Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kompletnie załamana

Czy są szanse na wcześniejszy termin egzaminu na prawo jazdy? Mam dopiero we

Polecane posty

Tak nawiasem mówiąc, gdzie trzeba aż tyle czekać? Myślałam, że rekord to Odlewnicza w Warszawie (ponad miesiąc :P) Tym, którzy planują zapisać się na kurs polecam porę zimową na egzaminy. Krótki okres oczekiwania

Gość kule na mole
Odkąd zmienli przepisy to coraz czesciej słysze, ze egzamin trwal lekko ponad 20 minut, no chyba ze byl niezdany to mniej :P no i kompletnie nie rozumiem dlaczego coraz czesciej słyszy sie, ze kamera jest wyłączona podczas egzaminu :o

Gość kule na mole
W wordzie gdzie zdawalam, byly terminy po 4 miesiace jak zeszly zmiany, ze pierwszy egzamin musi byc do miesiąca. Ja na swoj czekałam na "starych zasadach" na testy 2 miesiące, a ja praktyczny 3. O to było w granicach normy :) Word Katowice

Gość rereg
to masakra tyle czekać, pamiętam jak ja zdawałam to kolejny termin mogłabym mieć na drugi dzień,a teraz już 2tyg się czeka

Gość kule na mole
Nie wiem jak teraz wygląda sytuacja, ale i tak można wam pozazdrościć takich terminów :)

Gość daję porady za darmo
Weź kredyt z banku na prawo jazdy!

Gość jjh
ja zdaje w tychach i czeka sie tak maksymalnie 2 miesiace ale ja akurat trafialam na szczescie i czekalam krocej bo byly wolne terminy. Ale zawsze mozna dzwonic i pytac czy ktos nie zrezygnowal czy sie zwolnilo miejsce i wtedy wskakujesz na jego termin. Jazdy sie nie zapomina, jak umiesz jezdzic to nie masz sie czym przejmowac, we wrzesniu tez bedziesz umiec:p

Gość bys
Witam serdecznie zamineie termin egzaminu praktyczego kat. B na inny (najlepiej na wczesniejsza godzine lub godziny popoludiowe tj. 16.00 + ) 12.04.2013 godz. 8.00 Word gdyby ktos byl zaiinteresowany prosze o kontakt bysiasebastian1@gmail.com PILNE