Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samammamamama

potrzebuję rady! dotyczy faceta

Polecane posty

idźmy na całość wykup mu prostytutkę z hiv:)

Gość samammamam
a władze to ja realnie mam, znając jego hasła, mając wgląd do jego korespondencji i wszystkich kont internetowych - moge mu te hasła po zmieniać, poblokować, albo pousuwać konta, pokasować z nich wszystko, wysyłać widomości do kogo chce - tego oczywiście nie zrobie.. niech jeszcze żyje w słodkiej nieświadomości. im dłużej nie wie, tym większe będzie finalne zaskoczenie. poczekam aż gdzieś pojedzie, nie będzie mógł monitorować, co tam się dzieje na jego koncie, szybko wykonam misje i to koniec wszystkiego.

jezeli tak postapisz to w ten sposob dasz mu do zrozumienia ,ze tobie na nim zalezy... i chyba tak jest, ze sie tak rozpisujesz i plijesz piana na niego, daj sobie spokoj z wpisywaniem czegokolwiek na jego strone i zlewaj go to wiecej zaboli, wtedy pokazesz ,ze masz jakas klase

Gość chinota
jak dla mnie żałosne są twoje plany... on cię już zostawił w spokoju a ty jak widać nie możesz odchorować, ale jesteś pełna jadu i złości

im dłużej nie wie, tym większe będzie finalne zaskoczenie. poczekam aż gdzieś pojedzie, nie będzie mógł monitorować, co tam się dzieje na jego koncie, szybko wykonam misje i to koniec wszystkiego. tak masz rację z szoku, że był z taką kretynką może nawet zapaść się pod ziemię :) i misja będzie wykonana :)

Gość ja pierdzzziuu
ale bzdety :D albo to gimnazjalista onanista z prowokacją albo lalusia co przepycha kasę od głupic rodziców do głupich kolesiów pewnie ma na imię Jola, jest niemiłosiernie opalona i ma wizerunek Biebera na różowych majtkach

on cię już zostawił w spokoju tak zostawił ją w spokoju oraz z kilkunastoma stówami mniej:)

tak zostawił ją w spokoju oraz z kilkunastoma stówami mniej przecież ich nie ukradł:) sama mu dała:) niedługo na śledziku zaczną pojawiać się głupie wpisy u nas wszystkich:P poczekaj tylko jak Sw. mikołaj dorwie się do "władzy"

sama mu dała owszem gdyby do tego jeszcze dołozyć to że pewnie nie tylko kasę, to ja się nie dziwię że lasce gul skacze... :)

Gość samammamam
a niech wie, a co mnie to obchodzi? mam go gdzieś, tak samo jak to, co on sobie myśli o mnie itd. zemszcze sie i koniec! dam mu popalić tak, że popamięta mnie do końca życia! :) nie ważne, czy pozytywnie, czy nie - ważne, że następnym razem, zanim dokopie jakiejs dziewczynie zastanowi sie 5 razy. obyście na niego nie trafiły... ma ogromny urok osobisty, którym jest w stanie przekonać do siebie nawet najbardziej niedostępne osoby. jednak kiedy te osoby są już dostępne to tak jakby osiągnął swój cel, wiec pozwala sobie na chamstwo. zrobie po mojemu, bo wiem, że wcale nie wyjdę na żałosną, ani na "gorszą", czy złą, a jego znajomi nie dość, że mnie nie znają, to wiem też że wcale nie pomyślą o mnie źle. ;) co więcej! myślę, że to czego się dowiedzą realnie pogrąży jego. i tak będzie. :)

Gość Loesje
wlasnie....jak zdobyc haslo np na facebook albo inny portal spolecznosciowy???Podejrzewam, ze facet mnie zdradza m.in. vitrtualnie ale potrzebuje dowodow zeby go...w...;-))...dodam jeszcze, ze jego laptop odpada..nie jest w moim zasiegu.

a moze to cie boli, ze ty taka dobra postawilas mu te wakacje a on cie zostawil? sama jestes sobie winna , a dla mnie to chore takie mszczenie sie na kims kto nie jest niby ciebie wart

obyście na niego nie trafiły... ja już się trochę boję... :)

cicho lusia:P jak jesteś taka mądra to wymyśl lepsze:P

tak zostawił ją w spokoju oraz z kilkunastoma stówami mniej ale hasła w zamian zostawił.

zaraz a może zwyczajnie chodzi oto że on jej na tych wywczasach nie przerżnął...?

zaraz a może zwyczajnie chodzi oto że on jej na tych wywczasach nie przerżnął...? a czym:P tymi 5 centymetrami?:P

Hasło pozyskała sama. taka sprytna z niej kobieta.

Gość samammamam
to nie jest żadne prowo :) jest prawiczkiem, ma pewien problem, który nie jest żadną chorobą, ale wymaga interwencji chirurgicznej. ;) oczywiście zwierzał mi się nie tylko z takich intymnych spraw, ale także ze znacznie większych tajemnic, z których jedną postanawiam się posłużyć :D ike, pierdoło, nie bój sie - Twoi wszyscy znajomi pewnie bez interweniowania w twoje konto na NK mają cie za idiotke.

Gość na wywczasach się zwiedza
nie rżnie

jest prawiczkiem, ma pewien problem, który nie jest żadną chorobą, ale wymaga interwencji chirurgicznej może zatem słuszniej byłoby zasponsorować mu zabieg?

Gość czyli stuleyarz
to pisz odrazu wiadomo przecież że stuleyarzy trzeba gonić

Gość Loesje
zawsze naezy polaczyc przyjemne z pozytecznym! ;-)

Gość samammamam
co Wam odbiło?! :classic_cool: ja będę świętą dziewicą aż do ślubu żadnego "rżnięcia" na wakacjach! troche mu zaszkodze, może długo nie bęzie umiał sie pozbierać.. no, ale cóż.. trudno. :)

nie bój sie - Twoi wszyscy znajomi pewnie bez interweniowania w twoje konto na NK mają cie za idiotke. :D:D:D ćwiczysz przed misją ?:P sukcesu ci nie wróżę:P

Gość samammamam
ike, Twoja twarz też wymaga interwencji chirurgicznej, także nie odzywaj sie w temacie.

Gość czyciępogło
czyciępogło?? jak ma być uprzejmy dla laski co została świętą dziewicą po trzech latach związku?? no też bym się wkurwiła tak męczyć człowieka bezlitosna małpa!!!