Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Mój facet wybrał oglądanie meczów zamiast spędzenie czasu ze mną

Polecane posty

agent_provocateur Mam, ale jest mezatka, hehehe :P Nie rozumiem tej babskiej niecheci do pilki :D Jasne, ze jakas wielka fanka nie jestem, ale mundial jest raz na 4 lata i az chce się ogladac, przeciez to wielkie wydarzenie. Czasami tez ogladam lige mistrzow, ale juz bez takiego podniecenia :P

Chyba tak, albo zyja w tym dziwnym przekonaniu, ze pilka to tylko facetow interesuje :P Albo ogladaja dla pilkarzy :D :o I naniczym się nie znaja, kiedy jest rozny, kiedy spalony, kiedy bramkarz podanie od swoejgo zawodnika moze w lapy wziac, totalna ignorancja :P

ok, dodam tylko, ze jednej rzeczy w pilkce nienwidze (doslownie) - akotorzenia, udawania faulow. W czasie walki o pilke ejden dostanie od drugiego z lokcia w bark a sie lapie za twarz, upada na murawe i sie twraza, jak to strasznie tamten go uderzyl - dla mnie taki pilkarz to zwykly szmaciarz :P Nie lubiego takiego udawania, jak sie czuje aktorem to wypad do teatru. Pilka ma byc fair play, wygrywa ten lepszy a nie ten, ktory lepiej udaje :D

Ale ja nie jestem jakąś zołzą co zabrania wszystkiego facetowi. Tylko że już mam tego dosyć, on dzień w dzień te mecze ogląda i wogóle czasu ostatnio dla mnie nie ma. Po całym tygodniu pracy miałam ochotę w końcu gdzieś z nim wyjechać, zwłaszcza że pogoda super, to on zamiast tego woli zaprosić kumpla i siedzą w pokoju obok zajęci sobą.

To usiadz sobie z nimi!! Co za problem masz. Do mojego czsami koledzy przylaza, dra pyski, ok tego jakos bardzo nie lubie, ale ogladam sobie te mecze razem z nimi. Gdyby przez miesiac byly jakies mistrzostwa czegos co ciebie interesuje etz bys pewnie chciala ogladac a jeczenia swoejgo faceta pewnie uwazalabys za irytujce.

Nie usiądę, bo nie znoszę oglądania meczów. Dlaczego zawsze to ja mam się dostosowywać do niego?

sooossssssss w nozna nie, ale w koszykowke i pilke reczna tak ;) Dlatego nie lubie tego udawania, bo to pokazuje tylko, ze sport to nie jest juz czysta gra, pokazywanie tego kto jest lepszym w czysty sposob. W pewnym sensie pilka traci przez takie akcje na swojej magii.

ja zazdroszczę, chciałabym faceta z którym mogłabym mecz obejrzeć...teraz synek dotrzymuje mi towarzystwa...mój "mąż" woli F1 :O...

Głupie to tłumaczenie że raz na 4 lata. Za 2 lata przecież będą znowu mistrzostwa i on na pewno żadnego meczu nie przepuści.

moj tata zawsze powtarzał, ze makaroniarze udaja i od dziecka mam taki poglad :D huehuehue :P

juz pomijajac fakt czy makaron pilkarz czy zwykly makaron to wlosi sa fajnie, nie ma co ukrywac :D:D co nie zmienia faktu ze panny ogladajace mecze dla zawodnikow sa dla mnie smieszne :D

kreda nawet jak by to bylo raz do roku to co ci szkodzi ze go to pasjonuje i lubi ogladac? przeszkadza ci to w czyms?? jestes z nim przez reszte czasu, nie wymagaj zeby ogladal z toba telenowele albo chodzil na zakupy bo sie kiedys naprawde wku... zdenerwuje;)

co się komu podoba ;) Ja kuchnie wloska nawet lubie, ale zeby wloska reprezentacja jakas przystojna byla to nie moge powiedziec, moze z jeden jakis 'lepsiejszy' tam jest, ale ogolnie to kiepscy sa ;)

dziewczyno nie potrafisz sobie czasu zorganizować bez swojego faceta? weź koleżankę i jedź gdzieś się poopalać, na zakupy czy drinka. dlaczego jest tyle kobiet, które bez faceta nie istnieją. wróci taka do domu, doda sweeeeeeetaśne komentarze na NK koleżankom - ale razem fajnie wyglądacie. super focia. super parka. i pyta swojego mysia-pysia - co będziemy robić??? - Franek wrócił z zagranicy. Nie widziałem go 5 lat. idę na piwo. - a co ja mam robić? - nie wiem, masz czas wolny. umów się z koleżankami. - ale ja nie mam koleżanek, jestes całym moim światem.. zero własnego zainteresowania. zero pasji, zero hobby. faceci wam dupę ratują. kafeteria też.

Gość pilka pilka pilka
ja tez nie lubie pilki, ale rzeczywiscie, jesli facet sie interesuje, a mundial jest raz na 4 lata, to daj se troche na luz. A to ze akurat wypada wtedy, kiedy jest piekny dzien i ty chcialabys z nim gdzies sie wybrac no to juz sztuka kompromisu (a na umiejetnosci kompromisu opiera sie szczesliwy zwiazek). Poza tym, ten mecz trwa tylko 1.5 godziny a potem macie jeszcze kupe czasu dla siebie ...az do nastepnego meczu wieczorem :)

Gość seesaw
mój facet też jest zły, że chce dzisiaj oglądać mecz ;p on nie lubi piłki ;d

Gość reksioo
Moja już zrobiła z tego niesamowity problem i znowu będzie cichy wieczór... Eh te kobiety.

Gość powiedzzekochasz
Ja tam lubię te mecze z moim :D Jak jest przerwa całujemy się i ledwo się powstrzymujemy. Dobrze, że przerwa sie konczy i jesteśmy grzeczni. Kobiety, nie można facetow uwiązać na smyczy, łamać im skrzydła i stroić fochy. Jesli jest tego wart bądźmy ich przyjaciółkami, żonami, kochankami, kumpelami i tą jedyną w jednym :)

Hej,mistrzostwa sa raz na 4 lata!!!!!! A ty jestes caly czas!!!! Wyluzuj kobieto! Ja mojemu smaze mase popcornu i chlodze piwko w lodowce,czasem nawet ogladam mecze z nim,albo w tym czasie robie sobie relaksujaca kapiel,albo cokolwiek innego - wczoraj np.pojechalam do kolezanki:) I nawet nie marudzil,ze biore samochod ( malo jezdze,a samochod prawie nowy...)