Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samammamamama

potrzebuję rady! dotyczy faceta

Polecane posty

ike, Twoja twarz też wymaga interwencji chirurgicznej, także nie odzywaj sie w temacie. ja tam autorko nic nie chcę mówić ale mi nikt nie wpierał, że ma problem tylko dlatego, żeby nie daj boże mnie nie przelecieć :P i za kilka buziaków pare setek też płaci nie musiałam:) więc jeśli moja twarz wymaga interwencji chirurgicznej to twojej interwencja i tak nic nie pomoże:)

on nie może ona nie chce tutaj akurat wszystko się zgadza faktycznie jak nie wiadomo o co chodzi to musi chodzić o kasę:)

Gość czyciępogło
a od kiedy to stuleja przeszkadza w stosunku? chyba kobiecie że nieapetycznie wygląda poza tym serek jest zdrowy

a od kiedy to stuleja przeszkadza w stosunku? za wymówkę może robić doskonale:) i nie uświadamiaj autorki bo z zemsty gotowa jeszcze do biedaka wrócić, żeby to sprawdzić :P

Gość samammamam
kto Wam powiedział, że kilka buziaków? :classic_cool: mieliśmy pewne zbliżenia fizyczne, ale seksu nie bylo - ze względu na to, że on nie mógł, a ja go nie zdradzałam. ot, cała filozofia. musze go troche utemperować, bo mi za bardzo podskakiwał. współczułam mu tych wszystkich życiowych sytuacji, pomogłam i zostałam potraktowana w podły sposób. skoro jego życie wcale nie było tak usłane tymi cierpieniami, to teraz dostanie zimny prysznic, niech sie ocknie i taki solidny kop w doope pewnie mu pomoże w przeproszeniu mnie i błaganiu o wybaczenie.

bo z zemsty gotowa jeszcze do biedaka wrócić, żeby to sprawdzić ps. i znowu w kieszeni będzie pare stówek mniej:P

e pewnie mu pomoże w przeproszeniu mnie i błaganiu o wybaczenie. się dziewczyna rozmarzyła no!:D co tam było o tym zimnym prysznicu?:P

ike idziemy na piwo....? :) nie pije ale potowarzysze ci

retro:) to może na lody?:) bez stulejki i za pare groszy:P

ike, Twoja twarz też wymaga interwencji chirurgicznej, także nie odzywaj sie w temacie. a nie mowilam ,ze autorka lubi pluc jadem... moze przez to chlopak zwial nie patrzac na twoja kase

nad lodami się zastanowię też nie przepadam:)

Gość czyciępogło
w sumie racja lód ze stuleją nic ciekawego sam sprawdzałem jak jeszcze miałem

retro to mamy pat skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość samammamam
kasa kasą, sam też czasem coś dla mnie robił, zapraszał gdzieś itd. - w miare jego możliwości finansowych - nie narzekam na to, że było skromnie, liczył sie gest i była wzajemność w naszych relacjach, dopóki mu nie odbiło. nie ujdzie mu to na sucho, po prostu. załóżcie sobie osobny topic o waszym robieniu loda stulejarzom. ten facet nie miał stulejki, ale z tego co widze Wasze wiadomości z medycyny ograniczają się do tego jednego jedynego problemu wymagającego interwencji chirurgicznej przy penisie... także uświadomię Was w tym momencie, że to nie jest jedyna sytuacja, w której trzeba użyć skalpela.

A gdyby weszła na jego konto z jakiegoś komputera w kawiarence internetowej? Wtedy wiedzieliby skąd ale nie wiedzieliby kto. Bo chyba tam nie legitymują osób korzystających z komputera?

ike mi wystarczy twoje towarzystwo nie musze nic konsumować strawa duchowa ważniejsza

Czasami trzeba podciąć wędzidełko podtrzymujące język. Tak a propos loda, żeby daleko nie odbiegać od tematu.

ike mi wystarczy twoje towarzystwo i duch komisia nad nami?

Gość czyciępogło
znaczy miał guza bocznego wystającego tak tak też to miałem ale to również nie przeszkadza w stosunku doznania partnerki są nawet silniejsze także żałuj żałuj że uciekł od ciebie taki yebaka nie chcę zakładać topiku dobrze mi w tym burdelu

"także uświadomię Was w tym momencie, że to nie jest jedyna sytuacja, w której trzeba użyć skalpela." wow! ależ sie wciągnęłaś w twórczość :-)

luskach idziez z nami powspominamy o starych dobrych złodziejach ( oprócz tego stulejarza autorki)

znaczy miał guza bocznego wystającego tak tak też to miałem :):):D

załóżcie sobie osobny topic o waszym robieniu loda stulejarzom to jak myslicie juz zakladac ten temat... moze wtedy kolezanka przyjdzie na topik i nas wszystkich uswiadomi troszeczke z medycyny... a my w zamian damy jej tytuly ksiazek ktore warto przeczytac jezeli ma sie zjechana psychike

Gość samammamam
w kafejkach mają zawsze monitoring, ktory udostepniają na wniosek prokuratury. natomiast jest coś takiego jak strefa HotSpot, gdzie możesz przyjść z laptopem i podpiąć się do bezpłatnej sieci na terenie plaży, molo, centrum handlowego, szkoły itd. tak samo możesz się podłączyć do sieci bezprzewodowej WiFi sąsiada i wysyłać dane ze swojego komputera z jego numerami bramy domyślnej.. potem wracasz do swojego internetu i ślady po całej sytuacji są w logach w internecie i na twardym dysku w Twoim komputerze, ewentualnie jeśli gdzieś namierzyła Cie kamera, albo jakiś człowiek gapił Ci sie przez ramie...

Gość czyciępogło
namierzyła Cie kamera , albo jakiś człowiek gapił Ci sie przez ramie i przylatuje Chuck Norris z Horatio z CSI Miami. W jedno mgnienie ekranu znajdują tą jedną taśmę lub tego typa od zagladania przez ramię i przestępczymi brum jest usadzona.

Gość calkiem serio
do autorki: to co tu robisz zaczyna byc nielegalne, skladam donos do administratora na poczatek.

Gość do całkiem serio
to co ty tu robisz jest bardzo podniecające i ekscytujące, no i cwalebne w swej szlachetności oraz odważne i zachwycajace idę sobie strzepać na początek

do całkiem serio dobre :) to ja ide sie opic bo dziewczyna zalamala mnie ta swoja historia... biedactwo i znowu bede pila:) hihi

Gość samammamam
"całkiem serio" złóż, złóż :) przy okazji daj dowody. równie dobrze ktoś może opisać całą sytuacje jak zamordował z zimną krwią swoją żone, pozbył się wszystkich dowodów, zlikwidował bezpowrotnie ciało, upozorował zaginienie tej osoby przez spalenie jej najniezbędniejszych rzeczy itp. - może to być historia morderstwa idealnego, ale co z tego..? nawet są książki na te tematy, programy w TV itp. wszystko jest zmyśloną bujdą, a takie cieniasy jak ty dają się manipulować.