Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzętelmęn

Szczupła, atrakcyjna, kobieca sylwetka - dlaczego tak mało kobiet ją ma?

Polecane posty

moze przemysle, jak pokazesz sie na czarno, bo rozmawiam z tchorzem:):)

Gość hhahaaaaaa
Ona2222 to ---- wąskie usta, długi kinol z brodawką po lewej stronie, makijaż tego nie ukryje

Gość sinsosnso
tchórzem?? ahahaha nie kazdy siedzi na kafe dobe i sie musi bac podszywow ja czarnego nicka nie mam zwyczajnie:D a ty naprawde za wysoko mierzysz i za ładna sie masz boze, swiat zwariowal

Gość sinsosnso
też super laska? ma się znaczyc, że Ty do takich się zaliczasz???:D

no ale nie powiedzialas niczego nadzwyczajnego, bo ja wlasnie mam kompleksy z powodu mojego kinola i juz o tym mowilam:) i nie siedzialam na kafe tydzien, widocznie Ty siedzisz skoro tak dokladnie wiesz kiedy ja siedze:-D tepa strzało 🖐️

sinso cos tam, chuj wie co:) porownalam do casablanki - naucz sie czytac kretynko:)

Gość Ty sinsosnso mam takie zdanie
jak Ty, stawiam 10/10 żenie jesteś brzydka, ale nie jesteś takim pustakiem żeby się lansować fotami na kafe

Gość samira chandra
Ona - ja nie wiem kto Ci wmówił że jesteś piękna, ale ten ktoś musi Cię bardzo nie lubić i ma teraz z Ciebie niezly polew :D

nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia w leczeniu Twoich/Waszych kompleksow, bo pewnie pod pomaranczami pisze jedna i ta sama sucz:) Wiec powodzenia, podam Ci namiar do dobrego psychologa:)

Gość samira chandra
Spójrz na swój noc i usta - one Cię zdecydowanie eliminują i niestety dyskwalifikują z ligi osób zaliczanych do urodziwych wg ogólnie przyjętych kanonów piękna :)

Gość sinsosnso
czy ja jestem ładna? na powodzenie nie narzekam ale nie wkleiłabym tu zdjecia:D na kafe, w necie:D jestem młodsza, bo mam 19 lat ale ona ma już prawie 30stke na karke a jak się zachowuje?:D jak 13stka, która pragnie aby ją wychwalano, wstawiajac coraz to nowsze foty :D a jakie ma słownictwo :"na czasie" "tępa strzało" hahah, co za ludzie;D

echhh ide na obiad, bo naprawde juz nawet nie chce mi sie ripostowac. Ale podsumowujac - to naprawde przykre, i z calego serca wspolczuje pomaranczowego zaangazowania w udawadnianie mi, jakie to namietne i usilne, bliskie placzu:) buziaczki ale pewnie jeszcze tu wroce 👄

no widzisz, ja tez na powodzenie nie narzekam:) ciezko Ci uwierzyc - Twoja sprawa, niech kazda zajmie sie wiec soba

Gość Namiętny kochanek____________X
Ona2222, jesteś wolna? Coś mnie w Tobie zaintrygowało... Chętnie bym Cię zaprosił na kawę, jeśli jesteś z mazowieckiego. Odezwij się. Pozdrawiam.

wiesz jaki jest Twój zasadniczy problem? że Ty po prostu nie masz za grosz skormności i mówisz otwarcie, niekoniecznie tu, na innych topikach jaka jesteś oh i ah, myślę, ze gdybyś tyle nie gadała to nie przyczepiloby się to Ciebie zbyt wiele osób. Jak ja użyję photoshopu to już w ogóle będę miss świata, więc się tak nie szczyc tymi zdjęciami, bo nie są amatorskie a profesjonalne, a to kochanie zmienia bardzo dużo. masz 30lat, czas się ogarnąc.

Buuu.... szkoda. Zatem wyruszam w kolejną podróż dookoła świata, by znaleźć dziewczynę, która odpowiednio zagra na mojej duszy.

Ja uważam, że dużo jest szczupłych kobiet :) Urodziłam dziecko 3 miesiące temu i co chodziłam z córką na badanie to głównie widziałam szczupłe mamy :) Mi zostało jeszcze 5 kg a chcę zgubić jeszcze 8-9 kg. Mam tendencje do tycia :( kijowa przemianę materii, biorę leki i mam jeszcze tarczyce chorą. Jednym słowem rozwalaną przemianę materii wystarczy że raz na jakiś czas zjem więcej to od razu waga w górę ;( Na lodówce powiesiłam sobie kartkę :) na którym jest szczupła pani oraz otyłe kobiety. I tekst - wybór należy do Ciebie. Figury modelki nie chce mieć ale jak bym ważyła te 8kg mniej to by było super;)

"Na lodówce powiesiłam sobie kartkę na którym jest szczupła pani oraz otyłe kobiety. I tekst - wybór należy do Ciebie." pytek_srytek - to się nazywa mocarna motywacja :) Podziwiam.

Gość znowu Ty
cassablanca ma swietne cialo, reszta bazyle

Gość znowu to samoooooooooo
ona ślicznie wyglada na naturalnych fotach,z sesji wyglada na przeciętną. Casablanka jest zajebista bez retuszu,ma idealne ciało;)

Gość Salemikaaa
Moim zdaniem Ona2222 jest nieco ponad przeciętną. Ma w sobie coś, co przyciąga wzrok. Nie ma czegoś takiego jak TYPOWA piękność. Uważam, że ma prawo mówić o sobie per super laska. Poza tym ten termin nie kończy się tylko na urodzie, ale obejmuje też samoświadomość, pewność siebie i przyjazną osobowość. Nie rozumiem dlaczego kobiety są takie zawistne i nawet jak myślą o innej kobiecie, że jest piękna to piszą co innego... Nie mówię, że musi tak być w tym konkretnym przypadku. Nie mówię, że Ona2222 musi się wszystkim bardzo podobać, ale nie można powiedzieć, że jest poniżej przeciętnej, bo to jawna niesprawiedliwość.

gusta są różne :O. Czyli o gustach się nie dyskutuje. Ja bym nigdy nie dała w stopce swojego zdjęcia nawet jakbym wyglądała jak Cherlize Theron :). jako jedyna się przyznam, że jestem ani ładna ani zgrabna i co z tego :) Gówno to kogo obchodzi :). A w stopce sobie mogę dać np taką Panią z reklamy obok :).

Moim zdaniem Ona2222 jest nieco ponad przeciętną. Ma w sobie coś, co przyciąga wzrok. Nie ma czegoś takiego jak TYPOWA piękność. Uważam, że ma prawo mówić o sobie per super laska. Poza tym ten termin nie kończy się tylko na urodzie, ale obejmuje też samoświadomość, pewność siebie i przyjazną osobowość. Nie rozumiem dlaczego kobiety są takie zawistne i nawet jak myślą o innej kobiecie, że jest piękna to piszą co innego... Nie mówię, że musi tak być w tym konkretnym przypadku. Nie mówię, że Ona2222 musi się wszystkim bardzo podobać, ale nie można powiedzieć, że jest poniżej przeciętnej, bo to jawna niesprawiedliwość.