Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona za kółkiem

Panowie doradzcie gdzie szukać auta w internecie

Polecane posty

Gość ona za kółkiem

macie może jakieś sprawdzone strony gdzie mozna kupic auto uzywane? prosze o pomoc :)

Gość ona za kółkiem
w sumie panie też może się znają i poradzą coś :)

Gość ona za kółkiem
dziękuję marta :) jednak na kobiete mozna liczyć :) może jeszcze jakieś propozycje

Gość pan józek spod monopolowego
mobile.de, mobile.eu motoallegro to se odpuść bo tam same krętacze są i chcą opchnąć swoje złomy

Gość Jasiek___
mobile.de Warto poszukać - ustaw sobie język polski, jest taka możliwość i jeśli szukasz w Niemczech, zastanów się, (po nazwisku dojdziesz), czy sprzedawca nie pochodzi czasem z kraju AliBaby. Wtedy kupować bym nie radził.

Gość ona za kółkiem
dziekuję naprawde panowie :) o to mi chodziło :)

Gość ona za kółkiem
ja nie wiem moze mi sie uda znajomi kupuja wozy i sie chwala,ze tanio dali ale jak pomóc to nie ma komu ,zazdrosni jacys

Gość ona za kółkiem
dziekuje za link :) trzeba działac i szukac

Gość dominik ambuła
Jest też polski serwis o nazwie kupujeauto.pl Tzn. nie jest to zwyczajna strona, na której są tylko ogłoszenia, lecz agregator, w którym pojawiają się oferty ze wszystkich znanych w Polsce i Europie serwisów motoryzacyjnych. Największym bajerem jest tutaj to, że po założeniu konta można sobie ustawić powiadomienia i filtry, a zamiast szukać otrzymywać informacje o nowych autach spełniających wybrane parametry ;-) Mega ułatwia to cały proces ;-)

Gość kacper j.
Hehe... faktycznie - założyłem konto, ustawiłem powiadomienia i masakrycznie dużo tego przychodzi. Pozytywne zaskoczenie. Znalezienie tego samodzielnie trwałoby kilka godzin. Bardzo fajna sprawa.

Gość kacper j.
kejt - tylko powiedz po co, skoro kupujeauto.pl/ ma wszystkie serwisy w jednym. Masz zbyt wiele wolnego czasu na szukanie? Ten agregator szuka również w otomoto, a już same powiadomienia o nowych ofertach to rozwiązanie wielu moich problemów ;-)

Gość dominik ambuła
Po zalogowaniu jest znacznie łatwiej, bo masz np. schowek. Zamiast zapisywać wszystkie linki w notatniku, czy też dodawać na pasku przeglądarki dodajesz je do schowka. Jest też kosz do opróżnienia. Po gratisowym okresie dopiero konto standard daje możliwość stałego filtrowania wyszukiwań.

Gość kacper j.
Ze schowka jeszcze nie korzystałem, ale to także dobry pomysł - nie trzeba notować żadnych ofert, wszystko można sobie zapisać. Generalnie funkcjonalność tej strony sporo odmieniła w zakresie szukania aut przez internet - takie jest przynajmniej moje zdanie.

Gość Janek_lubin
Jak to jest? Bo ktoś wspominał o płatnościach, a na tej stronie widzę stałe filtry wyszukiwań w pakiecie standard, który jest darmowy. Więc można korzystać za darmo czy też nie?

Gość kacper j.
Jak sam trafnie zauważyłeś można korzystać - faktycznie pakiet standard jest dostępny za friko. Łatwiej odpowiedzi na pytania uzyskasz zakładając samodzielnie konto w serwisie - po zalogowaniu nie ma tego jakoś wybitnie dużo. Poszperaj, a do wniosków dojdziesz samodzielnie.

Gość gość
jest jeszcze zybel,pl

Gość Tomka z Torunia
W komisach można trafić coś fajnego. Na pewno odradzam pośpiech. Słyszałam, że prywatni właściciele dodają swoje auta na http://www.niekrecone.pl Podobno mogą tam uzyskać wyższe ceny, dlatego że mają dobre samochody. Na pewno warto odwiedzić serwis przed kupnem, aby się nie dać oszukać. Pozdrawiam

Gość fffdfd
Tobie jest po prostu potrzebna wyszukiwarka ogłoszeń motoryzacyjnych - taka w formie programu komputerowego. Polecam w takim razie Moto Scanner - na stronie www.motoscanner.pl możesz ściągnąć wersję demonstracyjną, chociaż akurat radziłbym wydać przynajmniej tę stówkę i mieć nieograniczony dostęp do programu.

Gość Krzysiekmoto
Ja kupowałem na otosfera.pl. Mają mega duży wybór bardzo dobrych używanych samochodów.

Gość gość
Szukaj też na zagranicznych serwisach. Często można kupić tam taniej samochód niż w Polsce. Jeśli chodzi o transport to są firmy specjalizujące się w przewozie samochodów np. www.bik-transport.pl.

Gość gość
Szukaj też na zagranicznych serwisach. Często można kupić tam taniej samochód niż w Polsce. Jeśli chodzi o transport to są firmy specjalizujące się w przewozie samochodów np. www.bik-transport.pl.

Gość beata781
Najlepiej zarejestrować się tutaj http://autohunter24.pl . Po wybraniu odpowiednich kryteriów będziesz otrzymywać powiadomienia o pojawiających się na różnych portalach ogłoszeniach sprzedaży aut, które Cię interesują! Super sprawa, bo nie trzeba codziennie przeglądać setek ogłoszeń!

Gość gość
Gorąco polecam użytkownika z allegro DobreAutko1, pan jest ze Szczecina, prowadzi firmę chyba od ponad 20 lat, ma same pozytywne komentarze, sam sprowadza samochody w super stanie.

Gość ziganka
Ciekawe ogłoszenia sprzedazy autek sa na https://motomi.pl/ no i wyszukiwarka dośc fajna, ja dość szybko trafiłam na odpowiednie dla siebie autko.