Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec Polski ........

ci co zagłosowali na Komorowskiego

Polecane posty

Gość babcia bereciara
zdjęcie może być "zrobione" i nie jest istotne, czy ktoś jest niski czy za chudy, czy ma kota czy świnię albo hipopotama, Prezydenta nie powinniśmy się wstydzić "puścić" w świat...

Gość mafiakomorowskiego
komorowski ma wykształcenie historyczne a Kaczyński prawnicze

Gość Alina30..
Żałosne to jest wysmiewanie się z czyjegos wzrostu, bo na to akurat nikt nie ma wpływu :O

Gość taa niedobra pupa
Clarena3 dziecko, ile ty masz lat? Nie znasz się kompletnie na polityce, to nie pisz nic. Bo to co tu wypisujesz jest naprawdę żenujące. Miedwiediiew jest niższy od Kaczyńskiego -- jak ktoś już ma obsesję wzrostu

Gość mafiakomorowskiego
wikibronek ma na wa ksywe rumburak

Gość vbbvrttr
"ani sluchac jego belkotu glosem jakby mial zatkany nos" Lepiej sluchac mlaskania Kaczynskiego!? No prosze Cie...patrzyc na niego nie moge

Gość kookoszaanel
Sratatatatatatatatata - sluchaj mozna sie nie zgadzac z pogladami innych, ale zeby zyczyc komus smierci? Zal mi ciebie!!

Gość taa niedobra pupa
Ja się tylko pocieszam tym, że prezydent ma mniejszy wpływ, na to co się dzieje. a jego prezydentura z pewnością jeszcze obniży notowania durnego PO. Więc byle do wyborów parlamentarnych...

Gość Clarena30
taa niedobra pupa - skąd Ty idiotko wiesz, że się nie znam na polityce ... bo co?

Gość babcia bereciara
w powstaniu to udział brał jego dziadek- widać tak co drugie pokolenie popadają w skrajności...

Jak patrzyłam na Tuska ktory prawie odleciał z radosci to mi się rzygać chiało. Coz z tego,ze prezydent nie ma władzy absolutnej jak PO ma teraz absolutną władzę. TUSK TERAZ BĘDZIE ROBIŁ CO BĘDZIE CHCIAŁ LUDZIE I WSZYSTKIE DURNOTY, GŁUPOTY PRZEJDĄ,BO NIKT NIE ZAWETUJE!!! A cudów jak nie było tak nie ma :/

Gość czarny humor na dzis
kiedy nastepna rocznica ofiar katynia?

Gość gfhgh66666666667
Tusk obiecywał chyba kiedys darmowy Internet. Co się stało z jego planami?

Gość taa niedobra pupa
Clarena - No wiesz, czytając twoje posty na to wpadłam, serio... Twoje przemyślenia sa naprawdę na poziomie typowego zwolennika Komora.... Po prostu dno.

i tak mamy zalobe- dyktatura bedzie (jednolita wladza)

Gość do mafiikomorowskiego
ojciec Jarosława zaraz po powstaniu zapisał się do partii jedynej słusznej robotniczej

Gość mafiakomorowskiego
tusk wprowadzi cenzurę internetu a nie darmowy internet

Gość gfhgh66666666667
no tak :O obiecanki cacanki :O Przydałby się polityk z powołania - ktoś, kto naprawdę będzie dbał o nasz kraj. Ale czy to w ogóle jest możliwe?

Gość kookoszaanel
dyktatura? Dla mnie to Kaczynski jest bezwzgledny.

kookoszaanel Sratatatatatatatatata - sluchaj mozna sie nie zgadzac z pogladami innych, ale zeby zyczyc komus smierci? Zal mi ciebie!! "zal" takich jak ty. mylisz poglady z celowa checia niszczenia kraju. patelnia w czolo sobie przywal

Gość Clarena30
taa niedobra pupa- po Twoich tym bardziej ... przecież ja się nie spinam, bo Komorowski wygrał ... więc mogę na spokojnie jaja sobie robić ... Pytanie jaką Ty musisz być idiotką, skoro nie odróżniasz tego! Pomijam, że nigdzie nie pisałam niczego, co zdradzałoby moje kompetencje polityczne ... :O

kookoszaanel dyktatura? Dla mnie to Kaczynski jest bezwzgledny. Kaczynski nie jest z PO :o

Gość mafiakomorowskiego
zacznie komorowski krasc na potege musi wybudować dzieciom w domy (wille +samochód) tak samo jak wałęsa swoim dzieciom

Gość ana. anaaaa
przeżywacie. przecież Komor aż taki brzydki nie jest a jego żona jakaś obrzydliwa tez nie. z reszta co ma do tego wygląd, lepsza pierwa dama to ta co z kuwety kolacje zajada?;) pozatym sadze ze Kaczynski jak i komorowski polski z biedy kryzysu nie wyprowadzą...

Gość Fafnoście
bo teraz zal dupe sciska rpzegrancom i musza jakos odreagowac wiec tych ktorzy glosowali na komorowskiego uwazaja za nieobeznanych politycznie......................................zal mi was prostaczki kaczki

Gość ALE PIERDOLICIE!!
NO! JAK WYŻEJ!

Ludzie ale powiedzie mi czemu Kacyznskiemu wzpominacie wsyzstko ze jest niski,ze sepleni, wypominacie wpadki językowe(np. ze nie wiedzial jak się czyta U2) ze jest katolikiem itp a u tuska i bronka nie widzicie nic złego, tego,ze naobiecywali a nic nie dali,ze będziemy pracowac do 80 lat, płacic za kazde leczenie, wiecznie będziemy zalezni od Rosji,bo przeciez Putina trzeba czcić...:/