podryw:P

Gość Mr. Foto
pokaż wiecej fotek

Gość Anka_Praga
wieczorem dam albo pozniej troche teraz ide

Gość Mr. Foto
czekamy z niecierpliwością, odetchnij świeżym powietrzem ;)

Gość Anka_Praga
no jestem... na spacerze h*jnia trochę :/... ale przynajmniej zmotywowana do odchudzania :D

Humor poprawiony? ;] Ja spędzam romantyczny wieczór sam na sam z moim monitorem i jest zajebiście :P

Gość Anka_Praga
oo poker fejs ; ** nie tyle poprawiony, co zmotywowany na zaprzestanie żarcia :) a tak sorry, że zapytam.. ale ile masz lat ?;> bo pisałaś, że w wieku 18 byłaś niewyrobiona..

22 skończone :) To mało powiedziane niewyrobiona... Zresztą dobrze, że nie widziałaś mnie jako dziecko, nie pokazuje nikomu zdjęć z tamtego okresu nawet :D A zmieniłam się bardzo tak od ok. 20 roku życia i każdy to mówi, nie wiem czemu tak późno... W liceum też było fatalnie, do tego ubierałam się tragicznie ;/ Zdaję sobie sprawę jak wyglądam bez makijażu...... ale tak ma większość pewnie ;) Oj weź przestań z tym odchudzaniem, nie masz z czego, a jak chcesz wyrzeźbić figurę to ćwiczenia albo taniec.. Zobaczysz,że nadejdzie taki dzień kiedy zaakceptujesz siebie, musisz tylko zmienić sposób myślenia :) Musze Cię zmartwić, że istnieje prawdopodobieństwo,że jak zaczniesz chudnąć stracisz też biust ;)