Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Mój facet wybrał oglądanie meczów zamiast spędzenie czasu ze mną

Polecane posty

Gość her komendante
miał rację bo dziś wielkie mecze

powinnaś lecieć mu jeszcze browar :) i cieszyć sie razem z nim tymi meczami

Gość 2468
z toba może zamulać co dzień, z reszta i tak pewnie robicie ciagle to samo, a meczyk sie nie powtórzy:D

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Oglądanie meczy nie meczów !!!

Gość Tajemniczy Manas
Taa pewnie zrobił /facepalm jak krzyczałaś POLSKA GOLA....... Też bym cię zostawił

na szczescie nie wszystkie baby sa takie beznadziejne :P te mecze sa raz na cztery lata kobieto!! to mistrzostwa swiata i jeszcze jaki mecz niemcy-anglia - toz to świętość, nie zabraniaj bo strzeli focha i na co ci to:P

Gość msmsms
a ja razem z chlopakiem ogladam :D i wszytko gra:D

Gość reksioo
Moja też ma do mnie pretensje. Już nawet poszedłem jej nieco na rękę, bo idę do niej do domu na obiad i pewnie i tak jednym okiem będę Anglia-Niemcy oglądał. Ale mimo to ona strzeliła focha w stylu "mecz ważniejszy ode mnie - zapamiętam to sobie". Kobity nic nie kumają ;)

Oj kumaja, ja raz swojego sie pytalam jak był w pracy a ja w domu, czy ma jeszcze jakies piwo, bo jak nie ma to mu do sklepu szybko skocze :P

MAtko, mundial jest raz na cztery lata, ale zawsze jakaś panienka strzeli focha w stylu "wolisz mecz ode mnie? " Troche wiecej zrozumienia i wolności dla swoich partnerów, kobietki. ;)

Gość reksioo
No to niektórzy faceci mają super :) Jeśli chodzi o mecze, to moja jest totalnie negatywnie nastawiona i zawsze mamy spory z tego powodu.

Gość her komendante
"wolisz mecz ode mnie? " tylko pusta idiotka tak się zapyta a nie parwdziwa kobieta

Gość her komendante
prawdziwa*

Gość zycie nie jest bajka
nie ma sensu przejmować się nimi, dla mnei mundial to święto moja o tym wie i nawet nie piśnie, przez takie akcje rzuciłem poprzednia, bo była niereformowalna

ostatnio się troche posprzeczalismy, bo ja uwazalam, ze ten pilkarz z chile nie sfaulował specjalnie torresa i on udaje i bylo mi go szkoda, ze dostał zolta kartke (druga) i wylecial z boiska, hehhee :D Moj twierdzil, ze kartka byla słuszna. Dopiero później sie okaząło, ze torres się o wlasne nogi potkna, huehue i to ja mialam racje :P

wczoraj byl bardzo fajny mecz, ghana - usa. No ogladałam z wypiekami na twarzy doslownie. Z tym, ze nie lubie dogrywek i karnych, a bylam za ghana :classic_cool:

Gość her komendante
torres to baba i sam się przewraca

Gość L-o-l-aaaa
Kreda - zamiast sie wkurzac to zamij sie czyms milym...zakupy...fryzjer ..kosmetyczka, plotkami z kumpela. Osobiscie zaopatrzylam meza w piwko i jade poszalec w sklepach!

Gość złociutki
👄

Gość reksioo
O, i właśnie moja mi fochuje przez smsy. Zaproponowałem że po meczu pójdziemy gdzieś na dwie godzinki, to odpisała, że potem to mogę sobie sam pójść ;)

Gość powiedzzekochasz
Kobieto no proszę Cię! Dlaczego kobitki nie potrafią oglądać meczów tak jak ja ze swoim facetem. Godz. 20 siadamy przed telewizorem, idę po piwko i jest git :D