Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale akcja lololol2

wiecie co dzisiaj zrobilismy? [poszlismy do restauracji, podszedł kelner podał m

Polecane posty

no , może już tak się w głowach poprzewracało że knajpa jest dla lansu , ja jestem z tych mormalnych

Gość Się mi się wydaję
Jak Wy idziecie się lansować to fajnie :o Ja idę do knajpy żeby się nawpierdalać, a nie posiedzieć i zaszczycić swoją obecnością ;)

Gość a tak szczerze mówiąc
tak to juz jest że jesli coś jest znacznie droższe niż rzeczywista tego wartosc to jest to do szeroko rozumianego lansu, i nie ma tu nic do rzeczy zadna normalnosc:o

Gość aldina
ja mieszkam w dojczlandzie i sama zauwazylam, ze tu ludzie czesciej chodza na miasto cos zjesc...wybor knajpek jest duzy...od tureckie dnera..po honsiunga...ceny tez sa rozne...ja np. nie zarabiam duzo, ale przynajmniej raz w tygodniu jem cos na miescie...i nie dla lansu;)..

Gość a tak szczerze mówiąc
w Polsce tez sa rożne knajpy i rozne ceny, ale topik zaczal sie od postu o knajpie w której woda jest za 9zł, a takie miejsca na pewno nie są miejscami do "zjedzenia czegos na miescie";)

Gość ale akcja lololol2
własnie...LANS I LANS....ktoś jest lepszy bo go stać na wodę kranówę za 15 zł?? a ten co wyda na tą samą ilosc wody 2 zł jest gorszy? i za reszte kasy kupi sobie jeszcze coś do jedzenia, i da złotówke biednemu ?

Gość ale akcja lololol2
no ale skrawek materiału germanotta to tam wiesz nie musisz go kupić koniecznie, możesz kupić w innym sklepie, w necie...a jedzenie to troche co innego. okej rozumiem wykwitną restaurację , ale jak ktoś napisał - na dworcu herbata za 10 zł?! przecież wiadomo że podróżny może chciec sie napic czegos ciepłego, ale to przesada!! żerowanie na ludzkich potrzebach! dlaczego publiczny kibel jest za 1zł ? niech też będzie od razu za 20 zł...

Gość ale akcja lololol2
też byłam w de - w berlinie, i tam to nawet przeciętne nastolatki stać by sobie isc na miasto do knajpki wielki dzban z piwem za kilka euro, a piwa starczyło dla kilku osób... a tu w polsce... :o przesada...no ale cóż, niemcy wypędzili żydów a polacy sie z nimi pieszczą to i mamy drożyzne i wyzysk