Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hytfkarka

rodzina 2+8 d.travel - pytanie

Polecane posty

Gość hytfkarka

juz podobno dawno to sie stało, ale ja sie niedawno dowiedzialam , ze podobno Kate i John sie rozeszli, nie wiem czy to prawda, nie chce mi sie wierzyc, przykro mi bylo jak to czytalam, wygladali na zakochanych na zawsze. i te dzieci...:(

Gość hytfkarka
up

Gość iugiiu
A tam, na zakochanych... Ona wredna, on przytłoczony, banda olewanych dzieci. to się musiało zawalić.

Gość tak rozeszli sie
a raczej on ja rzucil dla mlodszej ... widac ze lysiejacemu polkoreancyzkowi woda sodowa do glowy uderzyla :O planowane i wyczekane ojcostwo w koncu go przeroslo :O

Gość ogladaczka z us
tak, tak, on zdradzal (w sumie sie nie dziwie bo ona to wredna suka raczej ;] i go traktowala jak smiecia..).. poza tym on to naprawde taki przymul i idiota.. ona tez sie widze poswiecila teraz karierze (w tancu z gwiazdami tu probowala sil.. omg jaki smiech na sali).. teraz jest kate + 8 ;] bez dzona ;] :D mieszkam w usa ogladalam to jak bylo 2+8 teraz to promocja kate i jej ksiazek i programow.. bleh.. i dzieci wieksze to juz nie takie slodkie :P :D

Gość ogladaczka z us
malzenst co ma 8ke dzieci i maja reality show w usa.. tzn mieli bo sie rozwiedli wiec teraz kase trzepie tylko ona :P