Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec Polski ........

ci co zagłosowali na Komorowskiego

Polecane posty

Gość pawełPO
Przyznam że osobiście mam zamiar poważnie się zaangażować w politykę to prezydentem nigdy nie chciał bym być.Sądzę że nie wytrzymałbym tej ciągłej krytyki- oni też są ludźmi... ludźmi takimi jak wszyscy! Co byście powiedzieli wchodząc w internet i... kpiny z wyglądu, każdego słówka , przejęzyczenia! Rozliczajmy rządzących( jeśli nie odpowiadają wam ich rządy) chodząc na wybory i głosując na konkurentów. Powiem więcej- sami możecie startować i decydować o losach naszej ojczyzny... :) Naprawdę nie warto krytykować!

Gość mafiakomorowskiego
niestety pis zrobił więcej ni po prze 3 lata nic nawet nie wiecie o tym tak się interesujecie polityka

pawełPO ale pier**lisz. Ktos kto startuje w wyborach prezydenckich musi byc przygotowany na to,ze nie kazdy będzie mu słodził. To normalne,ze przez wielu jest się krytykowanym !!!

Gość Nor-bert.
własnie pije szampana za zwyczestwo jaki ja jestem szczesliwy ze wygrał Bronek a Kaczyzm idzie na smietnik historii

Gość pawełPO
Co takiego zrobiło PiS?! Polityką się interesuję i sam jestem politykiem lecz jeszcze małego szczebla! Prezydent powinien być przygotowany na krytykę - owszem- ale... kulturalną, na temat decyzji politycznych( nie np. wyglądu) . Przede wszystkim kultura!! Kultura pokazuje jakimi jesteście ludźmi!

Gość la la la lawenda
ktoś tu pytał czy źle było za rządów Lecha...otóż TAK BYŁO ŹLE!

Gość la la la lawenda
a ja piję wino z okazji zwycięstwa Komorowskiego :D

Gość pawełPO
kultura- haha Co złego zrobiło PO a co dobrego PiS - konkrety poproszę!

Gość pawełPO
konkrety- jakie ustawy były nie tak za rządów PiS a jakie za rządów PO? Bardzo proszę o odpowiedź!

Gość la la la lawenda
ja również proszę o konkrety, bo takie zarzuty to każdy może wysnuć, a jak przychodzi co do czego to nie umiecie żadnych sensownych argumentów podać

Gość nasz koczhny prezydent
Jak powiedział my się postaramy MY PREZYDENT powrót do korzeni... W rodzinie Komorowskiego Dziadek "hrabiego" Bronisława Komorowskiego, niejaki Osip Szczynukowicz -- to rezun, oddelegowany przez Sowiecki Rewolucyjny Komintern do dywersji na terenach pozaborczych, odebranych Rosji na mocy Traktatu Wersalskiego. W czasie wojny polsko-bolszewickiej dziadek B.Komorowskiego był czekistą w armii Tuchaczewskiego i po sromotnym laniu w bitwie nad Niemnem w 1920 r. dostał się do polskiej niewoli. Zachowała się jego kartoteka jeńca wojennego. W październiku 1920 Szczynukowiczowi -- dziadkowi Komorowskiego udało się zbiec i schronił się na Litwie, w Kowaliszkach, u polskiej szlachty o nazwisku Komorowscy. Właściciele majątku zginęli z rąk Rosjan, a Szczynukowicz przywłaszczył sobie ich nazwisko. Tam, w roku 1925 urodził się Zygmunt Leon "Komorowski", ojciec Bronisława Marii. Po wyparciu Niemców z Litwy przez Armię Czerwoną pod koniec roku 1944, Zygmunt Leon Komorowski wstępuje do wojska polskiego -- armii Berlinga. Służy w 12 Kołobrzeskim Pułku Piechoty i błyskawicznie awansuje na stopień oficerski. Bronek na temat swojego ojca, na swojej stronie, pisze: "Zygmunt Komorowski, mój ojciec (1925 -- 1992) za czasów tzw. pierwszej okupacji sowieckiej [w 1939 roku miał 14 lat!...] i za okupacji niemieckiej działał w konspiracji (ps.Kor), a od jesieni 1943 roku był w AK. Pod koniec wojny ojciec przebijał się do Polski razem z Łupaszką. Złapali go bolszewicy z bronią w ręku, ale nie rozstrzelali jak stu innych, tylko wsadzili do więzienia. Za złoty pierścionek babuni strażnik wyprowadził go z celi, z której więźniowie trafiali pod stienku, do takiej, w której siedzieli rekruci do armii Berlinga." Niech Bronek wytłumaczy ten "cud nad cudami", że oto żołnierz AK z oddziału Łupaszki, śmiertelnego wroga Sowietów i polskich zdrajców, złapany z bronią w ręku, w ciągu paru miesięcy zostaje oficerem LWP. Jeżeli fakty podane przez Bronka, że jego ojciec był w oddziale Łupaszki są prawdziwe, to jedynym wytłumaczeniem tego "cudu" jest fakt, że Zygmunt Leon Komorowski , ojciec Bronisława -- był sowieckim agentem ! Był [ - jest ? ] nim także i syn Bronek, który jak wskazuje przeciek z utajnionego aneksu do raportu o WSI, był sowieckim agentem, działającym w polskich Wojskowych Służbach Informacyjnych. I pewnie dlatego p.o. Prezydenta RP -- Bronisław Komorowski w ciągu pierwszych godzin po katastrofie smoleńskiej dopilnował, aby utajniony aneks do raportu o WSI, przechowywany w pałacu prezydenckim -- znalazł się w jego rękach...

Gość To juz jest Koniec
i nie ma juz nic, wypierdalam z kraju, Nic dobrego tu juz nas nie czeka Klęska na całej lini!!!!!!!!!! nawarzyliscie piwa , teraz bedziecie musieli je wypic, sami, beze mnie

wolelibyscie kaczynskiego? przeciez on jest antyniemiecki.. jeszcze by do trzeciej wojny doprowadzil :o

Gość pawelPO
PaNI smakowita- brak konkretów- bezpodstawne obwinianie PO. Przyznaj się do niewiedzy - to będzie dobrze świadczyło o tobie!

Gość pawelPO
Tych wszystkich którzy krytykują rząd pana Tuska proszę o podanie 5 argumentów - ustaw które nie były po waszych myślach. Bardzo proszę...

pawelPO ustawa która narusza podstawowe prawa obywatelskie i tworzy kolejne struktury urzędnicze kompletnie niepotrzebne. A mianowicie ustawa o zapobieganiu przemocy. Nie poprawi ona prawie nic ale za mordę każdego można wziąć i dziecko zabrać na podstawie widzimisię.

Podpisanie długoletniej umowy gazowej z Rosją. (zbyt długoletniej) Ustawa hazardowa :) Redukcja etatów policji Brak reformy ubezpieczeń rolniczych a raczej ich likwidacji Nie zrobienie porządku z ZUS i dalsze budowanie gmachów tej niedochodowej inwestycji Spaprana prywatyzacja stoczni Niewypełnienie zaleceń unii w sprawie zapobiegania powodzi mimo że jesteśmy zobowiązani do tego i lekkie podejście że na razie nam kara nie grozi a dopiero za jakiś czas. Oj dużo tego jeszcze.... No i nie zapominajmy że obiecywali obniżenie podatków i zmniejszenie administracji państwowej a jakoś tego nie widać.

Gość a mnie wkurza to ze
komor byl za szklanka mleka,itp. zobaczycie teraz nic nam sie nie bedzie nalezalo,nic nie bedziemy mieli!! Musze wyjechac na ,,wczasy,, do niemiec tam przynajmniej dostajesz kase na dziecko,mieszkanie,itp. a jak komor bedzie???GOWNO DOSTANIESZ!!chcial prywatyzacji sluzby zdrowia,odejsc z nato. kto na niego glosowal?? czy on jest normalny z nato nie odchodzi sie tak hop siup,to sa wieloletnie zobowiazania.smieszny

Gość a mnie wkurza to ze
tzn komor glosowal pRZECIW SZKLANCE MLEKA,tatusiek

Gość pawelPO
Nowelizacja wprowadza zakaz stosowania kar cielesnych wobec dzieci , wzmacnia ochronę ofiar przemocy,kładie nacisk na profilakykę. Czy w ów ustawie coś złęgo.

Gość pawelPO
Czy pan Komorowski zapowiedział że z NATO odejdziemy z dnia na dzień - absurd! Zwródcie uwagę na deficyt budżetwy Polski- będą potrzebne cięcia - nie mam wątpliwości czekają nas 2 ciężkie lata!

Gość a mnie wkurza to ze
polakom zawsze wiatr w oczy :( czekaja nas 2 ciezkie lata,ja za dokladnie 2 ciezkie lata wydupiam do hiszpani na stałe

http://www.youtube.com/watch?v=fTbVj9B6O1w&feature=related proponuje dokładnie od 25s posłuchać :D pawelPO on nie chciał z NATO wychodzić tylko się "jebnął" A w ustawie jest to złego że na podstawie anonimowego donosu urzędnik opieki społecznej może wejść i zabrać ci dzieci bez nakazu sądu!!!!! A to naruszenie podstawowych praw człowieka.

Gość a mnie wkurza to ze
w konstytucji od zawsze byl zakaz stosowania kar cielesnych,i co i nico,dalej beda dzieciaki bic tak jak bili

Gość a ja myślę że to się
wszystko obróci na korzyść. Wbrew pozorom dla PO (Tuska i jego przydupasów) będą to bardzo trudne chwile. :-)