Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec Polski ........

ci co zagłosowali na Komorowskiego

Polecane posty

Gość Fafnoście
pani....jak to nie widza rpzeciez przeciwnicy obrazaja komorowskiego jak sie da i to ejszcze w bardziej chamski sposob jak to zwykle PISowskie nasienia

Gość babcia bereciara
Putina PO nie czci ale prowadzi politykę gospodarczą, a nie łup, łup jak PIS. Rosję niestety trzeba doceniać - wielki rynek zbytu i gaz! trzeba się z nimi dogadywać a nie wojować bo to drogo nas będzie kosztowało.

Gość kookoszaanel
czarny humor na dzis kookoszaanel Sratatatatatatatatata - sluchaj mozna sie nie zgadzac z pogladami innych, ale zeby zyczyc komus smierci? Zal mi ciebie!! "zal" takich jak ty. mylisz poglady z celowa checia niszczenia kraju. patelnia w czolo sobie przywal poczytaj co pisalo to sratatatatatata - zyczy Komorowskiemu smierci. Takie poglady maja wyborcy Kaczynskiego.

Gość NorO
Prawda jest taka naiwniacy że Komorowski ma was głęboko w d.. Pokazał to wielokrotnie.Kaczyński natomiast mimo że kryształowy nie jest to chce tej sprawiedliwej polski. Jesteś zdolny,zaradny albo potrafisz przepychać się łokciami to dla Ciebie to bez różnicy ale jak nie masz pleców czy dobrze poustawianej rodziny, jesteś przeciętny (tak naprawdę to około 80% społeczeństwa) to monopol partii liberalnej nie jest dla Ciebie dobrym wyborem.

Gość mafiakomorowskiego
ja terz chociaż paroma głosami

babcia bereciara trzeba się dogadywać jak najbardziej popierać ale nie trzeba dać się urabiac z każdej strony i na wszystko się zgadzac... a tak teraz będzie.

Gość NorO
Prawda jest taka naiwniacy że Komorowski ma was głęboko w d.. Pokazał to wielokrotnie.Kaczyński natomiast mimo że kryształowy nie jest to chce tej sprawiedliwej polski. Jesteś zdolny,zaradny albo potrafisz przepychać się łokciami to dla Ciebie to bez różnicy ale jak nie masz pleców czy dobrze poustawianej rodziny, jesteś przeciętny (tak naprawdę to około 80% społeczeństwa) to monopol partii liberalnej nie jest dla Ciebie dobrym wyborem.

Gość ana. anaaaa
co do rosji zgodze sie. są "nad nami" wiec chcac niechcac dla własnego dobra trzeba zyc z nimi w zgodzie.

Gość Fafnoście
nataszka wspolczuje

Gość Fafnoście
ta kaczynski prowadzi polityke przeprosinowo-wymuszeniowa......tez mi sprawiedliwosc, trzeba sie zajac zywymi a nie umarlymi

Gość czarny humor na dzis
poczytaj co pisalo to sratatatatatata - zyczy Komorowskiemu smierci. no i co z tego? ty chyba nie czytasz tego co ja napisalam? o myleniu pogladow... itd

Gość mafiakomorowskiego
teraz na pewno jak Komorowski zakaże wydobywać gazu łupkowego możemy sie pożegnać z potęga polski

Jedyny plus jaki widzę w wygranej komorowskiego jest taki,ze za 5 lat choćby nie wiem kto był jego konkurentem - Korwin - Mikke czy Mietek spod monopolowego to każdy wygra z komorowskim stosunkiem głosów 80% do 20 . Ludziom się oczy otworzą....jak zwykle po szkodzie:)

Gość kur
Polskę czekają teraz chude lata, tak jak w Bibli było 7 lat tak i teraz będzie 5 lat chudych za rządów Komorowskiego, plus dwa poprzednie lata rządów platformy i wychodzi nam 7 chudych lat, jedyna nadzieje że za rok platforma nie wygra wyborów, chociaż obawiam się że i przez ten rok platformersi wyprzedadzą Polskę, i zrobią tu taki burdel i tak ją zadłużą że nasi prawnukowie jeszcze będą odczuwać ich rządu. Jest mi strasznie przykro że polsacy to jednak głupi naród, któremu klapki z oczu spadną dopiero, kiedy będą już uciemiężeni. I nie chodzi tu o to że jestem jakąś tam fanką Kaczyńskiego, poprostu nie oddaje się całej władzy jednej partii a już szczególnie platformie

Gość pawełPO
Powiem tak: Polsce są potrzebni prawdziwi obywatele. Nie tacy którzy potrafią tylko krytykować. Takich rodaków nam nie potrzeba. Dlaczego skreślacie pana Komorowskiego już w 1 dniu?! To jest po prostu skandal... "ZGODA BUDUJE I POLSKA JEST NAJWAŻNIEJSZA" Niech to hasło pozostanie w naszych sercach przez te 5lat- jakże ważnych lat! Dajcie szanse a na pewno się nie zawiedziecie. Na ewentualną krytykę przyjdzie czas w 2015 roku!

Gość wygraliśmy!!!
:classic_cool:!!!!!!!!!

Gość kokolaaa
PISowcy powinni posypac sobie głowę popiołem i czekać kolejne 5 lat ;)

Gość Fafnoście
a PIS mialos zanse i gownoz robilo...................na szczescie kaczogrodu drugiego nie ebdzie i zaklamania

Gość pawełPO
Mówię o prezydenturze a widzę że masz braki wiedzy ponieważ PO rządzi prawie 2 i pół roku a to jest różnica!

Gość NorO
Taki brak szacunku i poniewieranie jaki był prezentowany przez głównie zwolenników platformy wobec Lecha Kaczyńskiego Prezydenta RP to himaleje podłości.Ja nie jestem z wyboru Komorowskiego ale choćby przez wzgląd na urząd nie mam zamiaru w dyskusji używać inwektyw, szyderstwa czy kipny.Jeżeli będę krytykował to merytorycznie za konkretne decyzje.

Gość Clarena30
A elektorat Kaczyńskiego? Te babcie bijące dziennikarzy, te dziady wrzeszczące i bijące kogo popadnie ... To jest dopiero elektorat!

Gość masz racje
POLACY COSCIE ZROBILI!!!!!! TRAGEDIA TO MALO POWIEDZIANE!1

22.05 Obrazek ze sztabu PO 2: Inny ważny polityk PO do dziennikarki jednej z prywatnych stacji: No, to teraz odetchniecie, bo Kaczyński by was załatwił za to jak nam pomogliście w kampanii. Dziennikarka: Poczekaj, chodźmy tam, gdzie nie ma uszu.