Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec Polski ........

ci co zagłosowali na Komorowskiego

Polecane posty

Gość koniec Polski ........

zmarnowali Polskę :o

Gość izulekskk
popieram. bedzie zle w polsce bardzo zle! a ci co przylozyli do tego reke powinni rzucic sie z mostu!

Gość gfgffg
taki! zgadzam się :(

Gość gfgffg
*tak

Gość jlishhfjkfukefhmlxi
Hehe! Ja głosowałam na Komorowskiego. :P A mój mąż to nawet jeździł 100 km do swojego rodzinnego miasta, by móc na niego zagłosować. Nienawidzę Pisiaków!

Gość 678957
ja zagłosowałam na niego i się cieszę,ze wygrał;]

Gość a wasz kandydat co sobą
reprezentuje?

Gość Kaczyński przynajmiej ma
klasę , nie czyta z kartki i potrafi bronić swoich racji . Nie liże doopy Tuskowi i Putinowi , nie robi się czerwony jak świnia . Po Polsce , ten kraj zostanie doszczętnie zniszczony :(

Gość HUE HUE HŁE HŁE
Jak się nie podoba to wypad z kraju :)

Gość urszula kochanowska
a pewnie Kaczyński zrobi wszystko,co naobiecywał wiadomo,że w czasie kampanii mówi się dużo,uważam,że Kaczyński nie chce źle dla Polski,ale nie podoba mi się jego sposób rządzenia,pamiętam te kłótnie gdy był premierem (którym zresztą miał nie być),koalicję z Lepperem i giertychem-a mówił,że on z samoobroną to nigdy...(a to podpisywanie tylko w TV TRWAM-noż cholera,co za cyrk?,odwoływanie Leppera z hukiem,a później mianowanie go w nocy z powrotem itp. akcje,no ale jak powiedział Kurski- "ciemny lud to kupi" Kaczyński ma największe poparcie wsród ludzi ze wsi z podstawowym wykształceniem głosowałam na Komorowskiego,ciekawa jestem,kto wygra,bo sondażom nie wierzę

Gość Kaczyński przynajmiej ma
te wypad z kraju to już setny raz czytam , mają niezłą obronę ruskie małpy :O :O :D

Gość i takie mamy......
społeczeństwo...............ciemna lud....ciemna masa.. żal i wstyd..oj co to będzie.........

Gość ten cały Kaczyński
już zapowiada wojnę ze swoimi przeciwnikami bleeeeeee

Gość hehe jechalam za granica
600km, ze by zaglosowac na Komorowskiego , wiec sie cieszę!!!

Gość Sally30
Hurrra! Hurra! Komorowski wygrał! Koniec z rozdawnictwem ... koniec ze sponsorowaniem patologii! Ludzie inteligentni i pracowici wreszcie wrócą na swoje miejsce ...

Gość dlaczegoooooooo
zagłosowałam na komorowskiego ale nie rzucę się z niczego :)

Gość TO BYŁY WASZE OSTATNIE
WYBORY!!!! Teraz bedzieci mogli sobie zagłosowac na wójta jakieś wsi tylko. Komorowski zrobi to co juz dawno zapowiadał. A mianowicie prezydenta bedzie wybierał parlament wiekszością głosów a nie ludzie!

Gość no i kaczynski zna kilka język
ów jest lubiany za granica itp itd buahahaha

Gość po=po=polka
Ludzie! Jesteście nienormalni! Skąd ten tragizm i rozpacz??? Przecież Polska to nie USA, gdzie prezydent ma 95% władzy i robi co chce! To nie Korea Północna, gdzie jest dyktatura i obozy pracy! U nas Prezydent to tylko twarz na świat, która ma prawo weta! Całą "brudną robotę" odwala rząd! Głosowałam na Komorowskiego jednak jakby wygrał Kaczyński to, bym nie popadała w spazmy jak Wy bo wiem, że w Polsce Prezydent to tylko nazwisko a nie władza absolutna!

Gość do no i kaczynski zna kilka ję
Co z tego skoro ciężko zrozumieć co mówi w swoim ojczystym?

powiedzcie, źle było jak rządził Kaczyński? źle było ? to teraz zobaczycie co będzie za rządów chuja komorowskiego. zniszczyliście naród, który miał szanse. a ten bronek, którego imienia z dużej litery nie zamierzam pisać, tylko sie podlizuje i obiecuje . tak jak chce wyjaśniać te sprawe Blidy. teraz się obudził, a to ciekawe.

Gość nie rozumiesz???????
ON BEDZIE POPIERAŁ WSZYSTKO CO PO Z TUSIEM NA CZELE WYMYSLI I NIKT NIC NIE ZA VETUJE!

Gość Smutno mi
Ale spójrzcie na ten jego ryj , to ma być twarz polski , i ta jego maciora . Wole Pana Jarosława i Alika :) :D

Gość barabarabab
popieram! wiecie ze bedzie syf, kila i mogila? bedzie wlasnie przez takich jak wy!

po=po=polka , właśnie. wstyd z takim nazwiskiej jak 'komorowski' do swiata wychodzic. jeszcze zacznie pieprzyć, wszystkim krajom na całym świcie naobiecuje Bóg wie co i bedzie wojna.

Gość i takie mamy......
przez całą noc będę się modlić,żeby okazało się że sondaże jednak się mylą.Przecież ludzie nie mogą być aż tak głupi.......