Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piaszczysta plaza

Co sądzicie o tym tankini? FOTO

Polecane posty

Gość piaszczysta plaza

Hej Dziewczyny! Ze względu na to, że mam trochę odstający brzuch i nie chciałabym nim się chwalić na plaży pomyślałam o tankini. Co uważanie o tym konkretnym modelu? http://www.halens.pl/pl/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT0xOCYmZmhfc3RhcnRfaW5kZXg9NTQmZmhfc2Vjb25kaWQ9cGxfMzA3Nzc2JmZoX2xpc3Rlcl9wb3M9NTkmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3BsJTJmcGxfUEwlMmYlMjRzJTNkdGFua2luaSZmaF9yZWZ2aWV3PXNlYXJjaA==//m-307776/index.html PS. Nie wiem dlaczego ten link jest tak długi, mam nadzieję, że zadziała. Z góry dzięki za opinie :)

Gość a ja nie widze roznicy
w czarny kombinezon eskimosa sie ubierz :) miej reszte w nosie, kup to, co wygodne i w czym sie fajnie opalisz, a nie co jak zaslania i kiedy. w tym sie zgrzejesz, spocisz i opalisz tylko ramiona i nogi. w czarne grzeje jak cholera, oparzyc sie mozna od samego materialu, a i ten material wyglada jakby mial sie roztopic i stopic ze skora. na plazy nie ma photoshopa, wiec nie tylko ty nie wygladasz jak ideal, i nie jestes vipem zeby paparazzi za toba biegali i wychwytywali kazda faldke. o siebie dbaj, a nie o zdanie innych. jak im przeszkadza, niech nie patrza. niech sie wstydzi ten kto widzi. a brzuch jak sie opali bedzie wygladal ladniej i szczuplej.

Mnie się bardzo to tankini podoba! I nie jest takie drogie, biorąc pod uwagę jak potrafią się one cenić. A zamawiałaś już coś z Halensa?

Gość julka kulka
podoba

Gość provokejszyn jak nic
no ale jak sie w tym opalisz?skoro masz TROCHE ostajacy bruch,.na bank cos moznaz tym zoribc-polecam ciwczenia na youtube 8mins ABS czy cos takeigo ,po 3 dniach zoabczsyz roznice.

kurde, a mi się już nie podoba :P znalazłam ładniejsze [ nie tankini, bikini :P ]

Gość sj
Mi się podoba. Też jestem troszkę grubsza ale w takim nie mozna brzuszka opalić.

Gość sympatyczka tankini
No bez przesady, moi drodzy z tym gotowaniem się na plaży w takim stroju !! Jeśli dziewczyna ma sie czuć niepewnie w bikini, czy innych stringach i nie iść z tego powodu na plażę ze znajomymi, to lepiej ubrać tankini. Mnie sie ono podoba, ale jak widzę, większość osób jest chyba uzależniona od opalania i solarium :o

Wiecie tez czasem wchodzą kwestie zdrowotne, np jakieś zmiany pigmentacyjne na brzuchu, bądź na dole pleców- wtedy oprócz ochrony kremem trzeba unikać kontaktu tych miejsc ze słońcem. Zresztą takie tankini jest moim zdaniem dużo ładniejsze od większości jednoczęściowych kostiumów, które świetnie sprawdzają się na basenie, ale niekoniecznie łądnie wygladają na plaży.

Gość dorkax
WYPRZEDAŻ tankini NEXT już od 7,49zł rożne rozmiary od 34 do 50 allegro- użytkownik joron73