Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelxxxniceandsweet

Włosy na twarzy

Polecane posty

Gość Angelxxxniceandsweet

Witam, mam 15 lat i jestem dziewczyną Mój problem to tak zwane "baczki". Nie są zbyt długie czy coś - jestem brunetką i je bardzo widac, niestety bardzo szpecą. Wiem ze sa takie plastry z woskiem np. Tanita. Ale moje pytanie polega na tym: bo przez 1, 2 tygodnie skora bedzie gladka. Ale jak wloski zaczna odrastac to co? Bede kuc jak facet? Jak radzicie sobie z tym np. bo depilacji wasikow nad ustami - to polega chyba na tym samym. Prosze was serdecznie o pomoc bo jestem zdesperowana.

Gość cg
ja wyrywam pęsetą. Po wosku nie będą kuć możesz spróbować

Gość cg
ale najpierw przetestuj na innej części ciała żeby zobaczyć jak długo będziesz mieć podrażnienie po wosku

Gość w Pacanowie kozy kują
a włosy to kłują - odrastające włoski są miękkie

jesli zostana dobrze wyrwane - czyli z cebulkami,to beda odrastac slabsze,natomiast jesli urwiesz je woskiem u nasady skory,to niestety odrosna mocniejsze. Dlatego najlepiej isc do kosmetyczki.

Jeśli masz problemy z owłosieniem na twarzy wybierz sie do kosmetyczki na usuwanie woskiem. Później gdy włoski będą odrastac kup sobie wode utlenioną w żelu i smaruj je na noc. Składniki wody utlenionej rozjaśniaja włoski ja tak robie i widze efekty. Polecam!!! :)