Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet lat .26

Jak byście zareagowały gdybyście się dowiedziały że on nigdy nie miał dziewczyny

Polecane posty

Gość Facet lat .26

W ogóle zwykle pytacie facetów o byłe? Bo mam na myśli sytuację, kiedy facet sam by się tym nie "chwalił" ale jednocześnie pytany odpowiadałby szczerze. Jak byście zareagowały, gdybyście po dłuższej korespondencji i kilku przyjemnych spotkaniach na żywo dowiedziały się z rozmowy, że 26 letni facet nie był wcześniej w żadnym związku?

Gość xfcgdgd
nie zwionzała bym się z nim

Gość Facet lat .26
--->xfcgdgd Nawet gdyby był inteligenty i poda każdym innym względem fajny? Przestałabyś się z nim spotykać?

Gość Facet lat .26
No dobrze a gdyby powiedział, że co prawda w żadnym związku nie był ale spotykał się już z wieloma dziewczynami (czyli nie takie całkiem nic)?

Gość Rhizum
Ja bym zaraz pomyślała,że będzie chciał spróbować jak to jest z innymi...

Gość fujfyikjhlk
ja bym wolała takiego,niz takiego co miał niewiadomo ile dziewczyn

Gość pewnie był wybredny

Gość krystyna agilera
nie mialabym nic przeciwko takiemu facetowi, tylko troche bym sie bala prawiczka, bo sama jestem niedoswiadczona;) znam paru fajnych chlopakow, co nigdy nie mieli dziewczyny tak na stale, niektorzy z nich sa prawiczkami chyba nadal.

Gość julka kulka
to zalezy dlaczego nigdy nie byl z nikim w zwiazku........jesli dlatego ze wolal bardziej frywolne kontakty seksualne z kobietami to odpada . Jesli np dlatego iz jest wymagajacy to by mi to w sumie zaimponowalo ze w koncu jestem ta ktora mu odpowiada.

Gość julka kulka
a jesli to prawiczek to tez raczej odpada pniewaz oznaczaloby to ze jest jak dla mnie zbyt wierzacy i ma zbyt maly poped seksualny a to mi nie odpowiada;P

Jeśli byłby przystojny i ogólnie w porządku to stwierdziłabym że to wymarły gatunek na którego ciężko trafić:) Porządny facet:)

Gość krystyna agilera
:) no i wiadomo, ze nie chcialabym wlasnie takiego co latal z kwiatka na kwiatek, bo sie bal odpowiedzialnosci itp.

Gość julka kulka
to nie ejst porzadny facet to facet zktorym ejst cos nie tak. w zwiakzu bedzie kiepsko bo skoro tyle wytrzymuje bez seksu tzn ze nie ma wielkich potrzeb. Musialby twedy trafic na sobie podobna

Gość Facet lat .26
No więc seksu nie uprawiał a był sam najpierw głównie przez brak pewności siebie a potem przez to, że szukał ( i szuka) dziewczyny, która mu odpowiada (podoba się z wyglądu, odpowiada z charakteru, do której by coś poczuł i która by do niego coś poczuła)

Gość Facet lat .26
Ależ nie jest bardzo wierzący a już na pewno nie dlatego nie uprawiał seksu. Za to potrzeby seksualne zdecydowanie ma:)

Gość Facet lat .26

Gość alez Ty glupia jestes
a dlaczego mowisz o sobie w 3 osobie ? jakbys opowiadal o kims? to po pierwsze...a po drugie...mi by to kompletnie nie przeszkadzalo.

Gość ewelka1
mój miał 28 lat i też był prawiczkiem nie był to zaden problem no moze na początku trche nie bardzo nam wychodziło w łózku ale miesiąc praktyki i było wszystko oki :) takze nie ma czego się obawiać

Gość Facet lat .26
--->alez Ty glupia jestes Oj tak sobie mówię dziś dla odmiany w trzeciej osobie i co?:) już mówię w pierwszej jak widzisz:)

Gość Facet lat .26
--->ewelka1 Heh a mogę zapytać po jakim czasie rozpoczęliście ten miesiąc praktyk?:)

Gość ewelka1
po jakiś 4 miesiącach teraz obecnie jesteśmy ze soba 6 lat a od roku małżeństwem i nie narzekam

Gość malowana lalala
ja zdecydowanie byłabym zadowolona, zwłaszcza doceniłabym szczerość a takie wyznanie, ze nie był w związku a spotykał sie z wieloma nasuwa jedno skojarzenie, ze poprostu spotykał sie z nimi na bzykanie i nic więcej, więc bądż szczery i będzie dobrze :)

Gość jUKejskie eNKejowce Polakowe
Badania na obecność wirusa HIV trzeba żądać nawet od "prawiczka" w XXI wieku, bo mógł kłamać albo seks uprawiać po pijaku nawet o tym nie wiedząc, gdy miał urwany film . ..

Gość Facet lat .26
nieświadomy prawiczek ..to dobre ale..absolutnie wykluczone:)