Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełny współczucia i podziwu

Kobiety - wy to macie naprawdę przesrane

Polecane posty

Gość gsdfgfdsf
ale widzisz... sęk w tym, ze u faceta NIE TYLKO Wyglad sie liczy facet zdobywa uznanie w oczach kobiety jesli: ma dobra pozycje ma duzo pieniedzy ma zajebiste hobby w ktorym sie realizuje i ma duzo do powiedzenia jest konkretnym facetem z jajami jesli ma ktoras z tych cech to nie musi byc przzystojniakiem dlatego czasem widac, gdzie sredni z wygladu gosc idzie z dobra niunią a laska..? nawet najbrzydsza moze sobie jakiegos chujowego faceta na ruchanie skołować ot tak, co to zadna kobieta go nie chce

mam metr 50 wzrostu

Gość gftyhtrutyu
nie wyzywaj mnie od kurew szmato. To po pierwsze, po drugie nie każdy jest tak materialistyczny jak twoja matka od której wyniosłeś swoje wzorce na temat kobiet, a teraz spadam stąd, bo i tak niestety pod twoim wpływem zniżyłam się do twojego poziomu. :o

Gość gsdfgfdsf
prawda boli co szmato??? juz widze wrzuty na matke... oo widac ze z ciebie prawdziwa kobieta z klasą szkoda slow na takie dziwki jak ty

mam 184 cm wzrostu

jestem jak Ronaldo :D

Gość gftyhtrutyu
Spójrz na siebie, po prostu klasa aż bije z twoich postów 💤

"gsdfgfdsf ale widzisz... sęk w tym, ze u faceta NIE TYLKO Wyglad sie liczy facet zdobywa uznanie w oczach kobiety jesli: ma dobra pozycje ma duzo pieniedzy ma zaj**iste hobby w ktorym sie realizuje i ma duzo do powiedzenia jest konkretnym facetem z jajami" no właśnie, czyli kobiety dostrzegają więcej niż tylko wygląd więc o co chodzi?

Gość robertdeniro
ronaldo wyglada jak pedał i gdyby nie byl znanym pilkarzem to to zal goscia... od kiedy to kobiety lubia pedałów? co jak go sie myśnie to lezy i placze jak ciota...

Gość gftyhtrutyu
A poza tym, to ty pierwszy zacząłeś wrzucać na swoją matkę nazywając wszystkie kobiety szmatami- a skoro wszystkie, to również własną matkę. Chyba, że twoja marna wyobraźnia tego nie ujęła.

Gość gsdfgfdsf
posluchaj dziewczynko, z moich postów płynie zyciowa prawda

Gość gftyhtrutyu
taa, życiowa prawda- prosto z dupy :o wracaj do piaskownicy.

Gość gsdfgfdsf
ale ty pojebana jestes... zajebiste stwierdzenie, no gratuluje, ale czego mozna bylo sie po takim dnie spodziewac?? co do autora, odpowiedzialem ci na tekst, ze widzisz na miescie srednich z wygladu gosci (w/g ciebie.. ) z fajnymi kobietami ale odchodzac od szczegółów kobiecie jest duzo, duzo latwiej znaleźc sobie kogos na sex niż facetowi kobiete

Gość Cristiano Ronaldo podoba sie
kobietom,jak gadaja inaczej to klamia,nawet zakladaja topiki o milosci do ronaldo;)

Gość gftyhtrutyu
Jeśli chcesz zobaczyć co to prawdziwe dno, to zacznij od czytania swoich własnych postów. Tragedia, mam nadzieję, że to denna prowokacja, bo jak nie to właśnie straciłam wiarę w ludzi, nie wiedziałam, że aż tacy impotenci intelektualni chodzą po tym świecie :o

Dwa pierwsze dni podczas mojego okresu mam wycięte z życia, wymiotuje a na ból brzucha nic mi nie pomaga oprócz ibupromu max który zjadam garściami, a boli mnie tak że jeszcze płacz mi pozostaje i ciepłe okłady na brzuch a jeśli się zdarzy że i to zawiedzie to ląduje w szpitalu i biorę zastrzyki. Wtedy dopiero przytomnieje. Najgorszemu wrogowi tego nie życze. :o

"co do autora, odpowiedzialem ci na tekst, ze widzisz na miescie srednich z wygladu gosci (w/g ciebie.. ) z fajnymi kobietami ale odchodzac od szczegółów kobiecie jest duzo, duzo latwiej znaleźc sobie kogos na sex niż facetowi kobiete" jest trudno bo zawsze chcemy najpiękniejszej z żalem mogę zauważyć jak w dyskotekach faceci o wyglądzie świni czy małpy startują do tych najładniejszych i mają pretensję że dostali kosza wogóle nie mają żadnej samooceny siebie i startują do nie swojej ligi, a potem wielkie zdziwienie jeszcze nie widziałem, żeby ktoś w dysce podrywał brzydką dziewczynę nawet jeżeli sam wygląda jak kupa gó.wna

Gość gjdfgjdj
spoko... ja juz dawno stracilem nadzieje, na porzadne i atrakcyjne fizycznie kobiety nie wierze absolutnie w milosc kobiety do faceta wiec pierdoli mnie co ty tam sobie myslisz o nas

Gość gjdfgjdj
autorze.. to chyba oczywiste nikt nie chce zarywac jeszcze w takim miejscu jak dyskoteka gdzie wyglad jest ewidentnie na pierwszym miejscu do osoby ktora zupelnie nie podoba mu sie fizycznie jeszcze jedno, co masz na mysli mowiac facet o wygladzie swini? bo z takim okresleniem spotkalem sie w przypadku keidy gosc byl po prostu koksem

jeżeli chodzi o miłość jako uczucie to faktycznie nie ma nigdy pewności

"jeszcze jedno, co masz na mysli mowiac facet o wygladzie swini? bo z takim okresleniem spotkalem sie w przypadku keidy gosc byl po prostu koksem" nie, po prostu taki brzydki z twarzy, to czy jest przypakowany czy nie to już inna sprawa

Gość adamkatowice
swoją drogą jesli chodzi o miesiaczke to raczej facet ma chujnie... bo musi pościć sexualnie, podczas kiedy jego kobieta ma totalnie w dupie sex wiec jej to nie boli

Gość kotttttttttyyyyyyyyyyyyyy
MAM PYTANIE DO AUTORA CO TO JEST NA POZYCJI NR 1 -PMS ??????

nie no są też takie, które mają duże potrzeby

Gość gftyhtrutyu
co wy tylko o tym seksie? :o Jej nie boli bo ma w dupie seks? Człowieku, kobieta przeżywa wtedy katusze, ja przez pierwszy dzień ledwo się w łóżku obracam z boku na bok. Wy naprawdę jesteście tak ograniczeni, że wszystko do seksu sprowadzacie? :o

"kotttttttttyyyyyyyyyyyyyy MAM PYTANIE DO AUTORA CO TO JEST NA POZYCJI NR 1 -PMS ??????" zapytaj wujka Google

Gość kotyyyyyyyyyyyy
no zapytalem i co... ?? nie czaje zbytnio, co w tym złego?? ?

Zespół napięcia przedmiesiączkowego (Premenstrual syndrome, PMS) zespół objawów psychicznych, fizycznych i emocjonalnych występujący od kilku do kilkunastu dni przed menstruacją, i ustępujący z chwilą jej rozpoczęcia. Na ZNP cierpi statystycznie co druga kobieta.[potrzebne źródło] Opisanych zostało 150 objawów towarzyszących ZNP, oto najczęstsze z nich: * rozdrażnienie * huśtawka nastrojów * dysforia * agresja * depresja * płaczliwość * problemy z koncentracją i zapamiętywaniem * zmniejszona aktywność życiowa * uczucie zmęczenia * zmiana apetytu * bóle głowy * bóle pleców * bolesność piersi * zaparcia i wzdęcia * uczucie ciężkości, puchnięcia (głównie nóg i twarzy) * wzrost masy ciała od 2 do 4 kg. * zaostrzenie alergii * wzmożone pocenie, uczucie gorąca * pogorszenie koordynacji ruchów * problemy ze wzrokiem

mało fajne

Gość hhhdhsg
To sie ciesz zes facet i idz na browara zamiast gledzic.