Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzętelmęn

Szczupła, atrakcyjna, kobieca sylwetka - dlaczego tak mało kobiet ją ma?

Polecane posty

Ludzie teraz to ja sie wkurzylam... Jawną niesprawiedliwoscią jest wmawianie mi, ze sie wywyzszam i uwazam za super laskę. Pytam: gdzie?? bo moje wypowiedzi wskazują wręcz na coś odwrotnego. Pamiętacie jak pisalam o swoim nosie? Dlaczego kobiety wypierają te fakty.. I przyznalam sie do photoshopa przeciez, sama powiedzialam ze to jest obrobka, nie rozumiem jak mozna byc tak zawistnym. Ja nie mam zadnego problemu. Odpowiadam na rozne posty i nagle ktos sie czepia, nawet nie wiadomo o co. Najczesniej zauwazylam, ze w momencie gdy jakis facet zwroci na mnie uwagę i wtedy pojawiaja sie zlosliwe komentarze. Czy ja napisalam kiedykolwiek, ze jestem piękna, kurcze - niech inni to ocenia, wtedy to bedzie obiektywne. Niech to oceniaja ludzie, ktorzy mnie znają widzą.

Wg mnie jesteś śliczna. Wiem, że czasem bywa tak, że ludzie zawistni mieszają takie osoby jak Ty z błotem. Nic na to nie poradzisz. Nie przejmuj się takimi komentarzami.

Gość asia kasztannnnn
ty za to uroda nie grzeszysz :(

Asiu, ja po prostu zawsze staram sie wyjasniac, dyskutowac i rozumieć, ale niektorych nie da sie zrozumiec, bo wykazują postawę "a bo tak!" i tych tekstow tez nie rozumiem. Co innego napisac "uwazam, ze jestes przecietna ale kwestia gustu" a co innego "przestan sie wywyzszac" "za kogo Ty sie uwazasz" i tego nie kumam. Niech pisza to do osob ktore sie rzeczywiscie wywyzszaja.

A czy ja prosiłam o jakieś opinie? Bo nie zauważyłam. Może nie grzeszę urodą, ale sobie się podobam - Tobie nie muszę. O to właśnie chodzi na tym forum, najlepiej kogoś zmieszać z błotem. Niektórzy w ten sposób spędzają czas. Tak to jest, jak się nie ma konstruktywnych zajęć. :)

Gość asia kasztannnnn
tak tez ja uwazam zauroczony i wieksza czesc tego kafe bo rozne juz topiki byly o niej ale on musi udowodnic ze jest naj i w ogole, bo by chyba nie przeżyla :D a asia kasztan hmm tandentny cien, twarz do wymiany

Gość u;98y
Dlaczego jak kobiecie nie podoba sie jakas kobieta, to automatycznie musi zostac uznana za zawistnego paszteta?? Czy naprawde podobaja wam sie wszystkie kobiety na ziemi?? Ja nie mam problemu, aby skomplementowac druga kobiete, zdarzylo mi sie na zywo kilka razy powiedziec jakiejs kobiecie, ze jest sliczna, wiec jesli pisze, ze jakas kobieta jest mocno przecietna, to znaczy, ze faktycznie tak jest.

zauroczony - jak Cie interesuje odpowiedz to poszukaj innego topicu, w ktorym juz tam to wyjasnialam, nie chce mi sie po raz kolejny. No i git - to jest obiektywna ocena:)

Gość u;98y
jeszcze jedno. Wstawianie do stopki linkow do swoich zdjec, a potem mowienie "ja nie prosilam o ocene" jest tak wielka hipokryzja, ze nie ma na to slow🖐️

Może ja też odpowiem na to pytanie o stopkę. Osobiście wstawiłam fotkę, bo chciałam, żeby ludzie mieli możliwość zobaczyć z kim rozmawiają. Ja często, kiedy ktoś mnie zaintryguje tym co pisze patrzę na jego fotkę. Nie widzę w tym nic złego. Nie szukajcie dziury w całym.

Gość fwereeghhhhhhhhh
asiakasztan na drugi zdjeciu wyglad ajak dziecko ile ta dziewucha ma lat juz ne mowiac o tym, ze jest badz co badz nie zbyt ladna :O

A co Wam to daje, ze jestescie natretni z tymi pytaniami "po co" ? Bo tak i juz, moze to moja sprawa po co, moze mam jakis powod a moze zadnego.

Gość wgrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
salemka jaki pucek z ciebie:O

Salemka - ładna fota, ladnie obrobiona. Ja zamiescilam z tych samych powodow - dokladnie tych samych.

Mam 24 lata, czy to coś wnosi w ocenę moich komentarzy? Osobiście czasem lubię sprawdzić z kim rozmawiam i jeśli mam możliwość, to sprawdzam zdjęcie na stopce. I dlatego też mam tam umieszczone swoje, na takiej samej zasadzie. Są gusty i guściki - rozumiem. Aczkolwiek tu często pojawiają się oceny chamskie i obraźliwe. Co innego kulturalnie przedstawić swoje zdanie, a co innego zbluzgać.

Asia, nie wygladasz na 24 lata jestes praktycznie w moim wieku:) To ja teraz wstawilam full naturalne, moze nikogo nie urazi ;-)

Wiem. Kobiety w mojej rodzinie wyglądają na "-8". Czyli od rzeczywistego wieku trzeba odjąć 8 lat. Ja wyglądam na 16 - 18, z tego, co mówią inni.

Hehe Wpadłam na ten sam pomysł :) Też wstawiłam naturalną fotkę, na której nie ma niczego, co mogłoby denerwować sfrustrowanych ludzi. No i może teraz nikt mi nie zarzuci, że jestem pucułkiem :D

bycie puculkiem bywa zaleta, niektorym kobietom z tym dobrze ;-)

o boze i teraz wyszło szydło z worka ona wyladasz jak chłop na tym naturlanym zdjeciu o salemce nie wspomne jestes niestety ładniejsza od salemki ona wyglada jakby nie była u dentysty z pół wieku :O

A to ciekawe :D Chyba rozminęłaś/ąłeś się z powołaniem skoro z takiej odległości potrafisz ocenić stan mojego uzębienia :D

usmiech czarownicy wygladasz fatalanie ona(chłop) juz lepiej sie prezenetuje

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Od siebie mogę dodac że fotki bardzo ładne, zarówno "Ona" , "Asia" jak i "Salemkaaa" co do marginalnych opinii, radzę się nie przejmowac, z pewnością autorkami tych postów są kobiety, które jak ja to określam "ząb czasu lekko nadszarpnął" i z tond ta zazdrośc. No może jeszcze jakieś tak "Dominiki" i "Przystojniaczki" mogą do krytyki sie podłączyc, ale dla nich sam fakt istnienia kobiety już jest wadą. - To tyle