Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_Praga

Jeżeli jesteś facetem lubiącym piękno NIE WCHODZ(pasztet ze mnie:/)

Polecane posty

Gość JArkos
zaliczać się do przeciętnych i niezgrabnych nie jest tak cudownie. 80 % spoleczenstwa jest przecietnych Myslisz ze kazda Polka wyglada jak Jessica Alba ? RAczej wiekszos wyglada jak Monika Brodka .

Gość Anka_Praga
nie mam wyjścia obracać się w innym. zresztą, lubię dresów... dla ładnych dziewczyn to oni są naprawdę w porzadku, mojej ładnej koleżance to kiedyś życie prawie uratowali ... może puste myślenie mają, ale będąc ładną można z tego korzystać . u nas tak trzeba ;]

Gość Anka_Praga
i nie mówię tu o 15 latkach w tandetnym dresiwie ze stadionu puszcających firmę jot pe z telefou, tylko o starszych i inteligentniejszych. oni nie są tacy źli tylko takie czasy;]

Gość allee urwałłł
o kuźwa to juz ja jestem od ciebie grubsza a nie mam takiego podejscia do siebie jak ty.. podoba mi sie twoja figura i racja tzytzki to ty masz zaj..ebiste Nie jestes gruba!! No;-)

Gość tak tak nie nie
kurcze ,ile bym dala,zeby miec taka figure,jak ty,autorko!!!

Ja mam 22 lata i ważę 64kg na 161cm i nie narzekam :D Nie widać po mnie,że tyle ważę a Ty chyba chora jesteś skoro wg Ciebie Twoja figura jest porażką :D:D

Daj spokój! wyglądasz super! Ja mam gorszą figurę, a nie dołuję się jak Ty. Jestem sama od roku, mówi się trudno :classic_cool:

Gość Anka_Praga
no według Was kobiet tak ale wczesniej pisałam czemu mnie dobija to

Gość The Dixbmx
Takie Żeś wprowadzenie do tematu dała że naprawdę spodziewałem się czegoś szokującego i ciężkiego a co wyszło? Jak zwykle Laska która ma normalną figurę i niestety przesadza jak zwykle przesadza. Powinnaś sobie sprawić kilka fajnych kolorowych ciuchów takich na jakie jest duży popyt w stylu old school come i to wszystko jak dla mnie reszta jest spoko. Naprawdę uwierz ludzie mają o wiele bardziej przerąbane z wyglądem i im się to nie zdaje jak Tobie...ps to są skutki dyktatu pewnych półgłowkowatych wzorców fizyczności narzucanych przez media,które łyka wielu pustych ludzi a przez które Ty jesteś jako wrażliwa osoba po prostu ofiarą i cierpisz choć nie powinnaś bo wg mnie wszystko z Tobą jako kobietą jest ok! Pozdro.

Gość ewald
a za 15 lat jak ci zacznie dzialac grawitacja na cycki i dupe to co twoje kochane dresiki powiedza? dziewczyno, skup sie na swoich faldach na mozgu a nie brzuchu, bo daleko nie zajdziesz.

Je pierdolę teraz to się wkurzyłam, tak mówicie jakby figura to było wszystko... Co komu po ładnej figurze jak np twarz zjebana?? Wy się lepiej tym zajmijcie.. Nikt nie chce nawet najchudszej i najzgrabniejszej jeśli z twarzy potwór ;]] a moja koleżanka waży jakieś 90kg i zawsze miała jakiegoś faceta i to szczupłego i przystojnego, nie wiem jak ona to robi :D:D a teraz wychodzi za mąż za miesiąc.

Gość Jjjjljjjon
"mojej ładnej koleżance to nawet kiedyś prawie życie usa uratowali"(czyt. "przestali ja bzykać,w pewnym momencie odpuścili....):D:D:D:D:D:D

Gość Jarkos
Je pie**olę teraz to się wkurzyłam, tak mówicie jakby figura to było wszystko... Co komu po ładnej figurze jak np twarz zj**ana? dokladnie twarz jest najwazniejsza . Jessica alba nawet jesli przytylaby do 80 kg to ciagle jest jessica alba .

Gość Anka_Praga
Jjjjljjjon wyobraz sobie, ze nie... pomagali jej jak miala zlamana reke i noge a jej mama jest schorowana... i nic za to nie chcieli wbrew temu co powiecie jasne ze nie dla kazdej laski tacy sa ale to też są ludzie. nie moja wina ze mieszkam w takiej czesci miasta. trudno. tu jestem i tu sie musze dopasowac

Gość Anka_Praga
Jarkos niestety moja twarz też jest przecietna nawet w tapecie ja i bez niej

Gość ewald
to zycze milych 50 lat na pradze.

Gość Anka_Praga
nie wybierałam.

Gość gość
Kolejna jebnięta laska, która ma fajną figurę, a zgrywa sie na kafe, że jej nie ma i jaka JEST BRZYDKA!

Gość Anka_Praga
Poker fejs dzagi po Photoshopie nie no pierdolę wezmę wyprobwany sposob ktory juz tu ktos wspomniał glodowka i walic to wszystko. osiagne swoj cel ;> jeszcze bede najlepsza na os ;]

Gość oioiis
jak sie polozy taki wieloryb na facecie, to pewnie pękńą mu kosci . Kobieta ma rozluzniac faceta , a nie stresowac swoją masą .

Gość gość
JArkosno to teraz sprecyzuje :170 cm wzrostu i 74 kg -165 cm wzrostu 69 kg160 cm wzrostu 64 kg155 wzrostu 59 kgitd itp..tyle moze wazyc maksymalnie moja dziwczyna .To jak mam 170 i 57kg to mam szansę?? :D:D:D

Wiem że mnie za to zjecie ale idź się powiesić szkoda życia na biadolenie;] skoro jesteś obrzydliwa to trudno albo sie pogodzić albo zabić;p

Gość Anka_Praga
LatteMacchiato zapewne jestes kobietą albo facetem w wieku, w którym już trochę inne wartosci obowiazuja. oioiis popieram ;]

Gość Anka_Praga
miła jak zawsze ja bym to dawno zrobiła ale się boję.. ze bedzie bolało że się nie uda ze zrobie z siebie idiotke.. zreszta nie jestem jakims emo jak juz pisałam gardze tym.. wiec zabijac sie nie bede