Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawde powiedziane

zazucacie kłamstwo kaczynskiemu to je wypiszcie

Polecane posty

Gość prawde powiedziane

Gość bxghhbxcbsfs
Po pierwsze: zarzucacie jeżeli już. Po drugie: mamy wypisać je kłamstwo? :O Po trzecie: on tak często kłamie, że nie trzeba tego wypisywać :D Dobrze o tym wiesz :D Wczoraj akurat Olejnik mu o tym przypomniała :D

Gość prawde powiedziane
a raczej to Komorowski tak kłamie podczas debaty o podwyżkach dla nauczycieli ze stwierdzili ze nie bedo glosować na niego Dla Komorowskiego skłamać, to jak ślinę przełknąć. Wczoraj w debacie tumanił widzów o 30% podwyżce dla nauczycieli za rządów PO,gdy tymczasem w roku 2008 waloryzacja płac nauczycieli wyniosła 10 proc. przy inflacji 4,2 proc. W 2009 r. w skali całego roku 6,7 proc. (5 proc. od stycznia i 5 proc. od września 2009 r.) przy inflacji 3,5 proc. W 2010 r. podwyżka dopiero będzie od września br. w wysokości 7 proc.(średniorocznie 2,3 proc. szacowana inflacja 2,5 proc. ). W planach rządowych na 2011 r. w dokumencie „Plan Rozwoju i Konsolidacji Finansów 2010-2011 jest mowa o ponownej 7 proc. waloryzacji płac od września 2011 r. (czyli ponownie 2,3 proc. średniorocznie przy planowanej inflacji również 2,3 proc. ). A zatem do dziś Rząd PO-PSL zrealizował 16,7 proc. waloryzację płac nauczycieli przy inflacji 7,7 proc. w latach 2008-2009 r., czyli realny wzrost o 9 proc. W ciągu czterech lat 2008-2011 realny wzrost płac wyniesie 8,8 proc. ( 21,3 proc. waloryzacja minus 12,5 proc. inflacja).

shatyn a moze jakiegos trojanka ci zaladowac, bo widze ze masz tylko problem z Kaczynskim, a tak to przynajmniej mialbys o wiele wiekszy i przestal pisac glupoty podaj swoje IP, albo email.

Gość shatyn pewnie ma płacone
za każdy wpis :D:D Takich czasów się doczekaliśmy gdzie rzesza najemników wypisuje bzdury, zachwycając polityków, partie, produkty. Oczerniając przeciwników jakimiś regułkami otrzymanymi od szefów hahaaa. Zwykłemu zwolennikowi jakiejś partii by się nie chciało siedzieć całymi dniami i agitować za kimś.

Na moje oko to on ma te wszystkie cytaty w wordzie powklejane, bo to co tu wkleił to już z 3 razy widziałam, że wklejał :O :classic_cool:

Gość prawde powiedziane
znalazłem to W programie Prawa i Sprawiedliwości nie było deklaracji budowy 3 milionów mieszkań - twierdzi wiceminister budownictwa Piotr Styczeń. Według niego, PiS mówił jedynie o tym, że Polsce potrzebne jest ich wybudowanie. - W Polsce możliwe jest wybudowanie 1,5 - 1,8 mln mieszkań - twierdzi Styczeń. Według niego pozostały milion musiałby wymagać "ogromnych dotacji ze strony budżetu państwa". http://www.tvn24.pl/0,1524505,wiadomosc.html

Gość znudzonanaanna
Ja lubie Shatyna:0 inteligentny facet to juz drugi topic (o zupelnie innej tematyce) na ktorym sie spotkamy i mamy to samo zdanie:)

Gość proponuję
oczywiscie, ze on kopiuje te teksty, przeciez na temacie kaczki pisał o tym niejednokrotnie, ze on ma wszytskie "ciekawe" posty skopiowane, stad jak tylko zobaczy jakis temacik interesujacy, to od razu wkleja, desperat stary...

Gość prawde powiedziane
wg. rocznika statystycznego w latach 2005-2007 zostało wybudowanych 2.869.124 mieszkania. więc Jarek wiele sie nie pomylił. Jak chcesz komuś coś zarzucić to zajrzyj najpierw do podręczników

Gość no i co ze 3 razy juz
je wpisywal Oo prawda boli? jak nikt ani shatyn ani nikt inny przypominac o takiej porazce Kaczynskiego nie bedzie to wszyscy uznaja ze tych klamstw nigdy nie bylo ?? Kaczynski ma byc glowa panstwa!!! juz z tego tytulu nalezy ZAWSZE pamietac ze facet nie wie co mowi jezeli tak bardzo nie chcecie nazwac tego klamstwem :O P.S. nie jestem za Komorowskim takze, zeby nie bylo ze cokolwiek tu szerze :O dla mnie Komora i Kaczka to dwie strony tego samego medalu, dwoch kandydatow kompletnie nieodpowiedzialnych na to stanowisko. ale glupoto jest zaprzeczanie czy wyskakiwanie z takim ..'argumentem' ze shatyn 3x juz to samo wklejal :O jak nie potraficie znalezc argumentow zaprzeczajacyh, udowadniajacych klamstwo shatynowi to sie nie odzywajcie, bo tylko takie pierrdolenie bezsensu swiadczy o waszej inteligencji :O

Gość proponuję
czyzby obywatelek tez tu jest...

Gość proponuję
shatyn, to taki smieszny czlowieczek, ze szkoda przy piatku sie nim zajmowac...

carrie jestes tak glupia ze az to przykre :O 2 miesiace za dala od kafe bo tepej gownazerii moje slabe nerwy dluzej nie zniosa :O p.sp tak tepa strzalo --->no i co ze 3 razy juz to ja pisalam.

Gość ok carrie
jestesmy wyrozumiali, tak jak apelujesz w swojej stopce;P

Gość proponuję
shatyn zabierz do siebie do nedzne towarzystwo.

carrie ty sie naucz gowniaro najpierw samodzielnie myslec a potem pisz na forum 🖐️

Gość Krynia K
shatyn idioto wypad stad poszedł won

Gość tu wkleję wierszyk
Lepiej boso wejść w psie gówno, pod sufitem mieć nierówno. Pod kościołem być z staruszką, z tą staruszką dzielić łóżko. Mieć kołtuny pod ogonem, Alzheimera z Parkinsonem. Z krematorium dostać paczkę, nic nie jedząc miewać sraczkę. Budzić śmiech wyrazem gęby, stracić na raz wszystkie zęby. Lepiej czuć do siebie wstręta, niż mieć Jarka - Prezydenta.

Gość Nofedefedede
Szatyn w akcie politycznej desperacji założył sobie topic w orendżu. Tylko się śpiesz ze stukaniem bo cisza się zbliża:D:D:D:D

Gość jkm sam muwił ze
trzeba na kaczke głosowac bo to mniejsze zł o wiec idziemy głosowac na kaczke

carrie skoncz juz sie osmieszac, bo zaden kolor wlosow nie da ci ulgi na brak myslenia :O

Gość musisz shatym wiecej na czarno
pisać bo za posta nie zapłacą :classic_cool: