Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony w samotnosci

Samotnosc to taka straszna trwoga...

Polecane posty

Gość i fru i sru
...Dominik wiem ze moze sie sparzyleś ale widzisz chyba tylko jedną stronę medalu.Nie wiem w jakich kręgach się obracasz ale w moim srodowiesku jest nie do pomyslenia zeby tylko jedna osoba pracowała zawodowo.Za jedną pensję nie sposób się utrzymać.Nie wszystkkie kobiety sa upadłe moralnie,są tez wartosciowe osoby ale trzeba umiec do nich dotrzeć a nie zawsze łatwo zdobyć ivh zaufanie..Poza tym wez tu ogarnij-jak kobieta mówi nie to "piczka zasadniczka"jak powie tak to "puszczalska" i jak tu znalezc złoty srodek ??

Gość zagubiona w zyciu
dominik- gratuluje podejscia do zycia ...za kilka lat bedziesz stetryczalym starym kawalerem,bez wspomnien :P :P :P powodzenia

Gość i fru i sru
witamy zagubiona w życiu ;)

Gość zagubiona w zyciu
;-)

Gość dobrze
dominik1000 znowu ty z twoimi teoriami o kobietach:)haha

Moje życie mam już ułożone i nie ma tu miejsca na drugą osobę. Mam 25 lat, wszystkie materialne rzeczy o których marzyłem, spełniam się zawodowo zarabiając przy tym duże pieniądze. Wreszcie mogę sie profesjonalnie zająć moja największą pasją. Także jestem i będę szczęśliwym kawalerem.

Gość zagubiona w zyciu
No faktycznie masz wszystko o czym marzyles ,to pewnie emeryture bedziesz mial wysoka ;-) ale to dobrze bo po wykupieniu lekow na starosc starczy ci jeszcze na dziewczynki z agencji;-)

Gość dobrze
dominik1000 na ta chwile masz zycie ulozone pozniej nie wiesz co cie czeka, przyjdzie taki czaas i zmienisz zdanie wiem co mowie

to się ciesz, gratuluje, że tak Ci dobrze się powodzi tylko kto na starość Ci nocnik pod tyłek podsunie??? ;)

''to się ciesz, gratuluje, że tak Ci dobrze się powodzi tylko kto na starość Ci nocnik pod tyłek podsunie??? '' Po pierwsze pochodzę z długowiecznej rodziny z dobrymi genami, wszyscy do chwili naturalnej śmierci byli w pełni samodzielni. Żyjąca babcia ma 96 lat i sama o siebie potrafi zadbać. Także o to się nie martwię. Po drugie stać mnie na to żeby sobie kupić taką kobietę jak ty w razie czego, żeby mi podtarła dupę.

Gość zagubiona w zyciu
Pewne zachowania wynosi sie z domu ,i tak mi sie skojarzylo ze moze twoj ojciec tez kupil sobie twoja matke do podcierania tylka....cos w tym jest :P :P :P

Mój ojciec jest wspaniałym człowiekiem. Dzięki niemu tak dobrze daję sobie rade teraz w życiu i jestem w pełni samodzielny. Mama wiadomo jak to kobieta potrafiła tylko mojego ojca zdradzać. Moje dwie siostry tak samo postępują w życiu jak ona. Nie chce żeby to zabrzmiało że mam jakieś pretensje do swojej matki czy coś bo tak nie jest. Przecież mnie urodziła a wychowaniem dzieci musi się zająć facet.

mi się wydaje, że masz żal do kobiet i nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz. nie każde kobiety takie są uwierz!! jest wiele kobiet, które tak postępuje ale są tez takie, które potrafią kochać jednego mężczyznę i być mu wierne, które nie tylko biorą, a dają cos od siebie

Gość zagubiona w zyciu
A nie mowilam :-) :-):-)

No pewnie, że są, tak jak nie wierzę w to, że wszystkim facetom 'chodzi tylko o jedno' chociaż non stop gdzieś to słyszę lub o tym czytam. Też widzę u Ciebie głęboko skrywaną urazę, żal, brak szacunku (?) do kobiet, może boisz się związku... Gratuluję sukcesów, ale pieniądze to nie wszystko, sama się o tym boleśnie przekonuję. Grunt to uświadomić sobie problem, w czym próbujemy Ci pomóc.

żeby komuś pomóc trzeba uświadomić sobie problem i chcieć tej pomocy bo bez tego nic nie wskóramy ;/

Pieniądze to jest to co daje mi dużą satysfakcje. Ciężko na to pracowałem żeby teraz mieć i opłacało się. Dzięki nim mogę być wolnym człowiekiem. Dziwnym trafem odkąd zacząłem trochę nimi szpanować, przez eleganckie ubrania, luksusowy nowy samochód. Kobiet kręci się wokół mnie pełno, wcześniej byłem traktowany jak powietrze. Mimo że jestem sam to dzięki kasie jest zawsze co robić. Cześć.

Gość dobrze
dominik1000 dziwne dziecinne gadanie pieniadze dawaja towbie satysfakcje haha pieniadze to nie wszystko ale rozumem dojdziesz do tego pozniej

Zniklem na chweile z tematu i widze ze cuda sie tu dzialy Dominik masz bardzo ciekawe podejscie do zycia ludzie ktorzy sie kreca wokol Ciebie sa tylko dlatego ze masz jakies pieniadze a sa tak samo wartosciowi jak Ty czyli wsumie bez jakiejkolwiek wartyosci

Gość dobrze
a teraz to autora tez w pogoni za szczesciem i w dodatku w pogoni za pieniedzmi chodzi o prace stracilam duzo z zycia i prawie zostalam sama

wlasnie ten pieniadz ktory juest w sumie nic nie wart niszczy wszystko co piekne w zyciu niestety

Gość dobrze
przez to pisze do dominika ze pieniadze szczescia nie dawaja... moze jakas stabilizacje to tak, ale jezeli osoba patrzy tylko na pieniadze prace to moze duzo rzeczy stracic i przeoczyc chwile zycia w ktorych powinien jakos zareagowac

Tego czlowieka trzeba ignorowac bo mam podstawy zeby sadzic iz jest odmiencem czyli woli chlopcow

Gość dobrze
zostal zraniony przez swoje przezycia i upiera sie jak dziecko przy swoim zdaniu na temat zycia i kobiet , tylko nie kazdy jest jak jego mama za przeproszeniem i siostry tak jak opisywal.. to u niego sie zmieni jak dorosnie

Gość tylko raz odwiedzamy swiat
ja tez mam stabilizacje materialna, realizuje sie zawodowo.I cholercia jestem sama i nie zanosi sie na zmiane. Moze wina jest wysoko postawiona poprzeczka przeze mnie. Mam kochanka ale on ma rodzine i wiem ze nigdy z nim naprawde nie bede.Dobrze ze chociaz w pracy mam kontakt z ludzmi to chociarz wtedy nie czuje sie taka samotna

Gość dobrze
tylko raz odwiedzamy swiat to jak wysoko postawilas poprzeczke?

Twz jestem ciekawy