Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToksycznySkurwiel

Może mi ktoś powiedzieć na czym polega ostry sex?

Polecane posty

Gość ToksycznySkurwiel

kobiety często pierdolą, że lubią i wolą ostry sex.. może mi ktoś wyjasnic na czym on polega??

Gość ToksycznySkurwiel
Ok, czaje. Przestane sie rozliczac z podatkow i wtedy nie bedzie pitu. I wtedy jak ja bede ruchal mam jej to powiedziec czy co???

Gość 48 biegow do przodu
ktoś wie o co chodzi z tym ostrym sexem? bo wydaje mi sie ze to tylko jakis glupi wysmysl glupich panienek, a tak naprawde nie ma czegos takiego jak ostry sex...

Gość powiedzieli co wiedzieli
jaki wniosek? nie ma czegos takiego jak ostry sex.. to wymysł pustych dup, ktore chca na sile pokazac, ze niby są ostre, niegrzeczne dziewczynki itp

Gość kykhgfhfgfhfg
zamiast gry wstępnej odrazu zdecydowanymi ruchami wchodzisz w pochwe :)

Gość profesor wisłocka
ostry seks polega na wcieraniu sobie przypraw typu chili w miejsca intymne oczywiście wcieracie sobie nawzajem:D nie musisz dziękować miłej zabawy

Gość powiedzieli co wiedzieli
ee.. i to ma byc ostry sex? ja zawsze klepne panienke w tylek kiedy jedziemy na pozycje "pieska" i to niby juz ostry sex? litosci.. nie ma czegos takiego jak ostry sex sex to sex, kazdy sie rucha tak jak potrafi (tzn facet.. bo od laski to gowno zalezy)

Gość KamilekSzczecin
w/g mnie nie ma czegos takiego jak ostry sex sex to sex i tyle, nikt tutaj nie zmieni niczego, a to ze sie partnerce klapsa da to uwazam za normalne i nie sadze by to byla oznaka "ostrego sexu" tak jak ktos pisał.. to wymysł glupich idiotek co to chca pokazac, ze niby sa takie ostre i niegrzeczne i glosza jakies jebane teksty o ostrym sexie a doskonalym przykladem jest ta szmata "perwersja" czy jak jej tam.. ostatnio czytałem, ze ma aktualnie 4 kochanków.. pewnie każdy mysli, ze jest tym jedynym.. gardze takimi jak ona

Chamie dlaczego zaniżasz? :p Psujesz mi reputację Naczelnej Szmaty Kafe :p ;) P.S. Kamilek to imię w sam raz dla samca beta :p

Pożyczę Ci swoich, licz jeszcze raz ;) Albo nie, ogłaszam konkurs kto zgadnie ilu naprawdę mam aktualnie kochanków :P

Gość KamilekSzczecin
fajnie obracac to w zart.. ale realia sa inne, na kafeterii moze i gowno cie obchodzi opinia innych (takich jak ja..) ale w realu bys nie miala zycia koniec tematu

Gość Bella Twoja Ukochana JedynaJj
osrty sex polega na tym, ze sie go uprawia na stole z ostrym kantem:)

Gość Prażynka_87
Ostry sex jest wtedy jak pocieraz dupką o żyletki a następnie moczysz ją w naczyniu ze spirytusem.

Gość nie karmie twoich potrzeb
prażynka rozumiem, ze lubisz i robisz tak?

Gość Prażynka_87
niee;) nie jestem hardcorem;)

Gość no wiec ostry sex polega na
na początek moj męzczyzna wklada mi czlonka do ust i posuwa mnie w usta ostro i brutalnie, potem wsadza mi go do cipki, ciągnąc za włosy, dajac ostre klapsy i szczypiąc sutki az do bolu , na koniec spuszcza mi sie do ust i na twarz

ostry seks to taki kiedy jestes z kobietą (swoja zona lub dziewczyną od dłuższego czasu) i np w taki poniedzialek ja k dziś podchodzisz do niej w kuchni i bez specialnych podchodów łapiesz ja za dupe i mowisz " dobra mała będziemy sie pieprzyć, i lepiej zebyś też miała chcice bo i naczej będzie bolalo ;] i opierasz ja przodem o stoł ściagasz majtki i bierzesz od tyłu... chodzi o to że to Tobie ma się podobać, i ty masz dojść,pootem zapytasz się jej czy faktycznie lubi ostry seks jak tak to masz szanse ją też tym doprowadzić do orgazmu... ;] jak nie to posądzi Cie o gwałt ha ha ha Tak czy owak ja tak lubie ;-D

no i oczywiście musi być nutka przemocy, siły i Twojej dominacji... tak żeby wiedziała kto jes jej Panem...

Gość tak ja sobie wyobrażam...
Ostry seks, to chyba jest taki, że facet ostrzy sobie swoją dzidę i tą ostrą dzidą kuje partnerkę w cipkę, a ta wyje z uciechy czy bólu, to tego nie wiem, ale jest z ostrego kucia zadowolona. A jak Wy myślicie.

Gość no wiec ostry sex polega na
Też lubie tak jak pisze Efedrynka, mmmmmm

Gość ...Up...
Up

Gość ysio
To nie koniec jest jeszcze twardy sex

Gość gośćicek
Twardy to ty i jej piesek walicie razem

Gość gość
mocne posuwanie poprostu, jejku dlaczego ludzie sa tacy ograniczeni :O