Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Civinimiss

wy "FACECI"jesteście wszyscy chorzy bez wyjątków

Polecane posty

Gość Civinimiss
o nie ide stąd bo tu same staruchy siedzą po przeżyciach :O bezguścia .

Gość Luziowy punk
Civinimiss kompletnie nie mialam na myśli faceta,który ma coś ze mną współnego chyba cie poj**ało .. po prostu widze co sie dzieje co druga dziewczyna nie ma ochoty na seks,ani zabawy ,czasem woli porozmawiac na POWAŻNE tematy ,a te prostaki ,ch*je niedomyte już by się chcieli j**ać . i to jest normalne? buahaha własnie i kto tu jest chory :] Ty :) Od rozmawiania wymarłby gatunek :D

Gość Luziowy punk
Civinimiss o nie ide stąd bo tu same staruchy siedzą po przeżyciach bezguścia . Czy uważasz, że jak mi się twój zryty beret nie podoba, to już jestem staruchem? :P

Inteligentni i wartościowi faceci z byle plebsem się nie zadają :) Dlatego plebsowi do końca życia pozostaje zadawanie się ze zbokolami i opijusami bez szkoły.

Gość Luziowy punk
staszek spod monopolowego mnie jeszcze ciekawi czy prawdziwy, normalny facet siedzi 10 godzin na kafe tak jak levviatan Już wyjaśniłem, że Leviatan to nie facet. Facet molestuje seksualnie atrakcyjne lachony, a Leviatan nawet nie wie co to znaczy molestować :P

Gość boogieman77
" po prostu widze co sie dzieje co druga dziewczyna nie ma ochoty na seks,ani zabawy ,czasem woli porozmawiac na POWAŻNE tematy ,a te prostaki ,ch*je niedomyte już by się chcieli j**ać " - Twój sposób wysławiania się sugeruje, że jesteś jeszcze dość młoda i szczerze wątpię byś potrafiła rozmawiać na poważne tematy. " widze co sie dzieje " - zaglądasz ludziom do domów, czy w Twoim środowisku ludzie maja zwyczaj kopulować na trawniku ?

Gość Luziowy punk
Levviatan Levviatan@tlen.pl'; staszek - watpie czy laczny czas mojego siedzenia na kafe dzisiaj przekroczyl 2h ;p Byłeś tu rano oszuście, i po południu.

luzikowy punk - widzisz ja wole bardziej wyrafinowane molestowanie niz lapanie za tylek i cycki ;p

bylem ale zauwaz ze pomiedzy tym byciem bylu dluzsze i krotsze przerwy ja mowie o czasie w ktorym mialem wlaczone kafe, czytalem i odpisywalem ;)

Gość obrzezany ekogroszek
Generalnie ten topik potwierdza tylko moja teorie, ze kobiety dziela sie na dwie kategorie, na te ktore juz sie nauczyly czerpac radosc z sexu, i na te, ktore jeszcze tego nie potrafia. Moze i faceci sa zboczeni i ruchaja wszystko co na drzewo nie ucieka (przepraszam za to wyrazenie), ale gdyby nie ich chuc to nie doszloby do 90% stosunkow sexualnych...;)

Gość dobrze
ojj zostawcie leviatana mi sie podobaja jego wypowiedzi:)