Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcnbvmbn,,nbmj

URODA LALEK BARBIE, A PRAWDZIWA KOBIECOŚĆ.

Polecane posty

Gość vcnbvmbn,,nbmj

Lali Barbie prezentuja ideał kobiety- szczupła, z delikatną opalenizną, z pieknymi, długimi, głdkimi i błyszczącymi włosami, duzymi oczami, małym nosem, perfekcyjną cerą i ciałem. No i z dopasowanymi ciuchami. wiecie co, wydaje mi się,że kazda z nas podswiadomie dąży do takiego ideału, bo: -wszystkie chcemy miec idealne figury -chcemy miec piekne włosy -nikt nie chce miec duzego nosa - kazda z nas lubi podkreslac oczy, figure

Szopenowa -> to właśnie ona jest prawdziwą kobietą a nie taka sztuczna lalka która wygląda jakby poza seksem nie miała nic innego do zaoferowania

Gość ssaahj
Mi się podobają takie zadbane blondynki z ładnymi ciuchami,opalone i huj wam do tego zazdrosne cwele

Levviatan, ciekawe. Co w takim razie powinna zrobić owa dziewczyna, aby zasłużyć na miano "prawdziwej kobiety"? Opasać się w McDonaldach? :D

Gość Ja mam długie lśniące
włosy do pasa, w dodatku blond, delikatna lalkowatą twarz z małym nosem i ciało prawie jak lalka barbie - talia osy, ładne biodra i biust fajny. Opalam się na złocisty brąz. Do tego długie szczupłe nogi, długa szyja itp. Wszystko naturalne i ciesze się z siebie jak cholera, i nie będę się ani farbować, ani ubierać w zgrzebne worki pokutne, ani tuczyć, żeby według jakiegoś młokosa ślęczącego całe życie na kefeterii nie wyglądać jak lalka. Tym bardziej, że według mnie jak lalka nie wyglądam, a wyglądam rewelacyjnie :P

Gość srutututut
masz bujna wyobraznie i nic więcej. w tą zlocista opalenizne i jasne blond naturalne wlosy nie wierze ni chuja. albo sie farbujesz, albo opalacz na soczysty czerwien. innej mozliwosci natura i nauka nie zna :o

Gość Ja mam długie lśniące
Bujną wyobraźnię mam, ale do czego innego mi służy. Nie musisz wierzyć, jak nie chcesz, to Toje ograniczenie, nie moje.

Gość Vaclav Havl
Nie lubie dziewczyn w blond wlosach , sa jak murzyn kazda taka sama:P

dlaczego kazda taka sama...ja wlasnie rozjasnilam sobie wloski ijestem 100% blondyna...i nieczuje sie wywloka...poprostu nadal jestem soba...

no co prawda to prawda...dobrze jest jak jest...nie mozna miec wszystkiego...

Gość Tak właśnie wyglądam
tylko,że mam ciemne włosy.Taka się urodziłam,nic na to nie poradzę.Przecież nie będę się na siłę oszpecać.Nie rozumiem Waszej krytyki dla tego typu urody.