Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel po studiach

Nie potrafię się wiązać z kobietą

Polecane posty

hej Singielek:-P co to sa ciemne figli? uwazaj Singielek bo sie spalisz na zewnatrz:-D jak po calym dniu pracy?

Singiel wyobraznia tobie dziala:-P nic nie widac!! czym cie zirytowal?? u mniie cienko..upal :-P a Lady pewnie lezy teraz na plazy

Tak Lady lezy na plazy, ledwie co wyszła z wody...... Na jej ciele polyskują w promieniach słonca kropelki wody...niczym mokra jak bonaqua..... :P :P Wyobraźnia? Jakbyś 26 lat pościła to też byś taką miała :P :P

Singiel obudz sie szybko jeszcze cos wiecej napiszesz i Lady nie da tobie spokoju taki z ciebie romantyk:-P

Romantyk....? :P ...na bezludnej plaży... na kocyku... z lekkim chłodzącą bryzą z nad morza... złączeni namietnością chwili.... ....kurcze no... ;P Ej no to były to figi czy raczej bober ?:P

Singiel to byl bober:-P hahaha ani figi ani bober singielek ty nasz romantyczku:-P do wieczorka:-D

Cześć Wam :) Singiel skąd wiedziałeś, że byłam nad wodą(chlorowaną niestety :/)? :P Tylko na 3 godzinki ale zawsze to coś :) Nie no, zawsze chciałam mieć faceta romantyka... Ahhhh aż się rozmarzyłam :) Nie pisz tak więcej bo... :P Singlowi w głowie same bobry :P hehehe... Śliczna fota Dobrze... Ale Ci zazdroszczę długich włosów... :( Ja swoje ścięłam rok temu i teraz jakoś nie potrafię ich zapuścić... :( Pięknie wyglądasz...

Skąd wiem że na basanie...? Mawiają że jak dwie osoby są sobie przeznaczone to wyczuwają co druga robi mimo że dzielą ich setki kilometrów..... :P No co, bobry są spoko ;) Zaraz zabieram się za prasowanie ...strasznie dziś gorąco chyba zdejmę koszulę..... :P :P

Gość 1000 postów
ciekawe czy singiel znalazł dziewczyne :D

ciekawosc to pierwszy stopien do piekla:-P Singiel nie rob nam tego... zakladaj koszulke:-P

my nie widzialysmy klatkie piersiowej od hohoho a ty nam sie tu rozbierasz:-P

lady gdzie jestes😭 Singiel chce nam dac fotki na kolorowe sny;-D

Hehe, no co Ty nie dam, Bez przesady. Taki łatwy nie jestem ;) Padnięty dziś jestem, Już tylko myślę o tym kiedy ta ulewa spadnie- normalnie wyjadę w ten ciepły....letni deszcz na rowerze.... Ah!! :D Planowałyście się spotkać? Blisko macie do siebie łobuziary ;)

a co chcesz tez sie spotkac z nami?:-P jezeli Lady jest chetna to od 7 mam urlop:-P

No ja lubię męskie klaty... :D Nie wierzę, że Twoja jest zapadnięta :P Podeślij fotkę... Mówisz, że jesteśmy sobie przeznaczeni? :P Umiesz prasować? Rzadko spotykana umiejętność u facetów... :P Oczywiście, że Singiel znalazł dziewczynę... nawet dwie :P Ja też mam już dosyć upału... A w pt ma być u nas podobno 37st :/ Dzisiaj w Szczecinie podobno było najgoręcej... Dziwię się, że dopiero teraz zdjąłeś koszulę :P No z Dobrze mamy do siebie jakieś 40 km tak na oko chyba... Singiel się wstydzi z nami spotkać? :(

Singiel sie siebie troszke wstydzi... :( A co do koszuli nie mam w zwyczaju ich zdejmowac,... Po prostu zrywam je z siebie gdy mam zamiar zabrać sie za prasowanie :P :P

No to nie ma sensu jej prasować jak jest taka rozdarta... :P To jak będzie z tą fotką? :P

Singiel ty masz wyobraznie:-P my woolimy fotke:-D prawda Lady?

Dokładnie tak.... :D Przeszło mi przez myśl: klata za klatę ale chyba się na to nie piszę :P Nie wiem jak Dobrze :P Słuchajcie, a jak Wy macie w ogóle na imię? :P