Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin21-zdradzony

zdradziła - wybaczyć?

Polecane posty

Gość Juggalo
Nie ważne dlaczego to zrobiła i z kim z kolegą,z szefem,ksiedzem czy z bratem.Faciu daj sobie spokój,wiem że jest ci cieżko.Moja ex dowaliła mi rogi z kolegą złapałem ich na gorącym uczynku,co sie okazało póżniej pieprzyła sie nie tylko z nim miała kilku innych.Dowiedziałem sie tydzień po odejściu od niej z kim i kiedy spała.Jak sie zapytałem jej o konkretne osoby i czas kiedy to zrobiła,to stwierdziła że nie zdradziła mnie nigdy.Daj se siana człeniu.PEACE

Dzięki wszystkim za odpowiedzi - także tym którzy mnie wyśmiewali. W ten weekend spotkałem się z nią, a spotkanie wyszło z jej inicjatytwy. Zaproponowała abyśmy wszystko zaczęli od początku, bo bardzo chce zapomniec o tym co zrobiła i tego żałuje. Nie dałem jej na początku odpowiedzi. Chciałem by wyznała mi całą prawdę jak było i powiedziała czy z nim sypiała. Wyparła się oczywiście wszystkiego. Ktos wcześniej proponował aby przeprowadzić ta rozmowę przy butelce wódki, aby była bardziej wiarygodna. Tak zrobiłem - nadal wszystkiego sie wyparła. A na domiar złego skończyliśmy w łóżku. Miałem mieszane uczucia uprawiając z nią seks, ale postanowałiem dac upust swojej złości i wyładowałem na niej całą swoja energię i złość. To był ostry seks! A ona była zachwycona, nigdy jeszcze nie była taka głosna i nie było jej tak dobrze. Mi zreszta też nie. Może to własnie tak powinno wyglądać? W każdym razie mamy zamiar spróbować drugi raz. Co będzie - to będzie.

oczywiście, że się nie przyzna. Ty na jej miejscu byś powiedział? Powodzenia życzę.

Tak w ramach dokończenia tego wątku. Jesteśmy razem i walczymy by uratowć ten związek. Nie ufam Jej i musi mnie przekonać że jest godna zaufania. Nie wiem ile to potrwa, może nigdy nawet to jej sie nie uda, ale wstępnie powiedziałem że okres ten trzeba liczyć w LATACH. Nie zraziła się i chce to ratować. Spróbujmy!

Tacy ludzie jak autor tematu pokazują niektórym kobietom, że mogą zrobić każde draństwo i ujdzie im to na sucho. Zresztą autor ma chyba niskie poczucie własnej wartości, skoro daje sie w tak perfidny sposób manipulować, ewentualnie to masochista.