Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony w samotnosci

Samotnosc to taka straszna trwoga...

Polecane posty

zagubiony w samotnosci, wykastruj się, zapuść sobie włosy i ogól włosy łonowe, będziesz kobietą. Psychikę masz dokładnie taką samą, potrafisz tylko wyciągać błędne wnioski i oceniać powierzchownie innych ludzi. Nic się dla ciebie nie liczy, nie masz żadnych pasji, żadnych celow w życiu i żadnych pragnień. I tak samo jak każda kobieta masz skłonności homoseksualne

Gość tylko raz odwiedzamy swiat
chyba za wysoko, nie bede sie rozdrabniac na pisanie ile ma zarabiac gdzie jechac na wakacje itp

Gość lubinianka23
Jeżeli mogę się podłączyć... Piszecie o samotności, a ja, mam partnera, a czuje się również samotna... chciałabym coś zmienić, iść do ludzi, Samotny a skąd dokładnie jesteś ja jestem z Lubina to także okolice Wrocławia :), jak chcesz możemy popisać..

Gość dobrze
dominik1000 obrazasz go.... a ty co soba reprezentujesz?

Na pewno nie jestem czlowiekiem bez wartości tak jak ta sierotka ( zagubiony w samotnosci) napisała. Jestem często bezczelny w stosunku do kobiet ale mam do tego podstawy.

Gość dobrze
masz tylko to co wyniosles z domu i swoje zaobserwowania z twojego towarzystwa ktore nie jest normalne... czesto czytam wypowiedzi twoje w roznych tematach i twierdze ,ze wylewasz tylko swoja zlosc szkoda mi ciebie...

Gość dobrze
dominik1000 pozatym jestes czlowiekiem i nie wierze w to ,ze tak jak autor tego topiku nie czujesz sie czasami samotny

Oczywiście ze tak, wiadomo że tego w sobie nie zabije. Choć raczej rzadko o tym myślę ale jednak czasem też mnie to łamie. Na szczęście w tygodniu żyje czymś innym i na co dzień jestem zadowolony ze swojego życia i nie chce go zmieniać. A to co o kobietach piszę to naprawdę tak uważam.

Gość dobrze
ja wiem .ze naprawde tak myslisz... ale sa rozne kobiety tak i jak sa rozni faceci i tego sie nie zmieni... kazdy ma swoje przezycia itd. ale nie mierzy sie ludzi rowna miarka

Drogi Dominiku mnie mozesz bluzgac jak chcesz moze i jestem taki jak opisujesz ale tak szczerze wisi bo ja wiem kim ja jestem nie mam rzadnych zaburzen a wydaje mi sie ze ty posiadasz i ze to wlasnie ty masz sklonnosci homoseksualne bo wielbisz meszczyzn a gardzisz kobietami

Lubinianka23- sorka nie bylo mnie chwile a jezeli masz czec czasami pogadac zapraszam daj namiar na siebie a napewno sie odezwe

Gość dobrze
zagubiony w samotnosci watpie zeby dominik mial sklonnosci homoseksualne, to co pisze to przez jego spostrzezenia z dziecinstwa,zycia w rodzinie i nie odpowiednie towarzystwo, mozliwe tez,ze duzy wplyw na zdanie o kobietach ma jego tata. Na kolegach sie jeszcze nie zawiodl i dlatego ma odmienne zdanie o mezszczyznach tylko pytanie czy masz takich znajomych od serca czy od portfela, ale to nie ja powinnam oceniac

moze i nie ma ale czy to wazne dla mnie to jest czlowiek pustka

Gość dobrze
czlowiek pustka czy nie ale jest czlowiekiem... pzatym zastaanawiam sie dominik nad jednym...jezeli jestes taki szczesliwy jak opisywales itd itd to dlaczego wiekszosc czasu spedzasz tutaj na forum??

Gość przygarnijkropka2
Ja tez jestem samotna dzis juz kolejny weekend ktory siedze sama w domu.

Gość czarnooka 21
Wiesz , ja jestem sam i nie szukam na siłe....żyje przede wszystkim studiami.Ale nie ukryam , brakuje mi kogoś , kto przytuli , z kim można się lampkę wina napić.Nie jestem zwolenniczką imprez, choć czasem musze gdzies wyjśc odreagować.A wiesz czemu nie lubie chodzić na imprezy, bo faceci patrza tylko na mnie , na moj wygląd.Ale zasze sobie powtarzam , że się znajdzię kiedyś właściwa osoba .Teraz zajmuję się realizacją moich planów życiowych, które muszę osiągnąć. Więć się nie załamuj , na pewno w końcu spotkasz odpowiednią osobę ;-)Pozdrawiam

UP