Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzętelmęn

Szczupła, atrakcyjna, kobieca sylwetka - dlaczego tak mało kobiet ją ma?

Polecane posty

Gość dzętelmęn

Nie rozumiem skąd u kobiet ta nadwaga. Kobiece = szczupłe (nie wychudzone). Kocham takie kobiety.

No,szkoda tylko że one ciebie nie kochają bo wolą wysokich umięśnionych i bogatych facetów a nie małych,grubych i zakompleksionych czyli takich jak ty;)

Gość 162 cm optymistki
Przepraszam, ja taką mam:) Nie jestem narażona na nadwagę, mam szybką przemianę materii, super wcięcie w talii, nie płaski tyłek, ogólnie drobniutka, szczuplutka ale nie wychudzona:) Ale to, że mam taką figurę nie oznacza, że mogę żreć co tylko mi się podoba. Wiele dziewczyn utraciło już swoją zgrabną figurę przez spoczęcie na laurach...

widze ,ze na tym topiku nastepny dominik 1000 sie pojawil

Gość smutna__pusia__
facet nie pies na kości nie poleci!

No już widzę jak teraz wszystkie baby z kafeterii będą się przechwalać, która jak super zajebiście wygląda... :O Żałosne... :O

W Polsce - rzeczywiscie brakuje, ale to nie znaczy ze ich nie ma.

Ona2222 -odważna fotka,podziwiam odwagę,na kafe taka fota,no,no,aż chciało by się powiedzieć że masz jaja:-P;)

Gość annodomini2010
a polscy panowie czemu albo sa wychudzeni albo mają brzuszki? mnie można uznać za wychudzona, ale nic nie robię w tym kierunku po prostu taka jestem a przytyć mądrze jest ciężko. wolę mieć filigranową niż na siłę tyc zeby sie okazało że pójdzie mi to wszystko w brzuch

Gość ZouZouZouu
PGR Ona2222 -odważna fotka,podziwiam odwagę,na kafe taka fota,no,no,aż chciało by się powiedzieć że masz jaja To jest odważna fotka ? Chyba Cie pogieło. Normalne zdjęcie . Chyba, że jak widzisz satyne to Cie mierzi ;)

PGR - to zdjecia z sesji a nie amatorszczyzna, a ze wzgledu na kafe - i tak ucielam to zdjecie:-P

Gość samira chandra
Facet który ZAWSZE myśli tą większą główką - dlaczego takich nie ma ? :)

Gość jioj
ona, widze, ze strasznie chcialabys uchodzic za piekna, ale niestety nie masz warunko i nawet profesjonalna sesja tego nie zmieni. Dobrze, ze jestes pewna siebie, ale trzeba byc realista🖐️

Gość ojojjjoj
Ona222 to taka zwykla szara mysz ktora nie ma za grosz samokrytycyzmu dawala tyle fot i to retuszowanych a i tak to nic nie zmieni w jej przypadku nie pomoga zadne kosmetyki ani profesjonalna sesja zdjeciowa

Oj widze ze stare grono kobiet sie pojawilo:) PGR ucielam nogi:-P widzisz co sie dzieje:-P

Gość jesteś poniżej przeciętnej ona
pogódź się z tym i nie rób z siebie idiotki dając coraz to nowe foty.

a ta "zwykla szara mysz" to juz ktorys raz czytam i wiem ze od tej samej osoby. Widze, ze nie mozesz sobie z tym poradzic to przykre 🖐️

Gość ojojjjoj
widocznie jeszcze jej za malo jak nie raz juz ja zjechali no coz brawo za odwage ;)

A co takiego złego było w nogach że je ucięłaś?

Gość sinsosnso
TAKA PRAWDA ona pisala że jets w przedziale wiekowym 25-30 wstawiala tu juz duzo fot pisala ze miala w pracy problemy ze wzgledu na swoja urode(ponoc zazdroscili) hehehe i taka stara a taka głupia siedzi na kafe całymi dniami

idiotki to robia z siebie te osoby, ktore usilnie probuja mi wmowic cos co nie jest prawda:) A dlaczego? Mądrzy o tym wiedzą:)

Gość ojojjjoj
teraz sama sie zdemaskowalas bo japisze o tobie pierwszy raz widocznie wiele osob mialo takie samo zdanie na twoj temat jak ja

Gość sinsosnso
cco jest nieprawda? że jesteś przeciętna, a co nie jestes? za kogo ty sie masz?:O zreszta nawet sama nie ukrywałas, że uzywasz photoshopu :D:D:D:D:D:D a to naprawde, oj naprawde duzo zmienia :P

ale mam ubaw z Waszych ripost przepełnionych...no kto napisze czym?:):):) niemozliwe, ze sa takie kobiety, a jednak jakie rzeczywiste:) Ja jak widze ladna kobiete to jak mam mozliwosc mowie jej wprost "ekstra wygladasz" a jak nie mam mozliwosci, to po prostu szczerze zazdroszcze, bo przeciez jest wiele pieknych kobiet.

Gość sinsosnso
ale Ty do nich nie należysz, dotrze to do Ciebie pustaku?

Gość daleko ci do ładnej
Jedyna ładna i zgrabna z fotką w stopce to casablanca.