Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Mój facet wybrał oglądanie meczów zamiast spędzenie czasu ze mną

Polecane posty

Gość reksioo
No niestety z moją jest tak że sama sobie beze mnie czasu zorganizować nie umie. A jeszcze jej coś na ten temat wspomnieć, to jest obraza majestatu.

odnosze wrazenie,ze takie zachowanie to wyszukiwanie samej sobie problemow,albo pretekstow do FOCHA, ludzie nie takie maja problemy i zyja:)

Gość cxx
ejj wy nie oceniajcie nikogo własną miarą ok? ;) kredo tutaj każda cię wyzwie a tak naprawdę żal im dupę ściska że ich faceci totalnie je olewają przy meczu i jeszcze za służące robią ;)

Gość cxx
i co w tym złego że chce pobyć z facetem? ma prawo do własnego zdania

Gość rarararara
kup zgrzewke piwa, chipsy i ogladajcie razem!

Gość pupupa
hahahaha jakie wy kochane dla swoich facetów och i ach ale szkoda tylko że oni wasze pasje mają głęboko w dupie albo nawet nie wiedzą czy w ogóle jakieś macie :D

Ale co sie dziwisz mistrzostwa sa kobieto!Sa raz na cztery lata...a nie mozesz razem z nim meczu poogladac??A jak nie lubisz pilki noznej to sie zajmij czyms co lubisz:P niektore laski sie ciesza,ze sa mistrzostwa,bo moga chodzic na zakupy i do SPA i mezowie sie na wszystko zgadzaja(obys tylko dala spokoj,bo mecz leci:P )kobiety nie musza gotowac itp.jakby zniknely to oni nawet by tego nie zauwazyli heh.Nie podoba Ci sie perspektywa swietego spokoju??Bo mnie to ogromnie cieszy:D

Gość Zla i Wredna

"hahahaha jakie wy kochane dla swoich facetów och i ach ale szkoda tylko że oni wasze pasje mają głęboko w dupie albo nawet nie wiedzą czy w ogóle jakieś macie" ojej wydaje mi sie,ze ktos tu ma problemy w zwiazku. wspolczuje Twojemu facetowi.Moze jakbys tolerowala jego pasje on tolerowalby Twoje.Wcale nie musisz kochac pilki noznej albo uslugiwac mu podczas kiedy on oglada mecz w TV.Nie wypowiadaj sie o innych zwiazkach na podstawie swojego:/