Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samammamamama

potrzebuję rady! dotyczy faceta

Polecane posty

Gość czytało sie czytało
wow co za historie...proszę o więcej :)

Gość jeśli kogoś to obchodzi
trzepanie wyszło znakomicie jestem ukotentowany

Gość samammamam
Luśka i reszta bandy - myślcie sobie co chcecie i krzyżyk wam na droge. :) choooooj mnie obchodzi, że nie wierzycie - widocznie mam tak zadziwiająco niewiarygodne przygody, że takim mułom przygniecionym monotonią codzienności trudno pojąć, że ktoś może przeżywać takie sytuacje. :) zdaje sobie sprawe z tego, że to brzmi nieprawdopodobnie, może napisze scenariusz do filmu i zbije na nim fortune. :D moja teza miała za zadanie dowieść tylko, że nikt nie ma dowodu, że robie coś złego, a oskarżenie w takiej sprawie może być złożone WYŁĄCZNIE z powództwa osoby "pokrzywdzonej" ;) także zgłaszanie czegoś takiego administratorowi forum nic nie daje. zresztą, gdyby administrator anonimowego forum brałby każdy tekst tutaj zamieszczony "na powaznie" to pewnie zespół policjantów, psychologów, detektywów i ekspertów kryminalistyki zasiadałby w administracji forum "życia uczuciowego" na kafe. :) jesteśmy tu anonimowi i z tego powodu możemy pisać prawde, bo nikt nie wie kim jesteśmy i nie możne nas oceniać, a z drugiej możemy kłamać, bo nikt nie zweryfikuje faktów. tak, czy siak dyskusja bardzo zaczęła odbiegać od tematu.

Gość jestes zalosna
doskonale wiesz, ze i takie miejsc a jak kafe sa " sledzone ". A ewidentnie podawalas co dokladnie zrobic, by wlamac sie na cudze konto. I przy okazji wypaplalas wszystko :-) to ty dalas sie zmanipulowac i poniesc hahahahahaha tu cie mam 🖐️

Gość samammamam
buhahaha, nawet gdyby ktoś mnie namierzył po IP skąd jestem, to: 1. żeby uzyskać moje dane osobowe musi złożyc wniosek do prokuratury o ich udostępnienie 2. musi mieć DOWODY, a nie poszlaki... 3. jeśli ktoś wierzy we wszystko co jest napisane w internecie, pewnie co sekundę policja sprawdza tego typu zgłoszenia :) 4. nawet gdyby ktoś zdobył moje dane osobowe to nie ma dowodów, że robie to, o czym pisze 5. nawet jeśli zdobędzie dowody to nie ma wniosku osoby "pokrzywdzonej' 6. osoba pokrzywdzona nie złoży wniosku. :) także spadaj ze swoimi teoriami do swojej lepianki. pewnie tworzysz te wszystkie teorie spiskowe na kafe o tym, że putin zestrzelił samolot z kaczyńskim :o:o;o

Gość bravo detektywie
bingo hahaha, potwierdzilas tylko to, co napisali o tobie inni. Mysle, ze jestes, ze masz na karku z policja i prawem a ja sie z takim dnem nie bujam, nawet na kafe, tak wiec ssij paly mala.

biedne dziecko... lepiej zjedz juz kolacyjke i ladnie do lozeczka, ciekawe czy mama wie ,ze wymyslasz takie historyjki

Luśka i reszta bandy - myślcie sobie co chcecie i krzyżyk wam na droge. ale to moja banda nie luśki