Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec Polski ........

ci co zagłosowali na Komorowskiego

Polecane posty

Gość Sally30
I słusznie, że parlament ... Teraz głosują także ludzie, którzy nie mają pojęcia co się dzieje ... a głosuje taki ... IQ ma niższe niż kura ... Mnie jeden powiedział, że głosuje na kaczyńskiego, bo on wygnał ruskie wojska z Polski. Czy ktoś taki powinien głosować?

Gość Bronek tylko Bronek
i bardzo dobrze. Nareszcie Polska ruszy do przodu bo nikt nie będzie przeszkadzał!!!

Gość Dokładnie!!!!!
Źle było za Kaczyńskiego!! Źle!!! Zobaczysz zresztą, że za Komorowskiego ci się poprawi, no chyba że jesteś z tych co liczą że wszyscy ci wszystko podstawią pod nosek :o

po=po=polka- lepiej bym tego nie ujęła ;)

Gość Fafnoście
kaczka za to lize doope /lizal doope napieralskiemu i wtedy juz sld nie byli przestepcami

Gość vbbvrttr
ze swojego otoczenia wywnioskowalam, ze ludzie mniej intyeligentni glosowali na Kaczynskiego:O

Gość djhfkdjfkdjfkd
bEDZIEMY MIELI DRUGĄ IRLANDIĘ jak Tusk obiecywał kilka lat wstecz. A co mamy?????? No kurwa pytam się co mamy????? I zobaczycie co będziemy mieć za kilka lat.

Gość vbbvrttr
"Ci co wierza w komorowskiego są ograniczeni. przekonacie sie." ja nie wierze w Komorowskiego... wybralam poprostu "mniejsze zlo"

Gość Sally30
Pewnie, że każdy bezmózg głosował na kaczyńskiego ... bo komorowski nie obiecywał rozdawnictwa .... Pewnie, że źle było za rządów Kaczyńskiego! Bardzo źle! Między innymi to dziadowskie becikowe, które spowodowało, że patologia rozmnożyła się jak wszy ... A teraz to wszystko stoi pod MOPS-em i znowu trzeba ich utrzymywać!

Gość to mamy przesrane
Tak walczyliśmy by od komuny odejść a teraz poleźliście i na komucha głosowaliście?! Śmiać mi się chce. Bedą robić z PO wszystko co im się podoba. Komorowski na debatach kłamał w żywe oczy, mówił pięknie a podpisywał się przeciw.

e tam, widzieliście jaki wybor był, między młotem a kowadłem. co ma zrobić biedny człowiek ktory ani jednego nie chce ani drugiego? jest zmuszony coś wybrać nie :) ale argumenty swojego wyboru będzie miał słabe... no coż :D

Gość Sally30
Pewnie, nawet na małpę bym zagłosowała, aby kaczka nie wlazła do koryta!

Gość Marta Kaczyńska
a dlaczego Marta Kaczyńska mieszkała do dzisiaj lub dalej mieszka w pałacu prezydenckim?

A mi się wydaje ,że zrobili słusznie :) ten kto choć trochę zna się na polityce na pewno mnie poprze.

Gość Na Kaczyńskiego głosują
ludzie biedni, niezaradni, którzy żyją w strasznych warunkach, z pomocy społecznej. Szczerze mówiąc to im się aż tak nie dziwię, oni boją się Komorowskiego, ponieważ jest on kojarzony raczej z ludźmi sukcesu, zamożniejszymi, a oni się z nimi nie identyfikują. Bliżej im do innych biednych ludzi i uważają oni, że tylko biedni ludzie są godni zaufania. Dlatego Kaczyński też "robi się" na biedaka - "nie ma" majątku, mieszkał z mamą i kotem, nie ma konta.

Gość Sally30
To kaczyński kłamał, co sąd stwierdził dwukrotnie!

Gość marlboro white
o kurwa. To teraz jeszcze bedziemy wszyscy utrzymywać wieeeeeeeeeeeeeeeeeelką I damę i tą piątkę małych darmozjadów. Kot Jarka tańszy w utrzymaniu na pewno:-) Wiecie ile to kasy? Przez 5 lat wykarmić to stado wygłodniałych hipopotamów?

Gość Jarek kanarek :-P
he,he jupi Skończyła się miarka wyje*** JARKA Ale się cieszę że ta kreatura juz nie będzie mieszać :-D :-D

vbbvrttr ---> skoro to twoim zdaniem jest mniejsze zło,to jednak jesteś ograniczona jak jakieś ponad 50 % społeczeństwa. komorowski mówi,a wcale nie zajmuje sie tym. po 10 lat trzeba czekać na jakikolwiek odzew z jego strony. teraz jest dobry i potulny bo chce omamić was.

Gość Sally30
Nie ma prawo jazdy ... :D W ogóle jest jakiś upośledzony ...

Gość Marta Kaczyńska
kot Jarka plus marta i jej rodzina, to nie wiem czy byłoby taniej

Gość hehehe a niby kto jak nie
Kaczor wychwalam Gierka, Oleksego i lizał d. Napieralskiego? Aby do wladzy. A tu guzik hehehe A ja sie najbardziej ciesze,ze moze Pospieszlalskiego krew zaleje i przestanie z kazdego okienka wyzierac.

Gość Fafnoście
ja jestem bidok a go sie nie boje.......kaczynscy mieli gdzie kase lokowac bo skad niby Marta mialaby w tak mlodym wieku tak drogie auto?

Gość Jarek kanarek :-P
Wole łożyc na Komorowskiego bande niz na Kaczkę i kota :-P

Gość Sally30
Teraz się Komorowska wylaszczy ... a co! A co wyobrażacie sobie jak np. królowej Jarek podsuwa kuwetę z naszą pierwszą damę? :D

Gość myslicie ze mam szanse dostac
azyl na Ukrainie? :O

Gość marlboro white
Ale Marta nie zamieszka w pałacu z rodziną. A komor przygarnie dzieci z partnerami, wnuczkę, matkę i big żonkę. Bedą dla nich gotować jak dla pułku wojska!!! z naszych podatków!!!!!!!! Jak sobie nie popieprzymy to sobie nie polepszymy:-p