Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzętelmęn

Szczupła, atrakcyjna, kobieca sylwetka - dlaczego tak mało kobiet ją ma?

Polecane posty

Dodam coś jeszcze odnośnie tematu tego topiku. Możecie po mnie jechać ile chcecie, ale jestem bardzo zadowolona z mojej figury. Uważam, że mam kobiecą sylwetkę. Nie muszę się wszystkim podobać, najważniejsze, że podobam się sobie i mojemu mężczyźnie. :)

Gość hahahahhahahahhhhhhhaaaaaaaa
z tond ta zazdrośc :D ty ich lepiej nie broń.

Gość uyjyhjmnytj7ut
żal mi was cwele jebane okurwione zabije was

Gość wgrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
która dorosła kobieta wkleja zdjecia do stopkI! i jeszcze daje soba maniupolwac??:D wali was to co piszemy ?:D to czemu jak powiedziałam, że mao naturalne to zaraz wkleiłyscie full naturall?:D spójrz w lustrooo saleka ryj jak u swini

czerwony taki i biały włosss szoking

Myśl, co chcesz. Zrobiłam, co sama uznałam za najlepsze dla mnie :) Dlaczego z Tobą dyskutuje?? Bo śmieszą mnie Twoje komentarze :D

Wam wszystkim zdecydowanie się nudzi. :) Ja mam zdjęcia jakie miałam. I mieć będę, czy mnie ktoś skrytykuje równo czy też nie.

gdyby nie gadka moja i innych to bys nie zmieniala na full naturall :D to jest prosteeee :D zegnam Cie swinko

pieknie wygladacie. nie zwracajcie uwagi na to , co pisze reszta kobiet ona masz bardzo ladne oczy salemka to swietna blondyna ! uwielbiam blondynki :) a kasztanek ma bardzo delikatna urode , ale w zadnym razie nie jest brzydka ! jest ladna. nie mialbym nic przeciwko zeby sie gdziekolwiek pokazac z takimi dziewczynami. to light up the end of the world :)

Gość MałaaDuża
Ludzie, ja ma ładną buźkę, niezłą figurę(typowa klepsydra, tylko biust przyduży) i co mi z tego? Faceci, jak już do mnie podchodzą, to właściwie tylko po to, żeby zaproponować mi łóżko... Niezbyt to miłe, tym bardziej, że uważam się(i tak jestem postrzegana) za inteligentną, fajną dziewczynkę... A oni nic, tylko ciałko widzą...

Ja jak uwazam jakas kobiete za brzydką albo nieszczegolną to nie mowie, nie pisze jej o tym, nie umialabym. Albo druga kwestia po co to robic? Przeciez mozna taka kobiete podłamać jak jest wrazliwa, juz nie mowiac o tym ze sprawi sie jej przykrosc. Ale sa ludzie, ktorzy uwielbiaja, gdy komus jest nieprzyjemnie.

Gość taka jedna..
hmm co do pytanie, sądzę że po prostu niektóre kobiety nie lubią o siebie dbać :) a niestety Polek takich nie brakuje. :( gdyby każda kobieta chciała o siebie dbać tzn. siłownia, dzień dla piękności itd. to po naszej Ziemii chodziłyby same sexi laseczki :) zresztą to pytanie można skierować przeciwnie.. Napakowany, umięśniony, przystojny - dlaczego mało jest takich mężczyzn? A o takich umięśnionych i przystojnych na pewno nie jedna marzy ;))

Gość MałaaDuża
Ashteroth(jeśli źle napisałam, to sory), jak sobie z tym radzisz? Ja albo udaję głuchą albo walę na odlew po pysku(zależy od stopnia schamienia delikwenta...).

taka jedna zgadzam sie w zupelnosci, kobieta przecietna a zadbana tez moze wygladac bardzo atrakcyjnie, problem w tym ze wiele ladnych kobiet o siebie nie dba i są niezauwazane. Wystarczy dobrac odpowiedni stroj, buty i juz jest lepiej.

mala duza - mowie , ze nic z tego (jestem facetem), chociaz nie raz mi sie zdarzalo , ze sam zaczepialem kobiety (oczywiscie nie z pytaniem , czy pojdzie ze mna do lozka)

Gość taka jedna..
Ona2222, no dokladnie! :)

nie ma dosc dobrej foty bo okulary i nie widac oczu ale figurka na miejscu:)

faktycznie.. tam chyba miesiac pliki trzymaja. nie chce mi sie wrzucac drugiej :)

Gość MałaaDuża
Ashtertoth, sorki za pomyłkę... :) Myślałam, że jesteś ONA... :)

Gość ja999karolina88
czemu wszyscy atakują ona222? według mnie jest normalna, ma delikatną urodę :) więc podejrzewam,że chodzi tu o jakąś sprzeczkę ;p

karolina, ja sie nad tym zastanawiam juz jakis czas:) i znajduje tylko jedna odpowiedz:)

Gość ja999karolina88
jaką, jeśli można spytać? :>

Ktos ma cos do mnie personalnie, nie chodzi o wyglad na bank, nie uwierze w to nigdy, na forum sa rozne kobiety, wklejaja foty ladniejsze brzydsze i nie zauwazylam zeby kogos tak pojechali. Cos jest na rzeczy i ktos cos ma osobiscie, moze do moich wypowiedzi, rad? Nie wiem sama ale powiem uczciwie - nie jest to mile.

Gość taa niedobra pupa
Nno nie wiem, ale czytając tu topiki w stylu -- twój wzrost i waga - wygląda na to ze 95 % kobiet jest bardzo szczupła, a nawet anorektyczna...