Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuki

dzieciaczki urodzone 12 maja 2010

Polecane posty

Gość zuki

drogie mamy 12 maja tego roku urodzilam upragnionego synka. Chetnie poznam inne mamy ktore urodziły tego dnia swoje dzieciatka. Być moze dzieki temu z czasem uda nąm sie znalezc jakies wspolne cechy u dzieci urodzonych tego dnia. zapraszam rowniez mamy dzieci urodzonych 12 maja w latach poprzednich jesli oczywiscie zechca zabrac glos :)

Gość zuki
up up up

Gość bukaa
ja też jestem z 12 maja :)

Gość zuki
P.a.u.l.a ale Ci sie trafiło ;) za pierwszym razem i od razu dwójka :) jak sobie radziłaś na początku? na pewno nie było łatwo, co? a dzieciaczki juz dwa latka maja to juz pewnie swoje charakterki pokazują

Na początku było cieżko, ale dużo pomógł mi mąż i mama :) Teraz już tak, Wesna jest bardziej spokojna a Vanessa to mały diabełek :P Twoje maleństwo jak ma naimie? aż trudno uwierzyć ze już minęły 2 lata ;)

Gość do pauli
jak sie wymawia imie Wesna?

moje klony to już duże panny, za 2 miesiące idą do przedszkola. Wiek w jakim sa twoje panny wspominam najgorzej, poniweaż bunt dwulatka w wersji podwójnej był dośc męczacy. Autorko według mnie to najpiekniejszy (najspokojniejszy, zarazem najnudniejszy) okres zaraz po urodzeniu z dziećmi jaki wspominam;) 12 maj to dobra data na robienie urodzin.

Wesna wymawia się tak jak się pisze :) Ja właśnie czas odkąd skończyły rok wspominam najlepiej, podwójce płacze były najgorsze, podwójne karmienie, wszytsko razy dwa. A jak skończyły rok to już wypracowałyśmy pewien rytm i teraz to już jest super ;) Planujesz jeszcze dzieci? Jak mają naimię córcie? Moje są do siebie bardzo podobne bywa że babcie je mylą czasami :)

Gość zuki
mój synek ma na imię Filip :) tak właśnie sobie myślę czasami że przy bliźniakach dopiero człowiek może byc zmęczony ;) ale z drugiej strony juz jest dwójka dzieci -a jak wiadomo inaczej troszkę się wychowują dzieci gdy maja jakieś rodzeństwo a inaczej jedynaki, no i ten właśnie najgorszy okres przechodzi się "za jednym razem" ;) my z mężem planujemy jeszcze jedno dziecko i zastanawiamy sie czy nie lepiej własnie jesli będzie niewielka różnica wieku czyli trzeba będzie zacząc niedlugo nad tym pracować

Gość zuki
P.a.u.l.a a jakie jest pochodzenia imienia Wesna? mieszkasz w Polsce?

Tak mieszkam w Polsce :) Ja byłam w ciąży ale niestety poronienie, ciąża nie była planowana ale jak się dowiedziałam to chciałam urodzić i nawet się ucieszyłam.

Gość zuki
my z mężem śmiejemy się, że w naszym przypadku to jakieś przezaczenie było, ponieważ wszyscy urodziliśmy sie 12 dnia miesiąca. mąż 12 marca, ja 12 kwietnia i nasz synek 12 czerwca :) P.a.u.l.a znam to bo pierwszą ciążę poroniłam. Teraz z Filipem tez miałam problemy na początku ale na szczęscie wszystko się dobrze skończyło i synek urodził się cały i zdrowy

Gość zuki
*miało byc nasz synek 12 maja ;)

Ale teraz stwierdziłam że nie planuje więcej dzieci w najbliższych 5 latach i może wiecej :P Dziewczynki są w miare grzeczne, noce przesypiają całe, ja mam figurę sprzed ciąży.

Gość taka jedna hania
paula, z jakiego miasta jestes???? :)

Gość taka jedna hania
bo myslalam ze Cie znam ae pomylialm sie :O

Gość zuki
pewnie ze mozna :) jak córeczka ma na imię? ile ważyła, mierzyła? mój syn Filip, 3600 i 56 cm

Gość zuki
zieloneszkiełko witam :) to pewnie szczepienie macie już za sobą? my sie jutro wybieramy :)

Gość karmerama
ja tez sie urodzilam 6.05 moge dolaczyc i o mnie tez mozemy pogadac;)

Gość zuki
zieloneszkielko a karmisz piersią czy mlekiem modyfikowanym?