Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samammamamama

potrzebuję rady! dotyczy faceta

Polecane posty

Gość samammamam
jasne, nieprzyzwoite to było jego zachowanie względem mnie. to co ja zamierzam zrobić, będzie zwyczajnie wredne. wyrównamy rachunki i będzie sprawiedliwie. nie miał u mnie żadnych rzeczy, nie mieszkaliśmy w ogóle razem itd. hasło zostało pozyskane w sposób legalny, trochę nieuczciwy - powiedział mi po pijaku, że ma takie banalne haslo, że aż sie dziwi, że nikt mu sie jeszcze nie włamał ... gdyby Wam ktoś zaszkodził, skrzywdziłby Was, potem wiedząc jacy jesteście nieszczęśliwi i zranieni, tylko by Wam posypywał rany solą, a Wy bylibyście bezbronni.. nagle pojawiłaby się sytuacja, w której możecie zmienić swój los, tak że role się odwrócą - nie skorzystalibyście?! w takich sytuacjach nie ma czegoś takiego jak GODNOŚĆ, jest działanie w afekcie, pod wpływem wzburzonych, kumulowanych od dłuższego czasu emocji... wreszcie jest okazja pokazać gnojowi, że nie jest bezkarny i że nie będzie tak jak on sobie to wymyślił.

Gość samammamam
wolę smak zemsty, niż smak porażki, czy goryczy.. :o zemsta jest słodka.

"powiedział mi po pijaku, że ma takie banalne haslo, że aż sie dziwi, że nikt mu sie jeszcze nie włamał ..." ładnie wymyślasz kolejne odsłony tej historyjki

wreszcie jest okazja pokazać gnojowi, że nie jest bezkarny i że nie będzie tak jak on sobie to wymyślił. trochę już na to za poźno:) naprawde, nie starczyło ci wyobraźni:) grunt to przed każdym dobroczynnym gestem założyć choćby w kilku procentach że facet to zwykły palant:) potem mniejsze rozczarowanie, jakby co.

Zemsta jest slodka. Kup sobie lody, slodkie i moze ochlodza Twoje pomysly.

Gość samammamam
nie wymyślam :) zresztą to hasło podał mi na tych wakacjach, na których byliśmy razem. ;) nie musicie wierzyć, nie powiedział mi wprost jakie to hasło jest! wyliczał na palcach ile ono ma liter, wyszło że 6 i powiedział, że hasło jest banalne - sama się domyśliłam jakie jest, no bo faktycznie kretyńsko proste. osobo mianująca się gównem, szlag mnie trafia nie dlatego, że mnie "olał" tylko dlatego, że mnie potraktował bez szacunku, czytaj ze zrozumieniem, bo wnioskując po Twoich postach to jeszcze z podstawówki nie wyszłoś, a już pyszczysz na starszych od siebie, sio!

Gość KCN
nie dalem rady calego przeczytac ale powiem Ci jak to wyglada ze strony faceta.......podejrzewam, ze skoro Cie tak traktuje to jestes dla niego klopotem, jakims epizodem do bzykania (bo akurat bylas tylko Ty)....jesli sie odezwiesz bedziesz zalosna, nakrecisz spirale obrzydzenia do siebie...nic nie zyskasz, tylko stracisz, jednak olewajac wzbudzisz jego cikawosc ....dlaczego takiego super goscia ktos olewa...badz pewna ze jezeli go tak zostawisz wroci...a wtedy...Pan do kogo? ...da Ci pelna satysfakcje :) Pozdrawiam, i pamietaj tego kwiatu to pol swiatu (jak to mi sp. bacia mawiala ;))

dajcie się dziewczynie wyrzygać w końcu poniosła całkiem wymierne straty z pewnością już nie powtórzy błędu, i to cała pozytywna strona tej historii.

z pewnością już nie powtórzy błędu, i to cała pozytywna strona tej historii. nie byłabym tego taka pewna, retro:)

nie byłabym tego taka pewna, retro a ja jestem pewna że tak będzie co więcej: przypuszczam że od następnego chłopaka zażąda sponsoringu w następne wakacje:)

Gość samammamam
nie każdy facet jest podobny pod tym względem! być może pomyśli, że jestem "żałosna"(?), ale dlaczego? dlatego, że mam racje i potrafie stawiać na swoim? żałosna byłabym, gdybym się żaliła, jaka to ja jestem biedna i poszkodowana przez los, bo mnie skrzywdził, a ja nie moge nic na to poradzić... - tak było, ale sie sytuacja zmieniła! żałosny to jest on i jego stosunek do kobiet... powinien sobie uświadomić w końcu, że jest żałosny, a gdy jego znajomi też się o tym dowiedzą, pewnie szybciej ten fakt dotrze do niego. teraz to ja mam władze i to ja moge w pewnym stopniu kierować bieg wydarzeń.

Gość chinota
napiszesz na NK że mu sfinansowałaś wakacje a on ciebie potem rzucił? to nei wiem czy chcesz jego ośmieszyć czy siebie? Ludzie się z ciebie będą śmiali... Nie wiem jak dla mnie jakiś marny pomysł z taką zemstą... jak ktoś się zachowuje jak gówniarz to trzymaj się od niego z daleka. Kobiety to lubią takie perfidne gierki...

teraz to ja mam władze i to ja moge w pewnym stopniu kierować bieg wydarzeń. znowu jakieś złudzenia......

Przewidziałaś taką opcję Autoko, że on zmieni hasło?

Gość samammamam
nie nie, mój następny facet to będzie gość, który nie będzie wzbudzał mojego współczucia w żaden sposób... nie będzie mi go żal, że miał ciężkie życie, czy coś. następny będzie z rodziny, w której rodzice się szanują i sam będzie kulturalnym dżentelmenem. niczego nie będzie mi sponsorował, na wakacje teraz bede jeździć tylko z rodziną, a jeśli on zostanie moim mężem, to będzie moją rodziną i będę jeździła z nim.

żałosny to jest on i jego stosunek do kobiet... powinien sobie uświadomić w końcu, że jest żałosny, a gdy jego znajomi też się o tym dowiedzą, pewnie szybciej ten fakt dotrze do niego. teraz to ja mam władze i to ja moge w pewnym stopniu kierować bieg wydarzeń. może on i jest żałosny ale ty jesteś kretynką:) jego znajomi też się wkrótce o tym dowiedzą:) i tyle z twojej władzy:)

mój następny facet to będzie gość, który nie będzie wzbudzał mojego współczucia w żaden sposób... nie będzie mi go żal, że miał ciężkie życie, czy coś. następny będzie z rodziny, w której rodzice się szanują i sam będzie kulturalnym dżentelmenem. niestety, zgodnie z prawem przyciągania kolejny może być bardzo podbny do poprzedniego:) grunt żebyś nastepnym razem wspomniała w okolicach lutego że wyjeżdżacie na wakacje i potrzebna mu będzie kasa:)

Gość samammamam
nawet jeśli zmieni hasło, tak ustawiłam opcje odzyskiwania, żeby poznać nowe :) także bez obaw. nie napisze tam, że fundnęłam mu wakacje, a on mnie olał - zdradze pewien jego wstydliwy sekret w taki sposób, jakby on osobiście się nim chwalił... na śledziku walne posta "!!!UWAGA!!! Zbieram pieniądze na powiększanie siusiaka! Moje 5cm we wzwodzie sprawia, że jestem prawiczkiem aż do teraz! :("

na śledziku walne posta "!!!UWAGA!!! Zbieram pieniądze na powiększanie siusiaka! Moje 5cm we wzwodzie sprawia, że jestem prawiczkiem aż do teraz! Chryste.. kasa co prawda poszła się pierdolić, ale masz jeszcze szansę wyjsć z tego z twarzą więc zapomnij o takich pomysłach w trybie natychmiastowym.

O wiem, ja to dopiero podłość wymyśliłem - nie na naszej klasie, tylko na aucie mu napisz, gwoździem. To jest dopiero władza, wolność i anarachia! Cześć Brumie. Cześć Dziewczyny.

na śledziku walne posta "!!!UWAGA!!! Zbieram pieniądze na powiększanie siusiaka! Moje 5cm we wzwodzie sprawia, że jestem prawiczkiem aż do teraz! " na pewno nikt się nie kapnie, że to była kretynka faceta tak się bawi we władzę:)

Gość czerwone tulipanyany
a moze jestes straszna materialsitka i mu wypominalas ilez to cie kosztowaly te wasze wspolne wakacje...bo tutaj sie chwalisz jakas ty bogata i ze wyjezdzasz na egzotyczne wycieczki....hm...trzeba bylo pomyslec wczesniej a nie teraz sie zalic.mozesz mu pisac pod zdjeciami co chesz ale czy to da ci az taka satysfakcje?

Gość samammamam
ike, raz na jakiś czas zaglądam na to forum i przeglądając Twoje posty, mogę stwierdzić, że do najmądrzejszych nie należysz, także nazywanie mnie "kretynką" z Twoich ust jest dla mnie pochlebstwem, bo cóż o inteligencji może wiedzieć babon po zawodówie? Zapamiętaj, że nie wszystko, czego nie rozumiesz jest głupie. :) Twoja polemika z piętnastoletnią depeche też jest żałosna.. ;) a co faceta to nie napisze tam, że jest prawiczkiem, chociaż jest, a o jego penisie też nic nie napisze, bo jego koledzy z uczelni wiedzą że to nieprawda, mają wspólne prysznice w szkole i widzieli sie nago nie raz. znam tajemnicę, która nie wywoła śmiechu, tylko zażenowanie. ;)

z tym gwoździem i samochodem to nie jest zły pomysł... tylko czy ta oferma ma samochód..... :)

a co faceta to nie napisze tam, że jest prawiczkiem, chociaż jest, a o jego penisie też nic nie napisze, bo jego koledzy z uczelni wiedzą że to nieprawda, mają wspólne prysznice w szkole i widzieli sie nago nie raz. ożesz k....! :):):) pas:)

ike, raz na jakiś czas zaglądam na to forum i przeglądając Twoje posty, mogę stwierdzić, że do najmądrzejszych nie należysz, także nazywanie mnie "kretynką" z Twoich ust jest dla mnie pochlebstwem, bo cóż o inteligencji może wiedzieć babon po zawodówie? chcesz moje hasło na nk??:P

Gość chinota
ci wszyscy ludzie z NK i tak się prędzej czy później dowiedzą od niego że to ty napisałaś przecież nie on, wg mnie ośmieszysz się TY...

pomysł z autem jest dobry. Mozna jeszcze wynająć baner przed jego oknem i napisać coś obraźliwego.

Teraz nie wiem, czy dobry - autorka mnie przeraża. Najwyraźniej władza namieszała jej w głowie :D ... i upały, upały przede wszystkim