Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czankulek100

Dni niepłodne a ciąża ? kiedy test ciązowy zrobić? bardzo prosze o odpowiedz!!!!

Polecane posty

Gość czankulek100

Czesc mam takie pytanko: wspolzylam z mezem w dni nieplodne to jest 1 i 2 dzien po okresie... staramy sie o dzidziusia ale moj maz wyjezdza teraz na 3 miesiace za granice i mialam nadzieje ze moze teraz przed jego wyjazdem bede w ciazy... jak myslicie czy ciaza jest mozliwa jesli maz mial wytrysk we mnie ??? tylko te cholerne dni nieplodne mnie wkruzaja ;// martwie sie ze wlasnie z tego wzgledu niestety nie doszlo do zaplodnienia :(( mija 9 dni od stosunku czy mogę juz zrobic test czy za wczesnie? robilam dzis rano i wynik byl negatywny zalamana jestem :(((( mam nadzieje ze nie wszystko stracone jeszcze i jest szansa naciaxe ?? aha i ile dni musi uplynac od stosunku zeby doszlo do zaplodnienia 2-3 ? bo przeciez odrazu po seksie kobieta nie jest jeszcze zaplodniona.... tylko te cholerne dni nieplodne mialam ehh :(( sciskam prosze o odpowiedz ;)

Gość sztuczny i dobre
jaja se robisz? nie zaszlas w ciaze, bo nie bylo owulacji i milion testow tu nie pomoze:O

Gość ja mam 5 rodzeństwa
sory ale nie ma szans na ciążę chyba że niepokalane poczęcie?

Gość ja ma 29 lat
skad wiesz ze mialas dni nieplodne? od stos do zag sie mija srednio tydzien test pokaze najwszesniej dwa tyg po. powiem Ci jak ja mialam. zaszlam zaraz po okresie jak nie w trakcie hehe malo tego w polowie cyklu roblam testy owulacyjne ktore pokazywaly owulacje nie wiem czy sie pomylily bo ja ok 3 tyg po okresie juz mialm dwie mocne kreski

Gość ja ma 29 lat
a dwa plemniki troche zyja wiec jak mialas dosc wczesnie owulacje to moze sie zalapaly;)

Gość czankulek100
No nie wiem czy mialam nieplodne.. z reguły ponoc jest tak ze 3-6 dni po okresie powinny byc nieplodne prada? ale wlasnie slyszalamze to roznie bywa wszystko zalezy od owualcji ... dostalam okres 12 czerwca... skonczyl mi sie 17tego a kochalam sie 18,19 (wytrysk we mnie) wiec byly to 2 dni po okresie.... a miesiac wczesniej okres mi sie spoznial 9 dni wiec nie wiem kiedy u mnei nasapila teraz owulacja... a ponoc od niej wszytko zalezy.. robilam juz dwa testy i wyszly negatywnie :( zyje mała iskierka adziei ze moze jednak udalo sie zajsc w ciaze :(

płodne dni zaczynają się ok. 7 dni przed owulacją. Teraz wszystko zależy od warunków, tzn. żywotności plemników i dogodnego środowiska, czyli śluzu szyjkowego. Test ciążowy najlepiej zrobić ok. 10 dni po owulacji a jeszcze lepiej w terminie następnej miesiączki

Gość ja ma 29 lat
nie denerwuj sie za wczesnie na testy widzisz u mnie przy 1 ciazy przy cyklach 32 dniowych zaszlam w 18 dniu cyklu a teraz zaraz na pocztku czyli gdzies 4 lub 5 dzien cyklu bo okres mialam o dziwo tylko 3 dni teraz przy tej samej dlugosci cyklu wiec czekaj cierpliwie

Gość czankulek100
No chyba za bardzo wlasnie sie doluje i z desperacji robie test za testem ;) ale poczekam jeszcze ..... a mam takie pytanko: bo byc moze za bardzo sie nakrecam i sobie wmawiam a pozatym 9 dni to za szybko na jakiekolwiek objawy prawda? ale jakos mam wiekszy apetyt i czasami boli mni podbrzusze... nie wiem... a wogole to po 2 tyg sa jakies objawy juz dziewczyny ??? i chyba sobie za bardzo wkręcam ;/ tak juz chce malenstwo :*

Gość ja ma 29 lat
jak sie szuka objawow to zazwyczaj to tylko towja glowa je wynajduje mnie tylko brzuch jak na okres bolal i nie moglam patrzec na owoce po tym juz wiedzialam ze to jest to, test pokazal ale kazda ma inaczej nie nakrecaj sie

Gość czankulek100
----- ja mam 29 lat napisalas ze zaszlas w ciaze po okresie... a powiedz mi czy orientujesz sie moze ( bo ja wstyd mowic ale nie kumam tych wyliczen owulacyjnych za bardzo ;p ) czy mozna w moim przypadku obliczyc plodne i nie plodne kiedy okres dostalam 12 czerwca, 17tego sie skonczyl a kochalam sie 18 i 19 czerw ? zaznaczam ze w maju jak mialam okres to spoznial mi sie 9 dni i dostalam 17 badz 18 maja jakos tak ......

nie da się nic wyliczyć na jakoś tam. Jeśli chce się znać swoje dni płodne i niepłodne totrzeba obserwować wiele czynników. Nie da się raz na zawsze obliczyć tych dni. Wystarczy infekcja, większy stres i wszystko może się poprzestawiać

Gość czankulek100
jestem załamana :((( mija dzisiaj 10 dni od stusunku... robiłam 3 test ciazowy i nadal wynik negatywny ;((( stracilam nadzieje ze udalo mi sie zajsc w ciaze... je***ne dni nieplodne po okresie ;((((((( totalny dolek znowu wynik negatywny ;((

no ale czego sie właściwie spodziewałaś?... w dniach niepłodnych zajść w ciążę to istotnie niemozliwe. kwestia tylko tego czy zostały dobrze wyznaczone.