Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ęhsa

dlaczego pot jest słony ?

Polecane posty

wszystkie płyny fizjologiczne człowieka są słone :) Spróbuj łzy, albo jeśli się odważysz to mocz :)

Gość ęhsa
to skad sie tam sól wzieła ?

Gość evikasek
ej serio siuśki są słone?:P aaa to skoro wiemy, że sa słone to ktoś kiedyś musiał tego spróbować bleeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ciemną nocą na ulicy
organizm wydala to, co mu niepotrzebne. nie tylko ,,siku" i ,,kupa" ale też pot. i to ze jest słony nie oznacza że składa się z samej soli. Ale człowiek tak w ogólne nie powinien spożywać soli wcale, w zupełności wystarczyłaby ta naturalna w jedzeniu.

Gość sdfghjkl;
eee ale ja uwielbiam słone jedzenie zawsze sloe i to sporo! Nie wiem czym jest to spowodowane może mi czegoś brakuje. ale uwielbiam słone i ostre jedzenie:)

Gość dlatego żeby głupi miał
zagadke

Gość dwa razy w tygodniu
wielu z nas popelnia ten blad jedzac slone i ostre potrawy,ale to wszystko wina tego zasranego postepu,warzywa nie maja takiego smaku jak dawniej,owoce to samo sztucznie pedzone. Szkoda,ze niektorzy z was nie maja porownania jedzac potrawy jeszcze kilanascie lat temu a te dzisiejsze. A wracajac do potu,kazdy plyn wydostajacy sie z czlowieka jest slony,oczywiscie mam tutaj na mysli naturalne ujscia.

Gość gość
Moj pot był slony teraz nie jest . Co się dzieje .?